Schitterende woning onder 30.000 euro: het kan!

Stoa. Stoa.
homify Moderne huizen
Loading admin actions …

Je denkt dat er in onze tijd geen manier is om een huis onder de 30.000 euro in de vingers te krijgen, niet waar? Maar toch is het mogelijk! Dat laten we je in dit artikel zien. Het huis is ontworpen door het Turkse Tune Prefabrik, het idee erachter is om meer en sneller te kunnen bouwen voor weinig. Slim bouwen is prefab bouwen, dat is een huis on the spot als een puzzel in elkaar zetten, met onderdelen die al in de fabriek gemaakt zijn. Dat scheelt een hoop tijd en milieuschade. Even kijken naar de schitterde resultaten!

Prefab gemak

De voorkant van het huis heeft een traditionele look. Niet wat je verwacht voor zo’n lage prijs. Hoe kan het! Maar het echte geheim van dit huis is dat het helemaal niet op een traditionele wijze gebouwd is, want het is een prefab huis, waarbij vlot bestaande huisdelen op locatie in elkaar gezet kunnen worden. Ideaal voor mensen met een laag budget en een groen hart. Deze bouwmethode is niet alleen heel goed voor het milieu, het stimuleert ook nog eens de locale producenten die ingeroepen worden om de klus te klaren. Een expert helpt je een nieuwe woning te ontwerpen.

Prachtige woning

Door naar de plattegrond te kijken kun je zien hoe slim de indeling is. Echt geschikt voor een jong gezin. Twee slaapkamers, badkamers en een grote open woonkamer. Laten we vooral de mooie keuken niet vergeten. Het open karakter van deze ruimte maakt het heel interessant om hier samen met een groep vrienden te zitten om te genieten van een goed glas wijn of een koud biertje op vrijdagavond. Wat je maar wilt het kan hier. Snel een goedkoop huis is dus echt wel mogelijk!

Luxe look

Dankzij de portieken en de balkons ziet het huis er erg sexy uit. Buiten zien we een gedeelte met stoelen en tafels waar je kunt socialiseren. Dat kon ook op de eerste verdieping. Supertof! In de lente en zomer zijn deze buitengebieden de ideale plek om te genieten van het buitengevoel. Rond de woning zien we een mooi gazon en planten, dan komt het huis echt mooi naar voren.

Sfeervol

In de tuin zien we hoe belangrijk deze is voor het huis. Echt een volwaardig onderdeel van het uiteindelijke resultaat. We noemende net al even de buitengebieden van de woning, daar maakt deze tuin natuurlijk deel vanuit. Een handjevol planten en een aantal potplanten maken deze kavel al vanaf een afstand heel aantrekkelijk. Je zou er zelfs groente in kunnen verbouwen. Zeker in een warm land moet dat geen enkel probleem zijn. Vandaag hebben we gezien dat een schitterend huis echt geen tonnen hoeft te kosten. Een mooie van dit huis is ook dat het duurzaam is als het gaat om energieverbruik, want door alle ramen stroomt het daglicht dat dan vervolgens binnen in warmte wordt omgezet. Dat scheelt in de stookkosten. In een tropisch land heb je daar natuurlijk veel minder mee te maken, maar het is een feit waar we profijt van kunnen hebben. We sluiten dit artikel af met deze laatste foto. Hopelijk ben je net zo enthousiast en geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!