Een klein huis vol verrassingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een klein huis vol verrassingen

Stoa. Stoa.
 Huizen door The Bazeley Partnership,
Loading admin actions …

Gelegen aan de Atlantische kust van Cornwall vinden we de beroemde surfstad Widemouth Bay. Het is hier waar we een nieuw gebouwd kusthuis aan je kunnen laten zien. Deze vervangt de vervallen bungalow die eerste op de locatie stond. Het nieuwe huis beschikt over twee verdiepingen, moderne leefzones en een verbluffend mooi uitzicht. Deze woning is zeer gericht op de omgeving, vele raampartijen bieden een uitzicht op de natuur. Alle materialen zijn afkomstig uit de omgeving en het design van de woning is geïnspireerd op de traditionele bouwkunst van de streek. Een huis dat je zeker zal inspireren. Vandaag geven we je de kans om met eigen ogen te zien hoe mooie een klein huis kan zijn en welke verrassingen dit in zich kan dragen. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Frist en helder

 Huizen door The Bazeley Partnership,
The Bazeley Partnership

Sundown, Widemouth Bay, Cornwall

The Bazeley Partnership

Dit huis is volkomen in harmonie met zijn omgeving. De mix van wit en hout maken deze woning stijlvol en uniek. De hardhouten voordeur leidt ons naar binnen en zorg voor een gevoel van grandeur bij het huis. De woning beschikt over een ruime buitenruimte waar een gazon direct de blik vangt. Dit is de ideale plek om met de familie te genieten van het warme seizoen. Let eens op het dak, de gebogen daklijn is bijzonder vormgeven en zorgt er tevens voor dat je een extra goed uitzicht op de kust hebt. Bij het zien van de gevel wordt onze nieuwsgierigheid vergroot. Echt een parel binnen de hedendaagse bouwkunst!

Eetkamer annex keuken

 Keuken door The Bazeley Partnership,
The Bazeley Partnership

Sundown, Widemouth Bay, Cornwall

The Bazeley Partnership

Bij binnenkomst worden we overspoeld door een zee van wit. Dit interieur biedt de bewoners de rust om heerlijk samen te genieten van de kalme ontwerptaal en natuurlijk van een lekkere maaltijd. De eettafel is het centrum van het familieleven, hier kun je tenminste een gesprek voeren. Aan tafel geen smartphone, niets mag een storende werking uitoefenen. Het moderne interieur herbergt ook een eigentijdse keuken en een comfortabele woonkamer. Deze leefruimte is multifunctioneel, waardoor je een sterke verbondenheid tussen de verschillende zones kunt ervaren. Zo ontstaat er echt een eenheid in je huis.

Spelkamer

 Mediakamer door The Bazeley Partnership,
The Bazeley Partnership

Sundown, Widemouth Bay, Cornwall

The Bazeley Partnership

Samen met je vrienden of kinderen een spelletjes doen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier mogelijk. We zien hier analoge spellen, maar je kun hier ook heel goed een flipperkast of een arcade game neerzetten. Het is maar net waar je van houdt. Om deze ruimte helemaal compleet te maken zou je er ook een bar kunnen inrichten, de thuisbar wordt steeds populairder! Een kamer als dit is een grote aanwinst voor je woning, gewoon vanwege al het plezier dat je hier kunt beleven.

Terras

 Tuin door The Bazeley Partnership,
The Bazeley Partnership

Sundown, Widemouth Bay, Cornwall

The Bazeley Partnership

Het terras is een plek om te relaxen, dat weet iedereen. We werpen vanuit hier eenvoudig een blik op het open landschap en zijn direct onder de indruk. Dit is de spot waar je een stijlvol diner organiseert. Maar gewoon een momentje voor jezelf pakken is hier ook heel goed mogelijk. Ontspanning, daar gaat het hier om. Het terras bestaat uit een vlonder van hoogwaardig hout, deze zal met de tijd het nodige patina krijgen, waardoor deze alleen maar mooier wordt. Dit terras is een luxe voor je tuin en een fijne plek om op de warme zomerdagen te vertoeven. Met behulp van een expert realiseer je al snel een unieke buitenruimte!

Sfeer

 Slaapkamer door The Bazeley Partnership,
The Bazeley Partnership

Sundown, Widemouth Bay, Cornwall

The Bazeley Partnership

De ingetogen look van deze slaapkamer past precies bij zijn functie. Een kalme ontwerptrant maakt het voor ons eenvoudiger om de slaap te vatten. Natuurlijk mag er wat ruimte zijn voor wat decoratie, die vinden we op de kussen en op de nachtkastjes. De ruimte zie er zo een beetje eclectisch uit, maar het zuivere wit heeft hier de hoofdrol. Vandaag de dag is moderne esthetiek erg populair, deze is duidelijk te zien in deze kamer: de rustieke meubels staan zij aan zij met de vrolijk versierde kussen. We zien in deze slaapkamer ook een Franse provinciale sfeer, maar dan wel met een moderne twist. Meer mooie ideeën voor de slaapkamer vind je hier!

Living

 Woonkamer door The Bazeley Partnership,
The Bazeley Partnership

Sundown, Widemouth Bay, Cornwall

The Bazeley Partnership

We willen je de living natuurlijk niet onthouden. Deze is ook stijlvol ingericht en beschikt over moderne meubels. De ingetogen wanden en vloer zijn de basis, het lege canvas, waarop het kunstwerk gemaakt kan worden. In dit geval is het kunstwerk de inrichting, deze is kleurrijk en gedurfd. Want dat gele tafeltje in het midden is en schitterende vondst en is een goed voorbeeld van wat je met een juist kleurgebruik/contrast allemaal kunt bereiken in je interieur. Let ook op het plafond, dat heeft een gebogen vorm, waardoor de sfeer in de woonkamer extra bijzonder wordt. Deze ruimte past precies bij de stijl van de woning en bij het exterieur, waar we het gebogen dak zagen. Binnen en buiten hebben een duidelijke connectie op het visuele vlak.

Deze villa is duurzaam, maar ook zeer mooi. Klik hier om het allemaal zelf te kunnen zien.

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!