Boeddhabeelden, tuinbeelden met diepgang | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Boeddhabeelden, tuinbeelden met diepgang

Stoa. Stoa.
Boeddha Tuinbeelden van Inspiring Minds Aziatisch
Loading admin actions …

We gaan je in dit artikel een aantal mooi tuinbeelden laten zien, de gelukbrengende Boeddha's. Deze worden aan je gepresenteerd door Inspiring Minds, een overkoepelende organisatie die zich met veel passie richt op webshops. Ze hebben een ruim assortiment aan boeddhabeelden die zowel binnen als buiten hun plek onder de zon hebben. Welke Boeddha's ze voor je in petto hebben? De klassieke Thaise en Indische boeddha's, maar ook de lachende of dikbuik boeddha's, shaolin monniken, yogimannen, en zelfs de hindoeïstische Ganesha. De mogelijkheden zijn welhaast oneindig. In het bedrijf Inspiring Minds herkennen we een sterke gemoedelijkheid en een fijne bedrijfscultuur waarin persoonlijke aandacht en service kernbegrippen zijn. Nieuwsgierig? Kijk dan naar de voorbeelden en laat je inspireren!

Gerechtigheid

Boeddha Gerechtigheid van Inspiring Minds Aziatisch
Inspiring Minds

Boeddha Gerechtigheid

Inspiring Minds

We zien hier de Boeddha van gerechtigheid, met zijn 73 cm valt hij mooi op in je zomertuin. Wil je een groter beeld, dan kan dit ook want dit beeld is ook verkrijgbaar in andere afmetingen. Deze heeft een klassieke vorm, zit in de lotushouding en ontvangt de verlichting, daarom staat dit beeld onder andere voor ontvangen en geven, want als er één ontvangt, geeft een ander. Het levert een sereen plaatje op, waarbij hij te plaatsen is op de grond. Een sokkel is ook een goede plek voor de Boeddha, qua look staat hij ook prachtig op een rots of houten ondergrond, precies zoals de overleving hem beschrijft: zittend op de wortels van een boom.

Lach en de hele wereld lacht terug

Lachende Boeddha Mediterend van Inspiring Minds Aziatisch
Inspiring Minds

Lachende Boeddha Mediterend

Inspiring Minds

Zoek je gezelligheid gemixt met een positieve levensfilosofie? Dan is deze lachende boeddha echt iets voor jou. Straalt als het ware de positiviteit met zijn gulle lach naar je toe, zijn handen vol plezier ineen geslagen. Als jij hem een plek geeft in je tuin, balkon of terras creëer je direct een positive vibe! Deze variatie op de Boeddha is in China ontstaan en wordt dan ook wel de Chinese of dikbuik-Boeddha genoemd. De sculptuur stelt een Chinese monnik voor die volgens de overlevering het systeem van Boeddha door heel China verspreidde. Deze Boeddha staat voor vruchtbaarheid en brengt volgens de traditie geluk, geen wonder dat het beeld razend populair is, een echte held van de volkscultuur in China. Het beeld op de foto is 59 cm hoog.

Shaolin-stijl

Shaolin kindermonniken Horen, Zien en Zwijgen van Inspiring Minds Aziatisch
Inspiring Minds

Shaolin kindermonniken Horen, Zien en Zwijgen

Inspiring Minds

Shaolin monniken zijn ongekend goede vechters. Hun training duurt hun leven lang, ze wijden zich eraan als echte monniken. Ze zijn begonnen te trainen omdat het leven als monnik ze niet genoeg beweging bracht. Deze kindermonniken maken je tuin, balkon of terras erg mooi. We zien het bekende horen, zien en zwijgen uitgebeeld, een echte evergreen. De hoogte van de beelden is 30 cm en hebben door hun delicate vormgeving met sprekende details een serene uitstraling. Wil je liever een ander formaat, dan kan dat ook want ze komen in verschillende afmetingen. Er is zelfs een ruime keuze aan afwerkingen in de horen, zien en zwijgen reeks verkrijgbaar.

Even relaxed

Dikbuik Boeddha van Inspiring Minds Aziatisch
Inspiring Minds

Dikbuik Boeddha

Inspiring Minds

Deze Boeddha lijkt tegen je te zeggen: doe even relaxt. Als je druk bent geweest op je werk en je bent nog niet helemaal in tune met de thuissituatie, dan herinnert deze vrolijke dikbuik of lachende boeddha je eraan dat je nodig even moet uitblazen. Hij zit gewoon lekker nonchalant tegenover je, een beetje achterover geleund, met deze houding straalt hij berusting, harmonie en controle uit. Het beeld is verkrijgbaar in de grootte van 40 en 60 cm.

Droom

Boeddha Tuinbeelden van Inspiring Minds Aziatisch
Inspiring Minds

Boeddha Tuinbeelden

Inspiring Minds

Deze kindmonnik volgt al de opleiding tot monnik, een serieuze aangelegenheid die hij goed oppakt, maar af en toe moet er tijd zijn om te dromen, om de geest even te laten waaien over het landschap van wat zou kunnen. Geef hem gewoon een rustige plek in je tuin, waar hij dan ook het mooist staat. Het beeld is gemaakt van fiberclay, dit is een materiaal dat goed bestand is tegen licht en uv, waardoor je lang van de mooie look van het beeld kan genieten. Met zijn 42 cm staat hij prachtig in je tuin, een  plek waar jij ook even kunt wegdromen. 

Tot zover deze prachtige ontwerpen van Inspiring Minds. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je meer prachtige ideeën voor je tuin? Kijk dan hier voor inspiratie!

Voor rust en reinheid in de kinderkamer vind je hier schitterende tips!

Deze professionals helpen je om je huis naar jouw wensen in te richten!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!