Geweldige renovatie-tips voor huizen met minimale ruimte | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Geweldige renovatie-tips voor huizen met minimale ruimte

Stoa. Stoa.
HAMPTON LOFT CONVERSION Klassieke huizen van The Market Design & Build Klassiek
Loading admin actions …

Vandaag gaat het om onvervalste home improvement. We laten je in dit artikel een aantal superhandig ideeën voor de renovatie van je kleine woning zien. Het maakt echt niet uit of je huis groot of klein is, het gaat erom of je de juiste ideeën voor de inrichting toegepast hebt. We stappen vandaag binnen in een normaal Brits huis waar de hal, het trappenhuis en de slaapkamer een flinke update gehad hebben. In de slaapkamer zijn er bijzondere veranderingen aangebracht waardoor er nu een gevoel van ‘restfulness’ (wat weten die Engelsen het toch weer mooi te zeggen) en veiligheid heerst. Even weg van de drukte van de stad en de hectiek van de dagelijkse arbeid. De bewoners van deze woning zijn van middelbare leeftijd en hebben zelf contact opgenomen met de experts, omdat zij na een aantal jaren toch wel graag een nieuwe inrichting voor hun woning wilden. Als je voor hun huis staat zie je totaal niet dat er een grote verandering aangebracht is, maar schijn bedriegt… ..

Hele normale gevel

Just a normal London home! Klassieke huizen van The Market Design & Build Klassiek
The Market Design & Build

Just a normal London home!

The Market Design & Build

Als je voor hun huis staat zie je totaal niet dat er een grote verandering aangebracht is, maar schijn bedriegt. Deze woning is er typisch een van dertien-in-een-dozijn, maar de er straalt een onbetaalbare gezelligheid vanuit, waar de Nederlanders ook dol op zijn. In die zin is dit eigenlijk een universele woning te noemen, of hij nu in Engeland of Nederland staat doet eigenlijk niet terzake. De voortuin is al een goed ontvangst comité. Straks zullen de gasten verrast worden door de prachtige nieuwe inrichting. Een expert helpt je graag met de inrichting van je nieuwe woning.

Schitterende hal

Seamless, like these stairs were always there! Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen van The Market Design & Build Klassiek
The Market Design & Build

Seamless, like these stairs were always there!

The Market Design & Build

Er is een grote verbetering aangebracht in de centrale hal. Net als de meeste huizen uit de jaren ’50 waren er beperkingen als het gaat om een goede ventilatie en lichtval. Vaak leidt dit dan tot een niet al te gunstige eerste indruk bij de gasten die thuis worden ontvangen. Daarbij was het tapijt en het behang behoorlijk verouderd, de Engelsen zeggen dan: “ which were definitely on the wrong side of vintage.” Al snel zijn deze vervangen door een up-to-date design dat de hal echt mooi laat uitkomen. Samen met het tapijt vormt het een minimale sfeer die de gasten altijd erg mooi vinden. Deze huizen zijn ook heel erg gaaf!

Trappen huis

A hallway up to the new room... Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen van The Market Design & Build Klassiek
The Market Design & Build

A hallway up to the new room…

The Market Design & Build

Als we verder lopen treffen we deze schitterende trapruimte waarin we stuiten op een Amerikaanse invloed: Amerikaanse naaldhout trappen. Vanaf de begane grond gaan we nu naar de zolder. De wand rechts is nu nog een beetje kaal, maar met een een aantal lijstjes met schilderijen of foto’s (houd het minimaal en landelijk) geeft je snel een persoonlijke twist aan dit gebied waar doorheen we van a naar b gaan.

Zolderkamer

Hier in de zolder ruimte is een grote slaapkamer gerealiseerd met daarbij een eigen badkamer. Deze slaapkamer beschikt over zowat alles wat je zou kunnen wensen in deze zolderruimte. Met de verrassende grote omvang en gezellige inrichting kunnen de bewoners hier genieten van een relaxte sfeer. De spotjes in het plafond vinden we erg sfeervol en precies passend bij de zacht ambiance in deze kamer.

Heerlijk genieten

Let's take a peek inside this loft conversion... Klassieke slaapkamers van The Market Design & Build Klassiek
The Market Design & Build

Let's take a peek inside this loft conversion…

The Market Design & Build

Achter de houten duur van de slaapkamer vinden we de mooie badkamer. Wie het geluk heeft om hier van de kunnen genieten moet wel veel woonplezier hebben. Het is zeker een bron van inspiratie voor iedereen die houdt van hoogwaardig badkamer design. Erg fijn trouwens dat er een raam gerealiseerd is dat ook open kan, dat slaapt net even wat lekkerder. We sluiten af met de mooie zolderkamer compleet met slaap- en badkamer. We hopen dat genoten hebt van deze schitterende voorbeelden en dat je net zo geïnspireerd bent als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën! 

Deze prachtige woning mag je echt niet missen!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!