9 van onze allermooiste terrassen op een rijtje

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

9 van onze allermooiste terrassen op een rijtje

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 door homify,
Loading admin actions …

Wie heeft er nu niet graag zo'n droomterras waar je op warme dagen in de ochtend heerlijk geniet van een kop koffie en 's-avonds van een diner. Het is de ultieme toevoeging aan je tuin vooral wanneer het weer heerlijk warm wordt en de dagen langer. Maar wanneer de jouwe een flinke extra dosis stijl nodig heeft, wees dan niet ongerust want we helpen je graag een handje! Vraag het elke landschapsarchitect en ze zullen je vertellen hoe belangrijk een trendy en gezellige patio is en als je je kunt houden aan een bepaalde stijl vormt het een prachtige harmonie met je tuin. Dus kijk met ons mee naar onze mooiste voorbeelden om je te laten inspireren!

1. Maak optimaal gebruik van de ruimte

 door homify,

Is dit een grote tuin? Nee, maar door de hele ruimte optimaal te gebruiken voor deze gezellige patio ziet hij er fantastisch uit! Het kunstgras zorgt voor minimaal onderhoud en de bistro tafel set voegt romantiek en functionaliteit toe.

2. Lief met potten

 door homify,

De kakafonie aan planten hier zorgt voor zo'n knusse en vrolijke kleine patio. Er zijn hier geen dure afwerkingen nodig, gewoon potten met planten als basis werkt prima voor je patio!

3. Rondom de open haard

 door homify,

Simpel en elegant met de open haard als centrum van deze patio wat de gehele ruimte een richting geeft. Alle natuurlijke stenen en warme tinten zien er echt fantastisch uit. Wat een sfeer!

4. Donker en uitgestrekt

 door homify,

Kun je je voorstellen hoe stijlvol en decadent deze patio er uit zal zien bij nacht? Het donkere hout zorgt voor een dramatisch statement en designer gevoel. Zeer stijlvol. Ook slim een houten pergola met glas zodat je toch optimaal van al het daglicht profiteert!

5. Ingebouwd en prachtig

 door homify,

Het gebruik van hout voor je patio constructie spreekt voor zich maar wat dacht je van een volledig ingebouwde patio zoals hier? Ideaal in ons winderige landje. Een barbecue, trap en zelfs banken, alles ziet er even geweldig uit!

6. Vakantiegevoel

 door homify,

Deze patio zorgt voor een instant vakantiegevoel wanneer we er alleen maar naar kijken. Mooi als een plaatje maar niet te strak, hij is ontworpen voor een knus en gezellig samenzijn zonder dat het too much is!

7. Hoog en droog

 door homify,

Dit is nog eens een dakterras om je door te laten inspireren! Overdadig groen, een prachtige natuurlijke strakke vloer en ruimtelijk meubilair samen met de prachtige open pergola zorgen voor een zeer luxe uitstraling.

8. Die accentkleur!

 door homify,

We vinden het idee om overal mooie potplanten op te hangen een geweldig idee voor je patio en hadden er eerder nog nooit aan gedacht, tot nu! Wat een prachtig gezicht! Plaats dezelfde kleur en soort potten los verspreid over de muur en klaar is je gezellige patio!

9. Wat een sfeervol terras with a view!

 door homify,

Wat lage zitelementen en paar doorschijnende gordijnen en een charmante pergola zijn alles wat deze patio nodig heeft om bijzonder te zijn. Zou je ooit nog terug naar binnen willen? Wil je meer mooie patio's zien? Bekijk dan ook even 12 prachtige tuin en patio ideeen om van de watertanden.

Ohh die patio met pergola en gordijnen.. eeuwig vakantiegevoel!!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!