Voor en na: van garage tot kruidenzaak | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en na: van garage tot kruidenzaak

Stoa. Stoa.
van FRCHIS,WORKS
Loading admin actions …

In Nisshin, een stad in het district Aichi, Japan, is er een bijzonder project gerealiseerd. Een oude garage kreeg een volledige update en is nu een kruidenzaak geworden. Een winkel waar de eigenaar zijn dagelijks brood mee kan verdienen. De garage werd lange tijd eigenlijk nergens voor gebruik, hoogstens als stortplek voor de rommel, denk aan dozen en andere verpakkingsmaterialen. Dit moest stoppen, want het was niet om aan te zien. Daarbij had de eigenaar al langer plannen om voor zichzelf te beginnen. Tijdens de renovatie en herinrichting van de ruimte wilde de eigenaar een duidelijke structuur aanbrengen en tevens een sfeervolle, luxe inrichting. Want de winkel moest natuurlijk wel aantrekkelijk worden voor klanten. Na de nodige arbeidsuren is er een winkel ontstaan waar de eigenaar trots op mag zijn. Kijk met ons mee naar deze transformatie en laat je inspireren tijdens het creëren van je eigen interieur.

Rommel

Blikjes, vuilniszakken, kartonnen dozen, zakken, spullen voor de visserij; ze slingeren rond in de ruimte. De rommel bepaalt hier de structuur, of eigenlijk het ontbreken er van. Het ontbreekt er nog maar aan dat er huisafval zakken opgestapeld liggen, maar voor de rest is het een zwijnenstal. Het mag voor zich spreken dat de bewoner van de woning weinig plezier heeft van deze ruimte. Tijd voor een update dus, want hij heeft grote plannen. Een garage kan handig zijn, maar alleen als er een zekere mate van systeem en orde in zit. Deze kans is in deze ruimte jammerlijk verspeeld. Maar geen nood, je kunt altijd een nieuwe start maken.

Potentieel

De eigenaar had toch een duidelijke visie voor de garage, hij zag het potentieel van de ruimte. Deze is gelegen aan een hoofdweg waar veel mensen langskomen. Het gebouw is in een goede staat en is zeer zichtbaar in de omgeving. Het enige wat nu rest is de plannen concreet maken, zorgen dat de winkel van de grond komt. Stoop de mouwen op en ga aan het werk lijkt hier de enige oplossing. Met behulp van enkele experts wist de bewoner tot een schitterend resultaat te komen. Kijk met ons mee wat er van deze rommelige garage geworden is.

Wereld van verschil

Op de 22 vierkante meter die de ruimte rijk is, prijkt nu een uitnodigende winkel met een nieuw concept. In deze winkel worden diverse kruiden aangeboden die gezondheid bevorderen. Het is moeilijk te geloven dat deze ruimte in het verleden geregeerd werd door de chaos. Nu regeren er alleen de strakke lijnen en de heldere orde. De vloer bestaat uit walnoothout en geeft een professionele look aan de ruimte. Precies zo´n winkel waar je graag je natuurlijke ingrediënten aanschaft. Voor veel mensen in de wijk is dit een winkeltje om de hoek, een beetje zoals de oude kruidenier. Een mooi contrast zien we tussen het warme hout en het zuivere wit. Echt een gouden combinatie! Meer mooie ideeën voor je garage vind je hier!

Slim

De indeling van de winkel is slim. Overal zijn werkbladen en oppervlakten waarop de producten uitgestald kunnen worden. Vanachter de toonbank met kassa heb je een mooi uitzicht op de ingang. Zo zie je de klanten aan komen. Er is tevens een wasbak om de kruiden te wassen. Het meubilair is allemaal speciaal voor deze winkel met de hand gemaakt, zo creëer je een unieke ambiance in je winkel. De materialen zijn hoogwaardig en zeer slijtvast, zo gaan ze langer mee. De ruimte is charmant en mooi verlicht, een fijne plek om inkopen te doen. Alles is hier puur natuur, van de producten tot het interieur!

Producten

De winkel biedt 32 verschillende kruiden en heeft dus een enorm aanbod aan onbekende kruiden. Dus als je iets bijzonders zoekt weet je waar je moet zijn. De presentatie van de kruiden gaat op een ouderwetse manier. In de verschillende transparante potten kun je de kruiden zien. Deze presentatie is even eenvoudig als efficiënt. Daarbij creëer je ook een transparante en heldere sfeer in je winkel, dit schept weer vertrouwen bij je klanten. Presentatie is het halve werk, dus denk er goed over na als jij je winkel inricht. Met een gedegen expert realiseer je zo een ideaal interieur.

Sfeervol

Dit is nu echt zo´n buurtwinkeltje waar je graag even naar binnen stapt. Niets herinnert ons meer aan de oude garage. De gevel heeft een bepaalde flair die aantrekkelijk is. Een eenvoudige etalage trekt de aandacht van potentiële klanten. Deze stijl bewijst dat reclame en commercie geen schreeuwerige toon hoeven te hebben. De eenvoudige lamp en de bordjes voor het raam vertellen alles wat de klanten moeten weten. Dit laatste wordt dan ook sterk gewaardeerd door de bezoekers van de winkel. Je ervaart altijd een warm welkom als je hier binnenstapt. Be inspired! 

Je woning verkopen of verhuren? Hier vind je de leukste tips voor de foto´s?

Wat vind je van deze transformatie? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!