Voor en Na: stadsvilla met allure hersteld | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: stadsvilla met allure hersteld

Johan van Dijk Johan van Dijk
Klassieke woonkamers van FH-Architektur Klassiek
Loading admin actions …

In Duitsland kun je ze in overvloed vinden: prachtige villa’s aan de rand van eeuwenoude binnensteden. Het probleem is echter vaak dat deze huizen zowel vanbinnen als vanbuiten hopeloos verouderd zijn. Gelukkig is er altijd wel een architect te vinden die in die situatie verandering kan brengen. Zoals FH-Architektur: dit bureau heeft namelijk een schitterend plan gemaakt om zo’n prachtige stadsvilla in een zeer aantrekkelijk geheel om te toveren. We kunnen je het hele proces laten zien!

Voor: ouderwetse charme

De ouderwetse charme straalt op een prachtige manier af van deze stadsvilla. Een aantrekkelijk geheel, maar ouderwets kan soms ook een beetje doorslaan naar oubollig. En als je dan je interieur op een mooie manier gaat opknappen, waarom zou je dan ook de uitstraling aan de buitenkant niet een beetje extra aandacht geven? We zullen zo zien dat ze daar juist mee aan de slag zijn geweest.

Als je zelf wilt verbouwen, maar niet goed weet welke kosten dit met zich mee kan brengen, dan bieden de experts van Watkostbouwen.nl uitkomst. Hier worden de kosten eenvoudig in kaart gebracht, zodat je misschien eindelijk een grote droom kan laten uitkomen!  

Na: statige uitstraling

Een statige uitstraling valt in dit nieuwe geheel zeker niet te ontkennen. En dat is eigenlijk op een vrij simpele manier bereikt. De muren zijn opnieuw gestuukt, het balkon is van een nieuwe balustrade voorzien, bij de ramen zijn leuke luiken geplaatst en de voordeur is voorzien van een strak wachtportaaltje. Juist dat laatste geeft een opvallend modern tintje aan het verder zo klassieke geheel.

Tijdens: slopen!

Als je een huis als dit wel eens van binnen hebt gezien, dan is het geen verrassing dat er ook binnen flink moet worden verbouwd om het geheel een eigentijdse indeling te kunnen geven. Het hokkerige aspect moet daarin vooral verdwijnen. In dit geval heeft het geleid naar een schitterend eindresultaat. Laten we dat dan ook vooral snel gaan bekijken.

Na: eetkamer en keuken

Een blik in de eetkamer en de keuken laat een zeer aantrekkelijk geheel zien. Modern en rustiek lopen naadloos in elkaar over en zorgen voor een hele aangename en vooral huiselijke sfeer. De prachtige details zorgen er voor dat je bijna niet weet waar je moet kijken. En ondertussen voel je op de een of andere manier nog steeds dat dit een mooi en klassiek oud huis is.

Tijdens: keuken wordt badkamer

Een keuken in een badkamer veranderen, of juist andersom, heeft een groot voordeel: de benodigde aan- en afvoeren van warm en koud water zijn al aanwezig. Je hoeft eigenlijk alleen de functie nog maar te veranderen. En dat is dan ook precies de keuze die hier gemaakt is. Deze oude keuken is namelijk onderweg om een fraaie badkamer te worden.

Na: heerlijke badkamer

De heerlijke badkamer is een plaatje om te zien. En vooral dat prachtige tegelmotief is er een om je vingers bij af te likken.

Na: woonkamer

De woonkamer levert ook een heerlijk stijlvol plaatje op. Het klassieke, moderne en rustieke is ook hier in een perfecte balans gebracht. Wat wil een mens nog meer? Als je hier op de bank zit dan kun je genieten van een zeer geslaagde verbouwing.

Na: digitale aansturing

Ben je het ook zo zat om steeds om de thermostaat te moeten denken en die lichten aan en uit te moeten doen? De digitale aansturing van de technische installatie die je in dit huis kunt zien is dan een uitkomst! Met een paneel bedien je alles wat je nodig hebt!

Na: sfeer

Met een laatste sfeerplaatje nemen we helaas al weer afscheid van dit huis. Dat de verbouwing geslaagd is, hebben we al gemeld. Geniet daarom nog maar even van dit beeld en droom er lekker van om je eigen huis ook zo te maken.

Wil je nog meer van deze inspirerende beelden zien? Dit artikel moet je dan zeker niet overslaan!

Wat heeft je het meeste geïnspireerd bij dit project? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!