Klein huis voor een lage prijs: 50 m² voor € 40.000. | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Klein huis voor een lage prijs: 50 m² voor € 40.000.

Stoa. Stoa.
Scandinavische huizen van Greenpods Scandinavisch
Loading admin actions …

Flexibel en goedkoop, dat zijn de woorden die horen bij een prefab huis. Het is de ideale oplossing voor de woningnood die in veel Europese steden aanwezig is. In een recordtijd een huis bouwen is niet van alle tijden, maar wel van de onze. In dit artikel laten we je een schitterende woning zien die je heel goedkoop kunt laten bouwen. Deze woning beslaat 50 m² en is te bemachtigen voor slechts € 40.000. Dat is echt een schijntje van de prijs van een ouderwetse woning. Prefab houdt in dat de woning in puzzelstukken in elkaar gezet wordt, gewoon 'on the spot'. In een fractie van een tijd die de bouw van een regulier beton huis. Dit type woning past binnen een trend die we tegenwoordig onder andere minimalisme noemen, waarbij het er omgaat dat je niet perse heel groot hoeft te wonen: een huis met 6 kamers hoeft te hebben waarvan je er maar 3 gebruikt. Dat je niet heel veel spullen nodig hebt, alleen kopen wat je nodig hebt. En meer van dat soort overwegingen. In een kleinere woning moet je echt na denken over wat je werkelijk nodig hebt. Dat blijkt vaak helemaal niet zoveel te zijn. Kijk met ons mee naar deze goedkope woning die het voor de starter weer mogelijk maakt om goed te wonen

Eerste blik op de woning

Al op het eerste gezicht is het duidelijk dat dit modulaire huis alles heeft wat je verwacht van een moderne woning. Het is gemaakt van natuurlijk en duurzaam hout. Het geeft het pand een originele look. Echt een stuk warmer dan steen of beton. Er zijn grote glazen oppervlakken die de communicatie tussen de twee omgevingen makkelijk makken. Ook het zonlicht kan zo lekker makkelijk naar binnen stromen. Experts helpen je graag. 

Openheid van de gevel

Dit perspectief laat zien hoe je heel goed met dit ontwerp van een uitstekende natuurlijke verlichting kunt genieten. De raampartijen zijn hiervoor verantwoordelijk. Het grote houten terras is een andere prachtige faciliteit van het huis: echt een plek om te genieten van het mooie weer. Vanuit je woning sta je zo buiten en omgekeerd. Een fijne verbinding tussen binnen en buiten is wat er hier aan de hand is! Een architect helpt je met het ontwerp van je woning. 

Keuken

Het grootste del van de woning wordt ingenomen door de gemeenschappelijke leef ruimte waarin de woon- en eetkamer plus een keuken gerealiseerd zijn. Ook hier is de lichtval intens en sfeervol. Let op het ontwerp van deze keuken, deze is minimalistische en past prachtig bij de architectuur van dit huis. Gezellig samen koken en genieten van een heerlijke maaltijd is een van de leukste dingen die je met vrienden en familie kunt doen.

Mooie slaapkamer

Deze kamer is erg licht en luchtig. Een heldere plek om lekker te wonen. De grote ramen aan twee kanten laten al het natuurlijke licht door dat jij je maar kunt wensen. Het plafond is zeer hoog, daardoor wordt de woning lekker ruimtelijk. Een moderne stijl waar we echt enthousiast van worden. En dat alles voor slechts 40.000 euro!

Een badkamer met een rustige stijl

Tot slot zien we de fijne badkamer waarin we kunnen genieten van een luxe stijl. Het is een ideaal vertrek voor mensen die even tot rust willen komen door ingetogen design. Wij vinden de donkere wasbak erg mooi in combinatie met de zuiver wand. Ook de raamkozijnen en de wand hebben die donkere grijstint. Precies waar wij warm voor lopen, ook al is het cool design! We blijven je inspireren met mooi woondesign en andere schitterende trends. Blijf ons volgen voor meer gave ideeën, dan ben je altijd op de hoogte! 

Dit prachtige huis, ook al zo’n slimme prefabwoning, mag je echt niet missen!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!