Wonen als een koning in India | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Wonen als een koning in India

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne zwembaden van TAO Architecture Pvt. Ltd. Modern
Loading admin actions …

Woon jij in een vrij bescheiden huis of vind je dat je best wel een groot huis hebt? Het is de vraag of je na het bekijken van dit Ideabook daar nog steeds hetzelfde over denkt. Dit huis is namelijk niet groot, het is echt gigantisch! Je kunt hier werkelijk waar wonen als een koning. We reizen daarvoor af naar Pune in India en bekijken dit unieke project van de architecten van Tao Architecture.

Grote tuin met zwembad

Je gelooft je ogen bijna niet als je dit ziet. We zien hier de tuin en zwembad van het achtergelegen huis. Een ‘poolparty’ kan hier op een grootse manier worden aangepakt, er passen alleen in het zwembad al wel 50 mensen! De verdere omgeving is ook adembenemend mooi. Wat moet het een weelde zijn om hier lekker te kunnen ontspannen.

De tuin in z’n geheel

Een tuinman in vaste dienst komt waarschijnlijk goed van pas bij dit huis. Op deze foto kun je ook goed zien hoe groot deze enorme villa zelf is. Een schitterend bouwwerk waarin meerdere stijlen verwerkt zijn. Vooral ook binnen is dit het geval. Maar daar zien we straks meer van uiteraard.

Waterval en jacuzzi

Het zwembad bij deze villa is veel meer dan een zwembad alleen. Het geheel is zo mooi aangelegd dat het ook als een soort van vijver dient. De waterval is daarbij een prachtig versierend element. En voor kinderen ook nog eens heel erg leuk om onder te spelen! Als de volwassenen het baantjes trekken zat zijn dan kunnen ze heerlijk ontspannen in de jacuzzi die direct naast het zwembad is aangelegd.

Helemaal zen

Dit gedeelte van de tuin valt op door de harmonieuze omgeving: iedereen komt ‘helemaal zen’ weer uit deze tuin! Dit verharde gedeelte kan ook prima als locatie voor een tuinfeest gebruikt worden. De grote Boeddha zal er zeker voor zorgen dat het er gemoedelijk aan toe blijft gaan!

Verrassende voordeur

Je kijkt hier naar de voordeur. En daarmee wordt gelijk een stukje van de op de koloniale stijl geïnspireerde bouwstijl van het gebouw duidelijk. Dat is trouwens slechts een van de vele stijlen, het gehele complex kan als een eclectisch en organisch geheel beschouwd worden. Het is de hoogste tijd geworden om ook eens binnen te kijken!

Eclectisch en organisch

Het eclectische en organische blijkt hier ook weer uit deze detailopname van de gigantische woonkamer, of beter gezegd woonhal! Door de grote ruimte zijn op sommige plekken kleine binnentuinen verrezen, zoals hier goed zichtbaar is op de foto. De muur lijkt wel een verwijzing naar een eeuwenoud oosters kasteel. De grote ramen herinneren er echter aan dat we ons in deze tijd bevinden.

Diverse woonkamers

Zoals net al even is vermeld kent dit huis niet één woonkamer, maar een hele verzameling woonkamers! Voor elke gelegenheid is er een plek waar de bewoners plaats kunnen nemen. En als door weersomstandigheden de tuin niet gebruikt kan worden dan kan ook heel veel visite in deze ruimte plaatsnemen.

Master bedroom of hotelkamer?

De grote slaapkamer van dit huis doet denken aan een hele luxueuze hotelkamer. Een heerlijk groot bed, comfortabele meubels en via een schuifpui kom je op je eigen besloten balkon! Je kunt hier ontwaken als een vorst. Aan het ontwerp van de ruimte is ook heel veel aandacht besteed. De meubels hebben een moderne uitstraling, maar door de architectuur is ook hier een prachtige eclectische sfeer gecreëerd.

Kunstzinnige slaapkamer

Ook in deze slaapkamer is het absoluut geen straf om te overnachten. De ruimte kan heel goed als tienerkamer dienst doen of voor gasten gebruikt worden. Uiteraard valt het bijzondere spiraalvormige bed op. Wie wil hier nou niet slapen?

Je hebt hier een zeer bijzondere en grote villa van dichtbij kunnen bekijken. Ben je benieuwd geworden naar meer van die grote huizen? Kijk dan ook zeker even hier!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!