Modulaire meubels die tot de verbeelding spreken | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Modulaire meubels die tot de verbeelding spreken

Stoa. Stoa.
Collection June: modern  door In2wood, Modern
Loading admin actions …

In2Wood is dol op hout, ze dromen in hout, ontwerpen in hout, ze leven hout. Hun collectie “June” is ontworpen om je hout te laten beleven, je creativiteit te prikkelen en je de mogelijkheid te geven je meubels zelf (deels) te ontwerpen. Waar bestaat deze collectie uit? In principe uit 5 modules die een grote variatie qua ontwerp bieden. Ook qua materiaal valt er wat te kiezen, want de meubels zijn verkrijgbaar in 4 verschillende houtsoorten. Ben je een persoon die al snel weer genoeg heeft van het ontwerp van een meubel of interieur, dan zijn deze meubels echt iets voor jou, want je hebt eindeloos veel mogelijkheden om van de modules verschillende meubelstukken te maken. Hoe dit zit? Kijk met ons mee en be creative!

Kast in de woonkamer

June: modern  door In2wood, Modern

In deze woonkamer zien we een mooi voorbeeld van de toepassing van de modules. De lichte houtkleur verraadt een Scandinavische invloed op de ontwerpers van In2Wood. Het lichte kleurenschema van de woning is precies wat we bij deze stijl verwachten. Het geheel is in balans, door de witte en lichte tinten in de kamer te combineren met grijze en zwarte tinten. De modules zijn in dit voorbeeld zo geplaatst dat zij een wandkastje vormen, dit wordt ondersteund door het stenen plateau dat aan de wand bevestigt is. Door dit zwevende effect krijgt deze woonkamer een lichte sfeer. Dat past natuurlijk precies bij de witte heldere wanden!

Eigenheid

Collection June: modern  door In2wood, Modern
In2wood

Collection June

In2wood

De modules hebben als groot geheel een mooie uitstraling in de kamer, maar in kleinere formaties hebben ze ook een volstrekte eigenheid. Ze vormen hier twee tafels die tegen de wand je de mogelijkheid bieden om tijdens het lezen het een en ander neer te zetten/leggen. Het moge duidelijke zijn, deze modules zijn op diverse wijzen in te zetten als meubelstuk en geven de gebruiker de creatieve vrijheid om zijn eigen fantasieën uit te werken. Zo creëer je snel je droominterieur. Strak modern design, zoals de stoel en het schilderij aan de muur, passen zeer goed bij de lichte modules, deze hebben door hun eenvoudige design een elementaire vorm die makkelijk aan je interieur toe te voegen is.

Temperament

Collection June: modern  door In2wood, Modern
In2wood

Collection June

In2wood

We hebben zojuist de modules in lichte interieurs gezien, maar bij dit voorbeeld zien we ze in een donker interieur. Het contrast dat ontstaat wanneer we de modules in deze donkere temperamentvolle badkamer zetten is opvallend. Een badkamer als deze mogen we wel beschouwen als een kunstwerk: alle kleuren zijn vakkundig op elkaar afgestemd, aan alle details is gedacht. Let even op het leuke gewei aan de wand, een symbool van verovering en excellentie, in deze badkamer voel jij je als een koning! De modules vormen hier handige meubels om badspullen op te zetten. Gewoon genieten in deze relaxkamer.

Een royale entree

Collection June: modern  door In2wood, Modern
In2wood

Collection June

In2wood

Een van de belangrijkste ruimtes bij het ontvangen van nieuwe gasten is een mooie hal. Het belang van deze ruimte wordt nog wel eens onderschat, maar het is juist het vertrek waar je een goede eerste indruk mee kunt maken. Onder de sierlijke trap zien we de modules staan, maar dit keer vormen ze een meubel voor in de hal. De moderne abstracte vormgeving van dit meubel steek mooi af bij de sierlijke trap, zo creëer je snel een mooi contrast! Andere vormen zijn ook mogelijk, want deze modules kun je naar eigen inzicht combineren. Je gasten zijn direct onder de indruk door de creativiteit die deze meubels uitstralen!

Tot zover deze mooie ontwerpen van In2Wood. We hopen dat je enthousiast bent en net zo geïnspireerd als wij. 

Bijzondere meubelideeën helpen je je droominterieur te realiseren? Kijk hier voor inspiratie!

Other Nice Stuff ontwerpt bijzonder design met een filosofisch verhaal!

DIY is een begrip in meubelland. Hier vind je schitterende ideeën voor je eigen ontwerp!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!