Top 5 van de week: Lunchrooms, zwembaden en loungetuinen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: Lunchrooms, zwembaden en loungetuinen

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Klassieke tuinen van Dipl.-Ing. Michael Schöllhammer, freier Architekt Klassiek
Loading admin actions …

De meest gelezen artikelen van afgelopen week. Dat is wat we jullie in deze fotoserie gaan laten zien. Waar werd op gezocht, waar lagen de interesses deze week? Wat waren de trending onderwerpen van de afgelopen zeven dagen? Deze week schotelen we jullie een bonte verzameling van onderwerpen voor. Uiteenlopend van tuinen tot lunchrooms en zwembaden.

1. Voor & Na: Verbouwing boerderij in Hoonhorst

Tibbensteeg Hoonhorst van Tim Versteegh Architect
Tim Versteegh Architect

Tibbensteeg Hoonhorst

Tim Versteegh Architect

Het komt voor ons niet als verrassing dat we op de eerste plaats de verbouwing van dit archetype boerderij in Hoonhoorst treffen. Tim Versteegh Architect wist een bijzondere draai te geven aan deze oude boerderij. Zo werden de twee losse gebouwen op het terrein middels een bijzondere constructie met elkaar verbonden. Hoe dat er precies uitziet, kunt u hier zien. 

2. Kleine tuin en toch een zwembad

Zicht op de tuin vanuit binnen Moderne tuinen van Stoop Tuinen Modern
Stoop Tuinen

Zicht op de tuin vanuit binnen

Stoop Tuinen

Wie droomt er niet van? Een zwembad in de tuin! Helaas ontbreekt het bij de meeste mensen aan genoeg ruimte. In ons artikel over zwembaden voor kleine tuinen laten we jullie zien dat de mogelijkheden vaak groter zijn dan men denkt. 

3. OneSevenTree: Boterham Amsterdam

Boterham Amsterdam Moderne bars & clubs van OneSevenTree Modern
OneSevenTree

Boterham Amsterdam

OneSevenTree

Op de derde plaats vinden we ons artikel over de Amsterdamse lunchroom Boterham terug. De experts van OneSevenTree wisten hier een warme, gezellige en ietwat industriële en eclectische sfeer te creëren. Trek in een heerlijke sandwich, of een warme kop koffie? Lees dan het gehele artikel hier.

4. Jaarrond genieten met deze 5 bijzondere loungetuinen!

Sfeervolle lounge tuin Landelijke tuinen van Visser Tuinen Landelijk
Visser Tuinen

Sfeervolle lounge tuin

Visser Tuinen

Ontspannen, genieten en relaxen. Waar kunnen we dat beter doen dan in onze eigen tuin? Hier kunnen we buiten zijn, zonder de intimiteit van onze eigen leefruimte op te geven. Enige beschutting is daarentegen altijd welkom. Daarom hebben we voor jullie een aantal fraaie loungetuinen op een rijtje gezet. 

5. homify 360°: De verbouwing van een oude boerderij

We sluiten dit overzicht af met dit artikel over de verbouwing van deze bijzondere boerderij. Zonder de oorspronkelijke vorm van het gebouw aan te passen wisten de architecten van Michael Schöllhammer een eigentijds woonhuis met een bijzonder interieur te creeeren. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!