Schilderijen en tuinontwerpen met een Spaans temperament | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schilderijen en tuinontwerpen met een Spaans temperament

Stoa. Stoa.
van ESTUDIO DELIER Eclectisch
Loading admin actions …

Vandaag besteden we aandacht aan de Spaanse studio Estudio Delier. Wat je noemt een bron van creativiteit en werkzaam in een breed werkveld. We gaan schilderijen en interieur- en tuinontwerpen door deze studio aan je laten zien, een combinatie die we niet vaak tegenkomen, waardoor het des te meer interessant is om het temperamentvolle werk van deze creatievelingen te belichten. We zijn erg blijf dat we dit mooie werk aan je kunnen laten zien. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de recente werken bij Estudio Delier die echt de moeite waard zijn. Kijk dus snel met ons mee en laat je inspireren!

Licht en donker

In dit interieur zien we een duidelijke verdeling tussen licht en donker, terwijl de houten stoel er de nodige warmte aan geeft. Ook voor de natuurlijke touch is er plaats, getuige hiervan is het kleine struikje dat op de industriële monochrome kast met wieltjes staat. Het is een Scandinavisch interieur dat door zijn lichtheid een zekere rust en orde uitstraalt, een heerlijke plek om te werken. Het schilderij aan de wand bestaat uit olieverf op canvas en heeft een dominante visuele rol in deze werkkamer. De strujsvogels maken een strenge indruk, een serieuze toevoeging aan een kamer waar heel wat belangrijke zaken worden uitgewerkt en overdacht.

Cuadro puerta miranda

Dit werk heet Cuadro puerta miranda, wat zoveel betekent als out of the box kijken. Iets wat kunstenaars natuurlijk vaak doen, daarin bestaat immers de ontwikkeling van kunst, het zoeken naar nieuwe uitdrukkingsvormen voor hetgeen men ziet, voelt en denkt. Dit werk heeft een prachtig kleurenpallet waardoor het werkelijk een sieraad voor je woning is. Dit werk verdient natuurlijk een prominente plek aan de muur. Het heeft een Aziatische thematiek, zou dit een verwijzing zijn naar het hedendaagse ontluikende China dat op cultureel en economisch gebied aardig aan de weg timmert? De mooie Chinese vlinder slaat haar vleugels uit.

Beeldentuin

Estudio Delier is niet alleen bedreven in het inrichting van moderne interieurs, ook een tuinconcept weten ze zo voor je te creëren. Dit concept is geïnspireerd door de beeldhouwkunst uit Indonesië, deze beelden komen er ook echt vandaan. we zien beelden van hindoeïstische goden en de Boeddha. Met deze authentieke beelden krijgt je tuin een mysterieuze uitstraling, je waant jezelf in de tuinen van de Borobudur. Estudio Delier weet met haar kennis van design en de botanische wereld het ideale ontwerp te verwezenlijken. Een tuin om heerlijk in te ontstressen en helemaal tot jezelf te komen.

Visualisatie

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat studio's gebruik maken van 3D-technieken om het ontwerp van een tuin voor de opdrachtgever te visualiseren. Estudio Delier levert deze service ook, waardoor het mogelijk is om in een vroeg stadium eventuele aanpassingen aan het ontwerp te doen. Op de foto zie je hoe deze visualisaties eruit zien, ze lijken welhaast op een videogame. Zo krijg je als opdrachtgever de kans om je tuin te zien nog voordat deze gerealiseerd is. Een tropische en sfeervolle zentuin is het resultaat. Misschien is het woord 'tuin' te zwak uitgedrukt, want we hebben het hier eerder over een lusthof waarin je kunt genieten van de mediterraanse zon! 

Dit waren de prachtige ontwerpen van Estudio Delier. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je meer mooie ideeën voor je tuin? Kijk dan hier voor inspiratie!

In de top vijf van de week zie je verbouwingen en renovaties van prachtige villa´s!

Deze professionals zorgen ervoor dat je ideale huis gerealiseerd wordt!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!