16 super gezellige eethoeken waar je wat van kan leren!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Dining room Pixers Moderne eetkamers Blauw
Loading admin actions …

Heb jij altijd al een leuke eetkamer willen hebben, maar heb je de ruimte en de tijd niet gevonden om ermee aan de slag te gaan? Na het zien van dit overzicht heb je vast voldoende inspiratie om die eetkamer te creëren die je altijd al had willen hebben. En daarbij hoeft het zeker niet zo te zijn dat je de beschikking hebt over een aparte ruimte. Een gedeelte van je woonkamer of keuken kan heel erg geschikt zijn om als prachtige en stijlvolle eetkamer in te richten! Als je wat advies nodig hebt, dan kunnen we je ook aan een keukenplanner helpen die jou verder op weg helpt.

1. Ben je op zoek naar een eethoek in de keuken met een rustieke, ‘boeren’, uitstraling? Een houten tafel met leuke oude stoelen kunnen voor dat fantastische effect zorgen!

Rear Extension Oakman Moderne eetkamers
Oakman

Rear Extension

Oakman

2. Een houten basis met een modern tafelblad, stenen op de muur en bijzondere stoelen zorgen voor een fantastische eclectische eetkamer met een industrieel randje. Voor een modern ingericht huis een absolute aanrader.

Grey Exposed Brick Dining Room Gracious Luxury Interiors Minimalistische eetkamers Wit
Gracious Luxury Interiors

Grey Exposed Brick Dining Room

Gracious Luxury Interiors

3. Wil je die oude bloemetjesgordijnen weer eens gebruiken? In een interieur als dit komen ze heel goed van pas!

4. Het Scandinavische idee van dineren krijg je met die leuke retrostoeltjes en een lange houten tafel. Ga maar snel naar de IKEA om de lekkerste ingrediënten voor een echte Scandinavische maaltijd in huis te halen.

5. Als je huis op het gebied van kleuren redelijk neutraal is, dan kunnen gekleurde stoelen voor de eethoek het huis helemaal compleet maken.

6. Heb jij een bedrijf aan huis en wil je de eetkamer ook voor vergaderingen gebruiken? Op deze manier heb je een multifunctionele ruimte die je in een saai kantoorgebouw niet tegen zult komen.

7. De combinatie van neon en grijs is super hip. Voor jouw eetkamer ook een heel erg leuk idee om toe te passen.

The Big Blue Pixers Moderne eetkamers Blauw
Pixers

The Big Blue

Pixers

8. Modern klassiek, met deze mooie kleur heb je daar het begin al van te pakken. Helemaal ideaal als je de luxe van een open haard in de eetkamer hebt.

Formal Dining Room, The Wilderness, Wiltshire, Concept Interior Concept Interior Design & Decoration Ltd Eclectische eetkamers
Concept Interior Design & Decoration Ltd

Formal Dining Room, The Wilderness, Wiltshire, Concept Interior

Concept Interior Design & Decoration Ltd

9. Wil je zowel een eetkamer als een bibliotheek, maar heb je slechts één kamer over? Maak dan op deze manier de ideale combinatie!

Difficult Run Residence Robert Gurney Architect Moderne eetkamers
Robert Gurney Architect

Difficult Run Residence

Robert Gurney Architect

10. De keuken kan als hart van je huis op een hele gezellige manier uitgebreid worden met een eetkamer. Je woonkamer wordt op die manier (bijna) overbodig!

11. Inspirerend paars kan in een wit interieur voor een geweldige diepte en sfeer zorgen. Dit moderne geheel vormt daarvan het levende bewijs.

Ice White House-Luxury home Quirke McNamara Minimalistische eetkamers Paars / Violet
Quirke McNamara

Ice White House-Luxury home

Quirke McNamara

12. Retro en modern in één ruimte? Het is al vaak genoeg bewezen dat dit een ideale combinatie is. Deze eetkamer is daar een uitstekend voorbeeld van.

Dining Room homify Moderne eetkamers
homify

Dining Room

homify

13. Is dit spectaculair of niet? Een supergezellige moderne eetkamer bij de keuken, wat wil je nog meer?

Chiswick Quay Rousseau Moderne eetkamers
Rousseau

Chiswick Quay

Rousseau

14. Modern en klassiek kunnen op zeer veel verschillende manieren hand in hand gaan. Je ziet het hier weer op een prachtige manier in beeld gebracht. En ook hier is weer een open haard te zien, zo’n leuk idee voor een eetkamer!

15. Minimalistisch inrichten kan, zoals hier, ontzettend stijlvol zijn. En dan heb je ook nog eens een panoramisch uitzicht tijdens het eten.

AR Design Studio- Abbots Way AR Design Studio Moderne eetkamers
AR Design Studio

AR Design Studio- Abbots Way

AR Design Studio

16. De laatste eetkamer laat heel erg veel kleur zien en is dan ook het perfecte voorbeeld voor mensen die niet genoeg kunnen krijgen van een opvallende kleur. De balans van paars en geel is hier in een geweldig evenwicht.

Zat jouw ideale eetkamer tussen alle prachtige voorbeelden die je hebt kunnen zien? We hopen natuurlijk van wel! Zoek die meubels en accessoires maar uit en ga lekker aan het inrichten. Wil je nog een beetje extra inspiratie? Kijk dan ook hier even.

Welke eetkamer is jouw favoriet? Laat het ons weten!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!