Een super inspirerend droomhuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een super inspirerend droomhuis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van BECZAK / BECZAK / ARCHITEKCI Modern
Loading admin actions …

Een super inspirerend eclectisch droomhuis, dat klinkt wel erg veelbelovend! We weten dan ook zeker dat dit huis je niet teleur zal stellen. Want een woning noemen we op homify niet zo maar een droomhuis! Daar is echt wel wat meer voor nodig dan een ‘gewone’ woning. Dit ontwerp van de Poolse architecten Beczak/Beczak is er werkelijk waar een om van te dromen. Een ontwerp dat in eerste instantie als modern aan te merken valt, maar zodra je wat beter gaat kijken dan blijkt dat er op een hele bijzondere manieren ook andere stijlen in verwerkt zijn.

Schuine vormen

Vanaf de oprit van het huis vallen je direct de schuine vormen op. Maar pas als je beter kijkt, zie je dat er een zeer interessant lijnenspel ontstaan is. De overstekende bovenverdieping zorgt dat er een prachtige veranda mogelijk is gemaakt. En daarbij zie je dan ook direct weer dat er naast gepleisterd beton ook veel hout gebruikt is. Daarmee komen we al snel bij het eerste eclectische element van de woning. En dat zal zeker niet het laatste zijn!

Nog meer hout

Aan de achterkant van de woning kom je nog meer hout tegen. Een erg leuke toevoeging die een extra dimensie aan het ontwerp van het huis toevoegt. Vanuit dit perspectief kun je ook gelijk goed zien dat de woning prachtig vrijstaand gelegen is. Hoe fijn is dat je een rondje om je eigen huis kunt lopen! Wat je op de eerste foto ook al kon zien, en nu weer, is de mooie manier waarop overal rond het huis verlichting is aangebracht. Mooi voor het aanzien van het huis in het donker en bovendien ook een vergroting van de veiligheid.

De veranda

Voor we je het droomhuis vanbinnen gaan laten zien, nemen we nog even snel een kijkje op de veranda. Wat zou jij hier plaatsen, een mooie terrastafel met stoelen of ben je toch meer van een loungehoek? Een paar luie ligstoelen zou ook helemaal geen slecht idee zijn!

De woonkamer

Met één blik in de woonkamer vallen alle eclectische puzzelstukjes van dit huis in elkaar. Een stoere rustieke vloer, een industrieel aandoende witte bakstenen muur en moderne meubels en verlichting. Wat een ontzettende inspirerende omgeving om in te kunnen wonen! Voeg aan al dat moois ook nog eens het doorkijkje naar de bovenverdieping toe en het plaatje is helemaal compleet.

Fantastische trap

Als je denkt dat je het mooiste al gezien hebt, dan heb je het helemaal mis. De fantastische trap is er namelijk één uit duizenden. Deze zwevende en rechthoekige spiraal neemt je namelijk mee naar boven. Erg mooi is dat de trap niet vanaf de grond begint, maar dat een bijzondere kast de eerste treden vormt. Het stoere en ruwe betonnen plafond verhoogt de eclectische sfeer nog meer.

Houten balken

Erg bijzonder voor een moderne nieuwbouwwoning is de aanwezigheid van de houten balken die de dakconstructie vormen. Juist omdat je het niet verwacht! Maar het past natuurlijk heel goed bij alle andere eclectische oplossingen die we onderhand al tegengekomen zijn. In combinatie met de houten vloer is het een cirkel die op schitterende wijze rond is gemaakt.

Afscheid vanuit de tuin

Vanuit de tuin nemen we (met pijn in het hart!) weer afscheid van deze droomwoning. Wat een wooninspiratie kun je uit dit huis halen en wat een geweldige architectuur. Een huis waar je gerust vijf sterren op mag plakken. De bewoners mogen zich erg gelukkig prijzen met dit bijzondere geheel.

Ben je het nog niet zat en wil je nog zo’n mooi droomhuis bekijken? Verbaas je dan ook zeker over deze bijzondere en inspirerende woning.

Is de benaming droomhuis terecht? We horen graag jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!