Het super hippe opgeknapte huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het super hippe opgeknapte huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Verbouwing stadswoning Minimalistische woonkamers van B-TOO Minimalistisch
Loading admin actions …

Een oude woning opknappen is altijd een kwestie van keuzes maken. De interieurarchitecten van B-Too uit Eindhoven weten daar goed over mee te praten! Het project dat we je nu kunnen laten zien is namelijk zo’n geval waarbij hele drastische keuzes zijn gemaakt. Maar dat heeft er tegelijk ook voor gezorgd dat we je een super hip opgeknapt huis kunnen laten zien. Vooral de sfeer die er is ontstaan is werkelijk fantastisch. Laat je verrassen door de fraaie uitbreidingen en daarnaast ook door de bijzondere combinatie van ouderwetse charme en moderne toevoegingen.

In de tuin

Verbouwing stadswoning Minimalistische tuinen van B-TOO Minimalistisch
B-TOO

Verbouwing stadswoning

B-TOO

We beginnen in de prachtige beschutte tuin die bij het huis hoort. En dat stelt ons dan ook gelijk in de gelegenheid om het huis zelf goed in ons op te kunnen nemen. Dit is een oude hoekwoning die voor de huidige bewoners niet meer voldeed aan de wensen op het gebied van ruimte en comfort. Bij de werkzaamheden is er voor gekozen om nieuwe delen aan te bouwen die overduidelijk een contrast vormen met het oude gedeelte van het huis. Maar door de buitenkant van deze aangebouwde gedeeltes in hout uit te voeren, ontstaat er toch een zeer fraaie eenheid. Daar kun je vanaf dit terras heerlijk van genieten!

Moderne keuken

Verbouwing stadswoning Minimalistische keukens van B-TOO Minimalistisch
B-TOO

Verbouwing stadswoning

B-TOO

Als je vanuit de tuin naar binnen gaat, dan loop je als eerste tegen de moderne keuken aan. Een zeer aantrekkelijk en ruim geheel dat van alle gemakken is voorzien. Bijzonder is het kookeiland met bar. Vooral de manier waarop de bar als ‘zwevend’ element los komt van het eigenlijke kookeiland is erg mooi. Je kunt daardoor zeer comfortabel zitten en hier heel wat uurtjes doorbrengen in de keuken.

Trap

Verbouwing stadswoning Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen van B-TOO Minimalistisch
B-TOO

Verbouwing stadswoning

B-TOO

De trap laat nog veel zien van de oorspronkelijke sfeer en structuur van het huis, maar heeft ook een opknapbeurt gekregen, zodat het goed past bij de nieuwe stijl die in het huis is gebruikt. Dat de lichtinval daarbij een belangrijke rol heeft gespeeld mag wel duidelijk zijn!

Woonkamer en eetkamer

Verbouwing stadswoning Minimalistische woonkamers van B-TOO Minimalistisch
B-TOO

Verbouwing stadswoning

B-TOO

In het open concept van het huis vind je naast de keuken ook een prachtige eetkamer en uiteraard een woonkamer. De moderne versie van een open haard is daarbij een in het oog springend element. En het laat ook gelijk zien hoe het moderne en strakke geheel toch een hele gezellige en warme uitstraling heeft gekregen. Dat is ook precies de opdracht waarmee de experts aan het werk zijn geweest.

Toilet

Verbouwing stadswoning Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen van B-TOO Minimalistisch
B-TOO

Verbouwing stadswoning

B-TOO

Heel vaak slaan we bij een rondleiding door een huis het toilet gemakshalve over, maar deze wc is te mooi om je niet te laten zien. Vooral de eclectische wijze van inrichten is voor heel veel toiletruimtes een ideale inspiratiebron. In dit geval is het lekker modern geworden, maar zorgt de prachtige houten ondersteuning van de wastafel voor een heel fraai rustiek effect. Zo zie je dat zelfs in de kleinste ruimte van het huis het perfect gelukt is om die dynamische sfeer naar voren te laten komen.

Sauna

Verbouwing stadswoning Minimalistische spa's van B-TOO Minimalistisch
B-TOO

Verbouwing stadswoning

B-TOO

De uitbreidingen op de benedenverdieping hebben voornamelijk gediend om de badkamer om te toveren tot een klein wellnesscentrum. Een sauna mag daarin natuurlijk niet ontbreken! Kom heerlijk tot rust en laat je lichaam en geest hier maar even lekker zuiveren. Hoe fijn is het dat je daarvoor niet eens de deur uit hoeft te gaan.

De rest van de badkamer

Verbouwing stadswoning Minimalistische badkamers van B-TOO Minimalistisch
B-TOO

Verbouwing stadswoning

B-TOO

We willen je tot slot ook graag even de rest van de badkamer laten zien. Wat een sfeervolle moderne ruimte! Na je sauna nog even lekker bijkomen in bad of juist een koude douche: het is hier allemaal mogelijk.

Enthousiast geworden door dit huis? Voor nog meer soortgelijke inspiratie moet je ook zeker hier even gaan kijken!

Wat vind jij het meest geslaagde onderdeel van dit project? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!