Een prachtige en multifunctionele gezinswoning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een prachtige en multifunctionele gezinswoning

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van mhp | Architekten Innenarchitekten Modern
Loading admin actions …

Openheid is een belangrijk onderdeel van het moderne leven. Op hetzelfde moment wil niemand zijn of haar privacy verliezen. In de woning die we je vandaag laten zien heerst een volmaakte openheid. Dit is vanuit alle gezichtspunten gezien een woning die helemaal geschikt is voor moderne bewoning. Het is een multifunctioneel huis omdat de woning de bewoners de gelegenheid biedt een kleinere wooneenheid af te scheiden. Zo kun je het huis met het verstrijken van de jaren steeds op een andere manier gebruiken. Kijk met ons naar de schitterende voorbeelden en laat je verrassen!

Schitterend uitzicht op de omgeving

We staan hier op de bovenste verdieping van de woning, daar vinden we een mooi terras. Echt de plek waar je perfect kunt genieten van het landschap. Het huis heeft perfecte lay-out en heeft daardoor een eigentijdse look! Echt om verliefd op te worden! Hier vinden we ook de kleine wooneenheid, het aparte huisje. Dat ziet er echt geweldig uit. Perfect voor een nog thuiswonende, studerende jongere. 

Sfeermaker

Het huis heeft een supermooie look, zeker als de avond gevallen is. De warme verlichting in het interieur schijnt door de openheid van de gevel op tal van manieren naar buiten. Daarmee is de grote huis een echte eye-catcher in de buurt. Natuurlijk beschikken de vele ramen ook over een mooi luxaflexen, want privacy is ook wat waard! Een expert helpt je graag met de inrichting van je nieuwe interieur. 

Privacy

Er is meer dat de privacy van de bewoners beschermt. Wat dacht je van deze muur rond de woning! Snap je nu waarom het huis zo open kan zijn?! De sfeerverlichting en het grind rond de woning spreken boekdelen! Toch zitten er twee ramen in de muur, want de bewoners willen toch ook een beetje de verbinding met de omgeving ervaren. Het kan allemaal, ziet er toch geweldig uit!

Gezellig eten

In een familiewoning is de sfeer gezellig, zo ook in dit moderne huis. De inrichting is al net zo stak als de gevel. Maar niet alles is hier strak, zo zijn de lampen juist vrij organisch (veelvormige print). Ze staan prachtig bij de strengere tafel. We krijgen via deze foto een goed beeld van het interieur van de woning. Typisch iets dat past bij onze tijd. In deze binnenruimte genieten de bewoners van het gezelschap van elkaar en de heerlijkste gerechten die in de keuken bereidt worden. Het is ook een prima ruimte om samen spelletjes in te doen. 

Modern design

Aan de gevel zagen wel al hoe modern het familiehuis is. In deze hal wordt dat eigentijdse thema herhaald. Qua stijl gebeuren hier een aantal opmerkelijke dingen: de vloer is vrij donker (vaak zie je bij de moderne stijl toch wat lichtere houtvloeren) en dit gegeven wordt in de trap herhaald. We zijn erg onder de indruk van de bijzondere deur die de scheiding vormt tussen de hal en de woonkamer annex keuken en eetkamer. Dit ontwerp hebben we nog niet eerder gezien. Vanuit de hal heb je een prachtige doorkijk naar de raampartijen en uiteindelijk naar buiten. Nu zijn de luxaflexen naar beneden, maar als ze op zijn, kijk je echt pal de tuin in. Zo ervaar je een schitterende eenheid tussen de binnenhuisarchitectuur en de natuur. Het is ook opvallend dat de donkere houten vloer, qua tint en materiaal, herhaald wordt in de bomen buiten in de tuin. Zo ontstaat er wel een hele hechte band tussen die twee! Via de trap komen we op de bovenste verdieping, waar de badkamer en slaapkamers gerealiseerd zijn. Het terras is bereikbaar via deze eerste verdieping. 

Met deze laatste foto zijn we aan het einde van dit artikel gekomen. Blijf ons volgen voor meer mooie woondesign, want dan ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ideeën in de wereld van home en design. Be inspired, stay creative! 

Deze woning ziet er geweldig uit! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!