Voor en Na: kleine ruimte in Parijs groots verbouwd! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: kleine ruimte in Parijs groots verbouwd!

Johan van Dijk Johan van Dijk
modern  door Transition Interior Design , Modern
Loading admin actions …

Wonen in Parijs is een droom voor vele mensen. De lichtstad trekt al vele jaren heel veel toeristen aan en sommige bezoekers willen nooit weer weg uit deze prachtige stad. Maar woonruimte in Parijs is niet goedkoop. Zelfs voor een klein appartement moet je al behoorlijk diep in de buidel tasten. Zo’n kleine ruimte in Parijs ga je nu zien, maar je zult je verbazen hoe mooi dit verbouwd is en hoe ruimtelijk alles er uit is komen te zien. Kijk mee naar het kleine appartement van een stel dat hun droom van wonen in Parijs werkelijkheid heeft laten worden.

Voor: uitgeleefde ruimte

De ruimte is hier al gedeeltelijk leeggehaald voor de verbouwing. Je ziet niet meer dan een uitgeleefde kamer en je vraagt je af hoe hier een appartement van kan worden gemaakt. Maar geef de moed niet op, als de bouwvakkers klaar zijn ga je iets heel erg moois zien!

Na: prachtig appartement met industrieel tintje

Het lelijke eendje is een prachtige volwassen zwaan geworden! Het is echt onvoorstelbaar hoe de interieurarchitecten hier een prachtige compacte wooneenheid hebben weten te creëren. Vooral het industriële tintje valt hier op. De prachtige bakstenen muur in de slaapkamer en de mooie koperen lampen boven het aanrecht zijn daar de duidelijkste vertegenwoordigers van. Het geheel als zodanig is eclectisch te noemen: de retroachtige meubels zorgen namelijk voor een gemengde stijl.

Voor: rommel

Je ziet hier eigenlijk alleen maar rommel! We kunnen je er wel bij vertellen dat dit de slaapkamer moet worden. Door middel van de glazen wand die je in de ruimte gezien hebt was al een glimp van de slaapkamer op te vangen. Tijd om het eindresultaat te zien!

Na: sfeervolle slaapkamer

Al is de ruimte misschien niet groot, er is hier een hele sfeervolle slaapkamer gecreëerd. Je kunt hier goed zien dat met eenvoudige middelen al een heel mooi resultaat te bereiken valt. Vooral de lampjes en de nachtkastjes maken het verschil. En door de bakstenen muur is er al zo’n speels element in de ruimte dat verdere versieringen ook overbodig zijn. Dat is ook heel goed bedacht uiteraard: hoe minder vol de ruimte is, hoe groter die lijkt.

Voor: lelijke keuken

Met deze lelijke keuken doe je niemand een plezier. De interieurspecialisten hadden er voor kunnen kiezen om nieuwe kastjes te plaatsen, maar de ruimte als zodanig was ook niet ideaal. Ze hebben dan ook voor een hele andere oplossing gekozen. Daarvoor moest wel eerst de slopershamer rigoureus ter hand genomen worden.

Na: schitterende compacte keuken

Deze keuken heeft alles wat je nodig hebt om te kunnen koken en bovendien ook te kunnen eten. Door de spoelbak een in een eiland te plaatsen is een schitterende kleine bar ontstaan waar de bewoners ook nog een gast kunnen ontvangen om een hapje te eten. De industriële stijl van de lampjes komt weer terug in de bijzondere barkrukken.

Voor: matige wc

De wc van het appartement had nog wel even meegekund. Maar het zou dan zeker de figuurlijke vlag op het modderschip zijn! Met zo’n mooi appartement kun je niet meer met zo’n toilet als dit op de proppen komen. Het zalmkleurige wc-interieur heeft gelukkig plaatsgemaakt voor iets veel mooiers!

Na: stijlvol toilet

Het toilet is prachtig opgeknapt. De tegeltjes lijken zo weggelopen uit een schilderij van Escher en de bijzondere spiegel in combinatie met de leuke plankjes boven het toilet zelf vormen een sfeervolle entourage. Dit geldt ook voor de leuke lamp die in de ruimte opgehangen is. Zelfs aan het toilet is hier dus goed gedacht bij deze verbouwing. 

Benieuwd geworden naar een ander buitenlands appartement dat een complete transformatie heeft ondergaan? Bekijk dan ook dit project.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!