Top 5: de perfecte woonkamer volgens jouw sterrenbeeld en meer.. | homify

Top 5: de perfecte woonkamer volgens jouw sterrenbeeld en meer..

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Moderne woonkamers van ZR-architects Modern
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over de perfecte woonkamer volgens je sterrenbeeld, en check meteen of dit ook voor jou klopt. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, deze gaan over prefab huizen, een modern kasteeltje en twee schitterende nieuwbouwwoningen in een klassieke jasje!             

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Woonkamer volgens je sterrenbeeld

We weten allemaal dat jouw sterrenbeeld iets zegt over je algemene karaktereigenschappen. Maar wist je dat ie ook iets zegt over de woonkamer die goed bij je past? In sommige ruimtes voel je je namelijk minder prettig, terwijl je je in andere ruimtes juist als een vis in het water voelt. Zo houdt de leeuw van luxe, ruimte en overvloed en de maagd van minimalisme, leeg en opgeruimd. We vertellen je wat over de algemene kenmerken per sterrenbeeld en laten je vervolgens zien welke woonkamer daar perfect bij past en waarom. Nieuwsgierig geworden? Wacht niet langer en kijk mee naar deze twaalf indrukkende woonkamers.

2. Prefab huizen onder de 180.000 euro

Een huis dat binnen drie maanden staat, een prachtig modern ontwerp combineert met de nieuwste techniek en ook nog eens heel goed betaalbaar is. Dat willen we toch allemaal? De professionals van Apriori Albero hebben het in huis. Al hun prefab huizen zijn in een mum van tijd gebouwd en kosten niet meer dan 180.000 euro. 

We laten jullie in dit artikel vijf geweldige voorbeelden zien.

3. Modern kasteeltje

Heb je er altijd al van gedroomd om in een kasteeltje te wonen maar is een echt kasteel een beetje te gek? Overweeg dan om een nieuw huis te bouwen dat er uitziet als een eigentijds kasteeltje! In dit geval is het een bijzonder bouwwerk geworden dat een prachtig stukje architectuur laat zien. Geniet van dit heerlijke project en doe lekker inspiratie op voor je eventuele nieuwbouwproject. 

Dit Britse project is vormgegeven door de architecten van Heritage Designs. En we horen na afloop natuurlijk graag of je ook aangenaam verrast bent.

4. Een nieuw herenhuis

Herenhuis | Doetinchem Klassieke huizen van Groothuisbouw Emmeloord Klassiek
Groothuisbouw Emmeloord

Herenhuis | Doetinchem

Groothuisbouw Emmeloord

Wie wil er niet wonen in een klassiek herenhuis? Vandaag nemen we je mee naar een woning met een magaankleurige gevel in Doetinchem. Deze woning is in feite nieuwbouw, maar met het oogmerk om de oude architectuur van het herenhuis weer in ere te herstellen. Je woont dus in een woning met een ouderwets mooie sfeer, maar met een eigentijdse woonkwaliteit. Kijk mee met ons naar dit geweldige herenhuis!

5. Nieuwbouwwoning met een leuke tuin

Vrijstaande woning | Sterksel Klassieke huizen van Groothuisbouw Emmeloord Klassiek
Groothuisbouw Emmeloord

Vrijstaande woning | Sterksel

Groothuisbouw Emmeloord

Oudhollands, wat is dat precies? Een vaste omschrijving is misschien een beetje moeilijk om te geven, maar je hebt er vast wel een idee bij. De nieuwbouwwoning waar we nu een kijkje gaan nemen valt wat ons betreft onder die categorie. De bouwers, Groothuisbouw Emmeloord, noemen het een notariswoning. Een woning op stand is het in ieder geval wel: een groot en ruim onderkomen met een leuke tuin. We zullen onze focus vooral op de buitenkant leggen, maar we weten je ongetwijfeld ook te verrassen met een paar interieurfoto’s die je misschien wel iets anders had verwacht. Kijk in ieder geval maar lekker met ons mee!

Is een nieuwbouwwoning in een klassiek jasje ook iets voor jou? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!