Een modern huis gevuld met licht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern huis gevuld met licht

Stoa. Stoa.
Eclectische huizen van 長谷雄聖建築設計事務所 Eclectisch
Loading admin actions …

´Leef het volle leven´, is een bekende uitspraak. In deze woning wordt deze oude wijsheid in de praktijk gebracht! De woning herbergt een groots woongevoel, op een beperkt aantal vierkante meters woonoppervlak. De woning laat een stijl zien die vele van ons zeer kunnen waarderen, het gaat om een ingetogen stijl waaruit de nodige huiselijkheid uspreekt. Het huis is zelfs voor Koreaanse begrippen behoorlijk uniek, maar dit maakt het extra leuk om je een rondleiding te geven. Afgezien van een prachtig interieur heeft de woning ook een schitterende tuin die direct je hart steelt. Alles aan deze woning, van de buitenruimte tot het interieur, heeft een meeslepende stijl die voor veel inspiratie zal zorgen. Kijk gewoon even met ons mee en voel je vrij de leukste ideeën zelf over te nemen. Be creative, be inspired!

Strak

Dit huis heeft een geheel eigen look, vooral als je het vergelijk met de huizen daarnaast, die zijn toch meer van het kaliber dertien in een dozijn. De lichtbruine gevel en de horizontale gerichtheid van de woning bepalen het straatbeeld. Ook qua hoogte valt het huis uit de toon in de omgeving, maar dan wel op een prettige manier. Er is een aparte ruimte gemaakt voor de ingang van de woning, deze is afgescheiden van de veranda. Deze laatste is de plek waar de familie graag samenkomt. Let ook even op het bijzondere gazon voor de woning. Heb je dat ooit eerder gezien? Echt uniek! Laten we eens kijken of het binnen ook zo bijzonder is.

Woonruimte

Het interieur is al even indrukwekkend als de buitenkant. De ramen aan bede zijden flankeren de woonkamer en bieden een prachtig uitzicht naar buiten. Daarbij zorgen ze voor een prachtige verlichting in de kamer, waardoor de sfeer optimaal is. In deze woonruimte zien we een eetzone en een living, door deze functies te combineren betrek je ze zeer nauw op elkaar. Zo ontstaat de eenheid die je zoekt. Vanaf de eettafel heb je een mooi zicht op de buitenruimte, waar de natuur haar gang kan gaan, maar wil binnen een vastgestelde compositie die past bij de stijl van de woning. Let ook even op de glanzende houtenvloer, een mooie toevoeging aan deze stijlvolle kamer!

Binnen en buiten

De tuin en de woonruimte lijken samen te vloeien. Verantwoordelijk hiervoor is de raampartij hier links. De royale tuin laat een gevoel van openheid zien. Het uitzicht op de tuin is prachtig, zo voel je echt een fijne connectie met de natuur, waardoor je helemaal in tune komt met de omgeving. Dat de kamer overspoelt raakt met natuurlijk daglicht, hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Maar niet alleen overdag is deze kamer prachtig, ook in de avond, wanneer het sfeerlicht wordt aangedaan, kun je genieten van een fantastische lichtsfeer. Ook de bloeiende binnenplaats is mooi verlicht, zodat het resultaat er sprookjesachtig uitziet. Meer mooie woonideeën vind je hier!

Close-up

Het huis draait om deze schitterende patio. We zien deze steeds vaker, het is niet verwonderlijk waarom dit ontwerp zo geliefd is. De patio is relatief onderhoudsarm en het effect is magistraal. Dat kunnen we je ook laten zien door middel van deze afbeelding. Uit het centrum groeit de boom, deze reikt al tot boven het dak. Je moet hem dus wel een beetje bijsnoeien af en toe, maar dit is niet veel werk. Deze patio sluit aan bij het idee van de binnenplaatstuin, die we vaak in de oosterse architectuur tegenkomen. Het idee is dat natuur en wonen samensmelten, zodat de woonsfeer in balans is. Dat is dan hier zeker gelukt! Meer mooie ideeën voor je interieur en buitenruimte kun je uitwerken met behulp van een expert.

Overzicht

Vanuit deze positie, een mooie buitenruimte in het centrum van de woning, kunnen we de woonruimte mooi overzien. Over de privacy hoef je je niet druk te maken, want deze ruimte is volledige aan het zicht te onttrekken door middel van gelaagde ramen en luiken. Het is duidelijk dat je in je woonkamer van alle kanten een ruimtelijk uitzicht hebt. Het mooie van deze binnenplaats is dat je via een schuifdeur zo van binnen naar buiten bent. Daarmee wordt het een soort verlengstuk van je woonkamer, hoe heerlijk is dat in de lente en zomer! Deze woning draagt met zijn opzet bij aan een nieuwe ontwikkeling die zijn navolging gaat krijgen. 

Deze duurzame Nederlandse villa is helemaal het einde! Klik hier voor de ins en outs!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!