Dit jaren '70 huis kreeg een nieuwe look | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Dit jaren '70 huis kreeg een nieuwe look

Stoa. Stoa.
Van ouders naar zoon. Moderne huizen van Studio Inside Out Modern
Loading admin actions …

Vandaag nemen we je mee naar een verbouwing en herstyling van een woning uit de jaren ’70. De nieuwe bewoners zijn heel blij met de nieuwe looks van hun huis. Toch waren niet onbekend met het huis, want de (schoon)ouders van de bewoners hebben hier jaren gewoond. Nu er een spreekwoordelijke wisseling van de wacht is, moet het interieur natuurlijk een beetje opgeknapt en aangepast worden aan de persoonlijke smaak van de jonge bewoners. In en rond de woning zijn nog zeer veel elementen uit de jaren '70 te zien. Niet alleen kreeg de woning een nieuwe look er werd ook nog een deel bij aangebouwd, zodat de bewoners nu extra ruimte hebben. Natuurlijk mocht een mooi tuinontwerp niet ontbreken, dat werd ook gerealiseerd. Kijk met ons mee naar de resultaten die we hieronder in dit artikel aan je presenteren.

Nieuwe uitbouw, schitterende tuin

Vergroten woonhuis door aanbouw aan de zij- en achtergevel Moderne huizen van Studio Inside Out Modern Hout Hout
Studio Inside Out

Vergroten woonhuis door aanbouw aan de zij- en achtergevel

Studio Inside Out

De woning is op een schitterende manier uitgebreid, dat kun je op deze foto goed zien, maar er is ook een nieuwe indeling voor de begane grond gemaakt! In de nieuwe uitbouw is een zithoek compleet met gashaard en tv gerealiseerd, dat is nu dé plek om te genieten in het weekeinde en in de avond. Daarbij heb je vanuit deze nieuwe uitbouw een geweldig uitzicht op de tuin. Natuurlijk moest er ook een gaaf ontwerp voor de tuin komen, dat natuurlijke ontwerp zien we hier ook. Nu voel je je helemaal in tune met de natuur als je hier rondloopt of lekker zit! Een expert helpt je met de inrichting van je nieuwe tuin! 

Lekker loungen

Tuin met overkapping Moderne tuinen van Studio Inside Out Modern
Studio Inside Out

Tuin met overkapping

Studio Inside Out

En wat dacht je van deze heerlijke lounge plek? Heerlijk om er samen thee te drinken. Je hoeft je over de kinderen geen zorgen te maken, want die vermaken zich wel in de nieuwe hut of op de trampoline. Het is een prachtige buitenruimte waarin de privacy gewaarborgd wordt. Een professional helpt je met de inrichting van je nieuwe huis!

Geduld is een schone zaak

Tuinafscheiding en nieuwe terassen Moderne balkons, veranda's en terrassen van Studio Inside Out Modern Kwarts
Studio Inside Out

Tuinafscheiding en nieuwe terassen

Studio Inside Out

Vaak kun je nog niet direct optimaal genieten van je nieuwe tuin, omdat de natuur eerst nog haar werk moet doen: de planten en bloemen moet eerst nog gaan groeien. Maar voor je het weet kun je al genieten van een levendige tuin waarin je ook veel dieren zult gaan zien, zoals vogels, vlinders en bijen. Ook de schutting die er hier nog kaal uitziet zal straks mooi begroeit zijn.

Speelplezier

Speeltoestellen en boomhut Moderne tuinen van Studio Inside Out Modern Kalksteen
Studio Inside Out

Speeltoestellen en boomhut

Studio Inside Out

De kinderen zijn dol op de tuin om dat er voor hen zoveel te doen is. Ze kunnen spelen in de nieuwe “boomhut” en plezier maken met de trampoline. Dit is een tuin ideaal voor groot en klein.

Nieuw interieur

Thuiswerkplek in gebruiksstand in de woonkamer Moderne studeerkamer van Studio Inside Out Modern
Studio Inside Out

Thuiswerkplek in gebruiksstand in de woonkamer

Studio Inside Out

Binnen is er gekozen voor een mega-strakke look. Precies passende bij de smaak van eigentijdse mensen. Het is dus best wel een behoorlijke make-over geweest voor dit huis en de bewoners. Wij weten zeker dat de ouders deze woning nauwelijks meer kunnen herkennen. We zien hier een mooie, multifunctionele hoek: een bureautje waar je kunt werken, links een boekenkast met daaronder nog meer kastruimte. Dit is een prima kast waarin je persoonlijke accessoires en decoratieve kunstobjecten kunt zetten. Precies wat deze woning nodig heeft. Met de nieuwe uitbouw hebben de bewoners veel meer ruimte op de begane grond, dat is voor de kinderen ook erg fijn, want die hebben doorgaans toch net even wat meer ruimte nodig dan opa en oma.

Toilet

Toilet op de begane grond Moderne badkamers van Studio Inside Out Modern Houtcomposiet Transparant
Studio Inside Out

Toilet op de begane grond

Studio Inside Out

We sluiten dit artikel in stijl af, in het kleinste kamertje van het huis, met een schitterend design. Een strakke lay-out, een veelzijdig palet en decoraties aan de wand (werkt altijd erg goed in het toilet) maken deze ruimte zeer eigentijds. Nu we een aantal van nieuwe aanpassingen gezien hebben, kunnen we met recht zeggen dat we onder de indruk zijn van deze transformatie. Hopelijk ben je geïnspireerd en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën!

Wat vind je van deze look? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!