Het dakterras van je dromen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Het dakterras van je dromen

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Tuin door Aralia,
Loading admin actions …

De zomer komt eraan en waar kun je beter warme zomeravonden doorbrengen dan op je dakterras. Vandaag laten we je een dakterras van de buitencategorie zien. Voorzien van alle luxe en gebouwd met alleen de beste materialen. Kortom, het dakterras van je dromen.

Buitenkeuken

 Tuin door Aralia,
Aralia

Searles Road

Aralia

Laten we maar meteen met het pronkstuk van dit dakterras beginnen. Deze buitenkeuken is geweldig en voorzien van alle gemakken. Een elektrische barbecue, stromend water en achter de deurtjes nog een koelkast. Wat kan je nog meer wensen voor een geslaagde avond.

Uitzicht

 Tuin door Aralia,
Aralia

Searles Road

Aralia

En terwijl je staat te barbecueën, is dit het uitzicht. Helemaal niet verkeerd. Moet je alleen niet vergeten af en toe de worstjes om te draaien. Met dit uitzicht moet dit ook een geweldige plek zijn om bijvoorbeeld oud & nieuw te vieren.

Loungebank

 Tuin door Aralia,
Aralia

Searles Road

Aralia

Een dakterras valt of staat natuurlijk met een goede bank. En het lijkt erop alsof we hier met een uitstekend exemplaar te maken hebben. Zeer ruim en comfortabel en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Er is zelfs gedacht aan buitenverlichting en een handige bijzettafeltje.

Aankleding

 Tuin door Aralia,
Aralia

Searles Road

Aralia

Zoals gezegd, is op dit dakterras alleen met de beste materialen gewerkt. Prachtig duurzaam hardhout zorgt voor een luxe en aangename uitstraling. Daarnaast is het dakterras aangekleed met fraaie beplanting, die zorgt voor een natuurlijke en gezellige sfeer.

Vuurkorf

 Tuin door Aralia,
Aralia

Searles Road

Aralia

Wat zeker ook voor sfeer zorgt, is deze vuurkorf. De bescheiden vlam achter het glas zorgt voor een gezellig licht en voor een beetje warmte. Kortom, het ideale accessoire voor een gezellige romantische avond.

Meer geweldige dakterrassen kun je hier bekijken. Wil je een dakterras laten bouwen, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. Wil je het misschien zelf doen, lees dan dit artikel eens aandachtig door.

Wat zou je overhebben voor zo'n dakterras?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!