Een vintage kinderkamer is helemaal van deze tijd

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een vintage kinderkamer is helemaal van deze tijd

Stoa. Stoa.
Kinderkamervintage foto's voor kinderkamer artikel:  Kinderkamer door Kinderkamervintage
Loading admin actions …

Vintage is helemaal van deze tijd, erg populair en dit is niet zonder reden, de vaak zachte kleuren, kenmerkend voor de stijl, zorgen voor een vriendelijke en nostalgische sfeer in het interieur van de kinderkamer. Vandaag laten we je een meisjes- en jongenskamer zien die geheel ingericht zijn door Kinderkamervintage. Het verschil tussen de twee is natuurlijk duidelijk te zien, maar beiden hebben ze de typisch vintage stijl waar deze interieurontwerpers uit Amsterdam bekend om staat. In dit artikel laten we een paar mooie voorbeelden aan je zien, gewoon om je even te inspireren. Dus kijk snel met ons mee!

Meisjeskamer

gestylde meisjeskamer:  Kinderkamer door Kinderkamervintage
Kinderkamervintage

gestylde meisjeskamer

Kinderkamervintage

De kleuren en de inrichting verraadt het natuurlijk al een beetje, we staan hier in de meisjeskamer. Een fijne plek voor een opgroeiend kind. Aan alles is gedacht! Een sfeervol nachtkastje biedt je kleine de mogelijkheid om haar persoonlijke, geliefde spulletjes in op te bergen. Het bed heeft een ingetogen vormgeving, ligt comfortabel en wordt getooid in zachte kleuren, die een rustgevende werking op het gemoed hebben en zo zorgen voor een fijne sfeer. De lichte kleuren zijn een echo van de jaren vijftig, in dit decennium zagen we veel design met dergelijke kleuren. Ook in de mode van die dagen (maar ook tegenwoordig weer) zagen we deze kleuren geregeld. Let ook even op de kleurrijke decoratie boven het bed, zo krijgt de kamer welhaast een feestelijke sfeer.

Opties

meisjeskamer advies kinderkamervintage:  Kinderkamer door Kinderkamervintage
Kinderkamervintage

meisjeskamer advies kinderkamervintage

Kinderkamervintage

Kinderkamervintage heeft verschillende leuke meubeltjes, plankjes voor aan de muur, en accessoires voor je in de aanbieding. Omdat hun inrichtingsconcepten altijd een geheel vormen past alles in de ruimte mooi bij elkaar. Dat is een voordeel van design, de puzzel past dan! Kijk ook even naar de sfeervolle lamp, echt iets waar je kleine prinses van droomt. Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod, maar geeft al wel aan hoe hoogwaardig en uniek de ontwerpen van Kinderkamervintage zijn.

Illustratie

handmade illustratie beer kinderkamervintage:  Kinderkamer door Kinderkamervintage
Kinderkamervintage

handmade illustratie beer kinderkamervintage

Kinderkamervintage

Al die mooie kleuren vragen natuurlijk om een zwart-wit illustratie (of iets anders in het genoemde kleurenschema) want een kleurenevenwicht moet er zijn. Deze illustratie is met de hand gemaakt en stelt een beer voor. Het is een hele vrolijke beer, zijn vriend de muis is soms wat nukkig maar vandaag voelt hij zich prima. Deze mooie zwart-wit illustratie staat goed in een kinderkamer ontworpen door Kinderkamervintage, in een lijst staat hij het mooist. Het zijn twee vriendelijke dieren die al snel dikke vrienden met je kleine worden, en andersom. 

Jongenskamer

Gestylde jongenskamer kinderkamervintage:  Kinderkamer door Kinderkamervintage
Kinderkamervintage

Gestylde jongenskamer kinderkamervintage

Kinderkamervintage

Deze jongenskamer is ook door Kinderkamervintage ingericht. Het bed en de lijst aan de muur zijn van steigerhout, direct een stoere uitstraling voor een jongen. Het kussen op het flanellen kussensloop heeft de speelsheid die jongens van een bepaalde leeftijd nog hebben, daarom past het perfect in deze leuke slaapkamer. Ook is er een dromenvanger voor goede dromen en een leuke illustratie aan de muur. In deze kamer kan je jongen spelen, lezen en heerlijk slapen.

Piratenkamer

gestylde jongenskamer piraat  kinderkamervintage:  Kinderkamer door Kinderkamervintage
Kinderkamervintage

gestylde jongenskamer piraat kinderkamervintage

Kinderkamervintage

Wie kan het zich niet herinneren, de verkleedfeesten op de lagere school, waarbij alle jongens als cowboy of piraat verkleed gingen. Deze jongenskamer is een heuse piratenkamer, waarin de kleine zich elke dag een stoere piraat waant, als hij er zin in heeft natuurlijk. Kinderkamervintage heeft veel aandacht aan de details besteed, waardoor het resultaat er mag zijn. Het bed heeft een ouderwetse stalen look, echt vintage. De kruk naast het bed doet dienst als nachtkastje, een lamp past er prima op, dit meubelstuk heeft een echte basic vintage look: zoals het er ook op een piratenschip aan toe gaat. De decoratie op de muur zegt: Hello World, in deze kamer kan je jongen opgroeien zodat hij later de wereld kan gaan verkennen. 

Tot zover de prachtige ontwerpen van Kinderkamervintage. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor de inspiratie!

Inspirerende voorbeelden helpen je je woonkamer op een unieke wijze in te richten!

De serre is een fijne plek om in te relaxen! Hoe je die ruimte inricht? Kijk hier voor de nodige inspiratie!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!