Prachtige woning met vele inspirerende verrassingen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige woning met vele inspirerende verrassingen

Stoa. Stoa.
Scandinavische balkons, veranda's en terrassen van スタジオ・ベルナ Scandinavisch
Loading admin actions …

Het lijkt wel alsof ze in Japan een patent hebben op het uitvinden van excellente woningen. Huizen met karakter hebben altijd iets bijzonders, iets waardoor je er langer naar blijft kijken. Met het huis van vandaag is het niet anders. Wat is het belangrijkste in een huis? Het individu natuurlijk, de mens die de woonstee betrokken heeft. In de woning van vandaag treffen we alles dat de mensen gelukkig kan maken, maar het mooiste daarvan is toch wel de natuur. Daarom zeggen we ook: natuur + wonen= een prachtig huis, want een huis kan alleen maar prachtig zijn als je je er goed in voelt. Deze woning heeft vele inspirerende verrassingen voor ons in petto die een glimp van de toekomst laten zien. Ben je al nieuwsgierig? Kom dan met ons mee voor een tour door de woning.

Gevel

We begeven ons in een rustige woonwijk, precies de plek waarin we een familiehuis als dit verwachten. De looks van de woning zijn al helemaal zen. Het licht zorgt voor een mooie gestalte in het donker, we voelen ons eigenlijk al een beetje thuis, terwijl we nog niet binnen zijn geweest. Dit is een woning waar je de kinderen op kunt laten groeien, al was het maar omdat de lagere school even verderop in de straat ligt. Laten we binnen eens een kijkje gaan nemen.

Boom

Dit zien we niet vaak: de woning heeft een interieur met een binnenplaats waar in het centrum een boom naar boven groeit. De binnenplaats is open zodat licht en lucht naar binnen kunnen stromen, de woonvertrekken zijn natuurlijk wel afgesloten, zodat kou en regen (to name a few) geen kans krijgen. Deze buitenruimte, die toch heel des binnens aanvoelt, is de ideale plek waar de natuur en het wonen elkaar raken. Let op de fijne meubels, het comfort van de stoel en de sfeervolle vlonder. Dit alles heeft een connectie met het zuivere wit van de gevel en de grijze kozijnen en deurposten. Een unieke uitwerking van de buitenruimte!

Atelier

De bewoners zijn echte kunstliefhebbers. Ook maken ze zelf graag kunst, dat doen ze in dit atelier, dat overigens ook prima dienst zou kunnen doen als studiekamer of kantoor. De lichtval is hier mooi en de inrichting draagt ook een steentje bij aan de schoonheid. Wat dacht je van die leuke tapijten op de vloer? Mooi en trendy toch! Om de nodige ruimte te besparen hebben de bewoners gekozen voor handige planken aan de wand, zo heb je wel voldoende opbergruimte, maar wordt je leefruimte niet ingeperkt.

Woonkamer

In deze woon-/ eetkamer voelt de ambiance natuurlijk aan. Het licht straalt van de binnenplaats via de ramen zo de kamer in. Het wit in deze ruimte versterkt de lichte ambiance. Omdat het kleurenpalet van de kamer vrij ingetogen is werden de bewoners uitgedaagd om met kleur te experimenteren. Dat is ze zo te zien goed afgegaan, want de meubels hebben allemaal een geheel eigen karakter en kleur. We hoeven je alleen maar te wijzen op de rode bank in het centrum van de kamer en je weet direct wat we bedoelen. Dit is echt een kamer om in te leven! En als het mooi weer is, zet je eenvoudig de schuifdeur naar buiten open. Gewoon heerlijk! De mooiste ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden!

Relaxen

We worden tegenwoordig aan alle kanten bestookt met informatie. Dan is het wel zo fijn om zo nu en dan bij te komen, een beetje te ontprikkelen. Dat kan heel goed in deze relaxkamer. Alles aan de inrichting is er opgericht om je weer helemaal in tune met de natuur en jezelf te krijgen. Hoe dat kan? Gewoon in de avond lekker gaan liggen en een beetje turen naar de eeuwige sterren. Soms is dat voldoende om volkomen happy te zijn! De verlichting aan de wand zorgt voor een perfect sfeer. En wacht dacht je van het zuiver witte design van de wand en de vloer? Helemaal zen natuurlijk! Meer ideeën voor een relaxkamer vind je hier!

Deze boerderij werd van een doffe schuur omgetoverd tot een prachtige moderne woning!

Wat denk je van dit woonconcept? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!