5 mooie en betaalbare tuinhuisjes | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

5 mooie en betaalbare tuinhuisjes

TILL BEHNE TILL BEHNE
Garden Room with Veranda Scandinavische tuinen van Garden Affairs Ltd Scandinavisch
Loading admin actions …

Een tuinhuis is tegenwoordig zoveel meer dan een plek waar je het tuingereedschap ingooit naar een dagje ploeteren in de moestuin. Als je het een beetje slim aanpakt, kan het de traditionele uitbouw vervangen en dus ruimte bieden voor bijvoorbeeld een logeerkamer of een kantoor aan huis. We hebben vijf fraaie en vooral betaalbare tuinhuizen voor je op een rij gezet ter inspiratie.

Hout

Garden Room Salon Moderne huizen van Miniature Manors Ltd Modern Hout Hout
Miniature Manors Ltd

Garden Room Salon

Miniature Manors Ltd

We beginnen dit artikel met deze moderne variant van hout. Er zijn enkele ramen, maar wat opvalt is toch het dichte karakter van dit tuinhuis. Bij uitstek dus geschikt voor bezigheden die iets meer privacy vereisen. Dankzij het houten vlonder is dit tuinhuis echt een plek op zich en door de subtiele verlichting ook in de avonduren te gebruiken.

Scandinavisch

Garden Room with Veranda van CraneGardenBuildings Klassiek
CraneGardenBuildings

Garden Room with Veranda

CraneGardenBuildings

Dit tuinhuis met een Scandinavische look biedt wat meer ruimte en is dus uitermate geschikt als gastenverblijf. Dankzij de vele ramen kan je hier prima vertoeven en het huis is zelfs uitgerust met comfortabele veranda en een eigen zwembad. Al zullen de bewoners van het hoofdgebouw hier ook gebruik van willen maken…

Mobiel

Dit mobiele tuinhuis staat op wielen en is dus overal neer te zetten. Echte ruimte om binnen te verblijven is er niet en het lijkt dan ook vooral een plek voor de kinderen om te spelen. Er is opslagplaats voor het speelgoed en de nodige beschutting voor de elementen. Prima uitvalsbasis voor een middagje spelen.

Traditioneel

​Scandinavian style log cabin. Scandinavische tuinen van Garden Affairs Ltd Scandinavisch Hout Hout
Garden Affairs Ltd

​Scandinavian style log cabin.

Garden Affairs Ltd

Hier zien we een wat meer traditioneel tuinhuisje. Er is een overdekte veranda waar je heerlijk kunt zitten. En binnen is er de nodige ruimte voor opslag, een koelkast zodat je altijd een koel drankje hebt en wellicht een extra slaapplaats.

Glas

Ook deze moderne variant van voornamelijk glas is mobiel en blijkbaar op de gekste plekken neer te zetten. Een aangename een open plek om je terug te trekken voor werk of ontspanning.

Meer heel aardige tuinhuizen kun je hier bekijken. Heb je hulp nodig bij het kiezen of plaatsen van jouw tuinhuis, raadpleeg dan de expertise van een van deze professionals. En in dit artikel krijg je nog meer tips omtrent het tuinhuis.

Welke tuinhuis kies je? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!