Kleuren en patronen voor een levendige binnenruimte | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Kleuren en patronen voor een levendige binnenruimte

Stoa. Stoa.
Binnen werken tussen de bomen : modern  door Aileen Martinia interior design - Amsterdam, Modern
Loading admin actions …

In het artikel van vandaag gaan we je kennis laten maken met de levendige kleuren en patronen die vloeien uit het creatieve brein van Levenssfeer. Dit bedrijf weet als geen ander met een excellente ambiance de juiste snaar te raken. Je interieur wordt met een speciaal ontwerp direct op een hoger plan gebracht. Vandaag laten we twee mooie voorbeelden aan je zien, namelijk de inrichting van een bedrijfspand en van een particuliere woning. Levenssfeer weet waar het omgaat bij een hedendaagse inrichting van je woning: dit is namelijk het gebouw, de omgeving, waarin jij het grootste deel van je dagelijkse leven bent, dan moet de sfeer natuurlijk perfect zijn. Ook op de werkvloer mag er de nodige aandacht voor binnenruimte zijn, want ook hier brengen we veel uren van de dag door. Kijk met ons mee naar de mooie resultaten!

Wachtkamer

Deze kamer wordt de gasten aangeboden om te wachten, totdat een medewerker van het bedrijf ze op komt halen voor de afspraak. Een ruimte met zo´n sfeer is nauwelijks nog een wachtkamer te noemen, dit ontwerp zouden we ook in een spa kunnen verwachten, hoewel het daar een stuk vochtiger is… De verschillende planten geven deze ruimte een Aziatische sfeer, een tropische vibe, precies wat je nodig hebt op een grijze maandagmorgen.

Metamorfosis

Levenssfeer is een meester in het transformeren van je interieur. Ook de werkvloer is het werkveld waar deze studio schitterende resultaten kan bereiken. Deze bovenzijde van de foto toont de staat van de werkruimte voordat Levenssfeer het nieuwe ontwerp realiseerde. De ruimte was kaal en ongezellig, je kon er werken, maar daar was alles mee gezegd. De onderzijde toont het nieuwe ontwerp. Wat een verschil! Deze ruimte stimuleert jouw werklust gegarandeerd. Levenssfeer weet een juiste ambiance in de ruimte te brengen: ze componeert met kleuren, tinten en sfeer. Een visuele symfonie in een zakelijk ruimte.

Interieur van een woonhuis

De voorbeelden hierboven geven aan wat Levenssfeer met een bedrijfsruimte kan doen, maar we weten nog niet hoe een residentiële ruimte wordt ingericht door deze studio. Daarom nemen we je even mee naar een woonkamer die geheel in stijl is ingericht. Een belangrijk inrichtingsprincipe is het zwart-wit kleurenschema, een klassieker die het altijd goed doet. Links zien we een kast met een dynamisch zwart-wit patroon, dat schitterend contrasteert met de witte rechterwand. De gordijnen vormen het verleidelijke zwarte centrum van de kamer, de lichte houten vloer is hiervoor een mooi tegenwicht. De meubels zijn modern en lijken geijkt op het design van de jaren zestig. We zien in dit interieur diverse stijlen, zoals de Aziatische, de moderne en Scandinavische stijl, waardoor een gemêleerd interieur ontstaat. 

Oost versus west

Alternative living/dining room with an extra bedroom Industriële ramen & deuren van Aileen Martinia interior design - Amsterdam Industrieel
Aileen Martinia interior design – Amsterdam

Alternative living/dining room with an extra bedroom

Aileen Martinia interior design - Amsterdam

In dit ontwerp zien we Aziatische stijlkenmerken (bruine deuren met zwarte  balk erboven) en westerse (meubels rechts en sofa links). Deze meubels en accessoires geven dit interieur een eclectische feel, het beste van beide werelddelen wordt samengevoegd in een strak design, zo ontstaat een fijne woonomgeving, een persoonlijke levenssfeer, waarin wonen leven wordt. Het zal je niet ontgaan zijn dat er iets aparts was aan de laatste voorbeelden, dat klopt! Het waren digitale beelden. De studio maakt de ideeën inzichtelijk door middel van hyperrealistische 3D visualisaties. Op deze manier kunnen ideeën indien nodig snel worden aangepast. Je droomidee is zo telkens binnen handbereik. 

Dit waren de mooie ontwerpen van Levenssfeer. We hopen dat ook jij onder de indruk bent van de resultaten. Blijf ons volgen, zodat je telkens kunt genieten van het mooiste design en de leukste inrichting. 

Slimme ideeën voor de inrichting van je eetkamer zijn bij ons altijd binnen handbereik!

Zien hoe een oude boerderij verbouwt wordt tot modern woonhuis? Klik hier en neem een kijkje! 

Een scala aan bijzondere producten ligt op je te wachten. Klik hier en snuffel rond!

In welke stijl jouw werkruimte of woning ingericht? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!