Een mooie gezinswoning met een prachtige tuin! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een mooie gezinswoning met een prachtige tuin!

Stoa. Stoa.
A Cheshire Country Cottage Garden Landelijke tuinen van Charlesworth Design Landelijk
Loading admin actions …

Als de lente weer in het land is voelen we ons 300 keer beter, niet waar? Dan beginnen we te fantaseren over het vrijstaande huis met de droomtuin. En waarom ook niet! Er zijn schitterende manieren om gestalte te geven aan je droomhuis. Maar om het zo realistisch mogelijk te houden willen we je graag vandaag een droomtuin laten zien die je gewoon kan namaken bij jezelf achter het huis. Dan kun jij ook genieten van een schitterende zomer in de buitenlucht. We hebben een huis bezocht dat staat in de buurt van Manchester. Hoe je het ook wend of keert de Engelsen weten hoe ze een tuin moeten ontwerpen! Kijk met ons mee naar de schitterende details.

Fijne plek

A Cheshire Country Garden Landelijke tuinen van Charlesworth Design Landelijk
Charlesworth Design

A Cheshire Country Garden

Charlesworth Design

Vol gratie daalt de trap naar beneden en leidt ons van het huis naar het schitterende terras in de tuin. Een houten terras set biedt ons een aantal schitterende zitplaatsen om te genieten van een goed gesprek, een biertje of een tapas. Deze plek is erg geliefde bij de bewoners omdat je een mooi uitzicht over de hele tuin hebt. Een expert helpt je bij de aanleg van je nieuwe tuin. 

Vijver

A Cheshire Country Garden Landelijke tuinen van Charlesworth Design Landelijk
Charlesworth Design

A Cheshire Country Garden

Charlesworth Design

De rode zandstenen bestrating is een dominant elegant in deze tuin, echt perfect voor deze patio. Merk op hoeveel ruimte er overgelaten is voor de schitterende houten tafel. Het eindresultaat is een prachtige plek waar de zomer volop genoten kan worden! Naast dit heerlijke eilandje van rust zien we het water liggen. Wat een mooi uitzicht. We weten zeker dat hier allerlei dieren op afkomen. Ben je een liefhebber van de natuur, dan is een vijver (groot of klein!) altijd een prachtige manier om je tuin in te richten. Deze experts helpen je met de bouw van je huis.

Landelijke prachtig

A Cheshire Country Garden Landelijke tuinen van Charlesworth Design Landelijk
Charlesworth Design

A Cheshire Country Garden

Charlesworth Design

Natuurlijk gaat dit outdoor paradijs over veel meer dan bestrating en tuinsets, ook de weelderige tuin is een echte eye-catcher. De perfectie van de natuur en haar frisheid zorgt ervoor dat de bewoners hier helemaal tot hunzelf komen. Dit huis heeft wat je noemt een landelijke pracht. Het heeft overigens ook de looks van een volwaardig Engels landhuis. Je voelt je hier dan ook de koning te rijk. Er is trouwens nog iets waardoor een koning zich te rijk voelt, namelijk een heerlijke BBQ. Op deze prachtige stenen zet je een luxe grill (of een iets minder luxe) en je gaat samen met je familie en vrienden eens even lekker genieten!

Een goed gevoel in een hemelse tuin

A Cheshire Country Garden Landelijke tuinen van Charlesworth Design Landelijk
Charlesworth Design

A Cheshire Country Garden

Charlesworth Design

We kijken hier niet naar de volledige gerealiseerde tuin, want er zullen binnenkort nog prachtige potten en bakken voor de planten en bloemen in geplaatst worden. Merk op hoe deze circulaire ontwerpen een verfrissende verandering vormen ten opzichte van de hoekige treden die we net zagen. Een schitterend contrast ook met de geometrische vormen van het huis op de achtergrond, evenals met de weelderige en natuurlijk uitstraling van de omliggende tuin. Voor het ontwerp van je tuin zijn er verschillende zaken die je kunt overwegen: kies je voor een strakke moderne tuin, bijvoorbeeld een minimalistische met stenen erin of juist voor een Engelse tuin met in vormen gesnoeide heggen. Misschien ben je meer zoals de bewoners van dit prachtige Engelse huis en hou je meer van een wilde natuurlijke tuin. Bij de laatste is een bepaalde mate van design en onderhoud toch wel belangrijk, maar de natuur mag in vergelijking met de andere tuinstijlen toch een beetje meer haar gang gaan. We sluiten deze prachtige reeks met voorbeelden af. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en tuintrends, dan ben je altijd op de hoogte van het nieuwste design. 

Deze schitterende woning mag je echt niet missen!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!