This website is under heavy load (queue full)

We're sorry, too many people are accessing this website at the same time. We're working on this problem. Please try again later.

Handgemaakte meubels met een unieke uitstraling | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Handgemaakte meubels met een unieke uitstraling

Stoa. Stoa.
Itsese: modern  door Asiades, Modern
Loading admin actions …

Asiades is wat je noemt een creatieve duizendpoot, want het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en creëert unieke eetkamers en lounge meubilair met een aantrekkelijke flair. In Apeldoorn kun je ze bezoeken in de showroom van drieduizend vierkante meter, waar ze altijd voor je klaar staan. De productie van de meubels vindt plaats in Azië, daar is ook de back office van Asiades is gevestigd. Groothandels en meubelzaken behoren tot de klantenkring van dit bedrijf. Tijdens de verschillende internationale meubelbeurzen of persoonlijke bezoeken worden de klanten op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwerpen van Asiades. Het bedrijf straalt vriendelijkheid uit en heeft wat je noemt een flexibele bedrijfscultuur, ze doen wat ze zeggen en andersom. Kortom, een no-nonsense mentaliteit. Vandaag gaan we je hun design aan je laten zien. Kijk snel met ons mee!

Handwerk

Surabaya factory van Asiades
Asiades

Surabaya factory

Asiades

We nemen je even me naar het atelier, hier zien we een kundige hand houtsnijwerk vervaardigen dat de meubels siert. Ambachtelijk vervaardigde meubels zijn uniek en brengen je interieur direct op een hoger plan, waardoor een vakwerk meubelstuk een goede investering is. Diverse handwerktuigen helpen de ambachtslieden bij het realiseren van ware kunstwerken. Het natuurlijke materiaal dat hout is heeft een warme huiselijke uitstraling, waardoor het vrijwel ieder interieur een mooie plaats kan hebben.

Riet

Bentley side chair van Asiades Tropisch
Asiades

Bentley side chair

Asiades

Dit meubelstuk komt uit de collectie die de naam Indo draagt. Kenmerkend voor dit werelddeel is het gebruik van riet bij de vervaardiging van meubels en andere producten voor thuis. Het is een sterk materiaal met een geheel eigen karakter, dat na een tijd op de achtergrond te zijn geraakt weer helemaal terug van weg is! Deze sfeervolle stoel heeft wat je noemt een ambachtelijke uitstraling, je kunt zien dat het hij door vakmensen gemaakt is, en dat merk je ook als je er in gaat zitten, want qua comfort scoort deze stoel hoog. Het meubelstuk past goed in interieurs met een landelijke, Aziatische of Mediterraanse sfeer.

Koper

Ooier dresser: modern  door Asiades, Modern
Asiades

Ooier dresser

Asiades

Niet alleen de liefhebbers van de natuurlijke uitstraling van hout komen aan hun trekken bij Asiades, ook zij die op metaal vallen worden op hun wenken bediend. Deze kast heeft door zijn strakke zwarte lijnen een lichte uitstraling, een ietwat Aziatische vormgeving. Stel je voor dat deze kast in je woon- of studiekamer staat. De koperen deurtjes en lades ogen uitzonderlijk luxe en hebben een temperamentvolle uitstraling, een stille kracht die je interieur een mysterieuze sfeer geeft. Modern en strak of juist Aziatisch ingericht, in jouw interieur is er zeker plek voor deze parel uit het Oosten.

Schot in de roos

Itsese lounge chair: modern  door Asiades, Modern
Asiades

Itsese lounge chair

Asiades

Deze kamer is een schot in de roos als het om hedendaags design gaat. We zien een heerlijke lounge stoel waarop je kunt relaxen, een lekker stukje muziek erbij en tot rust komt je. Ben je meer een liefhebber van lezen, dan plaatst de verstelbare lamp dit alles in het juist licht. Het ingetogen kleurenschema zorgt voor de nodige rust zodat je heerlijk kunt relaxen. Een bijzondere toevoeging is de industriële locker: echt iets voor een tienerkamer! De stijlvolle, eenvoudig vormgeven kruk geeft je de mogelijkheid om wat neer te zetten. Je hebt gezien dat Asiades een gevarieerde collectie voor je in petto heeft, waar iedereen iets naar zijn of haar smaak kan vinden. 

Tot zover de prachtige meubels van Asiades. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Het draait nu allemaal om de zomertuin: hier vind je mooie voorbeelden voor de inrichting van je tuin!

Eiland de Wild Keukens heeft altijd een bijzonder designconcept voor je in petto. Bekijk hier hun projecten!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!