Een bijzondere vrijstaande nieuwbouwwoning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een bijzondere vrijstaande nieuwbouwwoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Private House Cheshire Moderne keukens van guy taylor associates Modern
Loading admin actions …

Ben je op zoek naar een vrijstaande nieuwbouwwoning die niet onder de categorie dertien in een dozijn valt? Dan ben je bij dit huis letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Dit geheel is erg fraai ontworpen door de architecten van Guy Taylor Associates uit het Britse Manchester. De combinaties van materialen en stijlen vallen aan de buitenkant op en als je eenmaal binnen bent, dan word je getrakteerd op een inspirerend interieur. En dat wil je vast wel wat uitgebreider gaan bekijken! Laten we daarom maar snel met de rondleiding gaan beginnen.

Hout en steen

Een combinatie van hout en steen in het ontwerp van een huis is uiteraard niet uniek, maar je komt het bij nieuwbouwwoningen niet zo vaak tegen zoals je het hier kunt zien. Het zorgt voor een erg bijzonder uiterlijk. Als je heel snel kijkt dan zou het bouwwerk namelijk ook een loods kunnen zijn. Maar bij nader inzien, zie je een prachtige vrijstaande woning. Door de combinatie van materialen heeft het huis zowel een authentieke als een moderne uitstraling. En dat past heel erg goed in de landelijke omgeving.

De achterkant

Zoals je kunt zien moet er aan de tuin nog even het een en het ander gebeuren, maar dat moet vast geen enkel probleem zijn. Het huis en de ruimte er omheen bieden namelijk een prachtige basis voor een fraaie tuin met een terras. En als we nog even de focus op het huis zelf leggen, dan zie je dat er erg veel ramen zijn. Een mooie lichtinval is daardoor dan ook gegarandeerd!

Doorkijkje

View through entrance Moderne huizen van guy taylor associates Modern Stenen
guy taylor associates

View through entrance

guy taylor associates

Voor we echt binnen in deze interessante woning gaan kijken, laten we je graag dit aantrekkelijke doorkijkje zien. Wat heb je vanaf deze deur een fantastisch uitzicht naar de mooie landelijke omgeving! Met zo’n groot raam in je huis is het net of je naar een levend schilderij kijkt. En dat ziet er elke dag weer anders uit.

Moderne keuken

Had je van tevoren al een bepaald beeld in je hoofd als het om de gebruikte stijl in het huis gaat? Deze moderne keuken had je dan misschien wel niet verwacht! Een heerlijk ruim geheel dat met een sfeervolle en warme grijze kleur het kloppende hart van het huis vormt. Voor kookliefhebbers een aangenaam paradijsje om de lekkerste maaltijden te bereiden en voor iedereen die iets minder graag achter het fornuis staat een leuke plek om even aan te schuiven.

Uitzicht

Vanuit de keuken en de woonkamer heb je uiteraard ook een erg mooi uitzicht op de omgeving. En je kunt hier ook gelijk zien hoe heerlijk licht het is door de vele ramen die zijn geplaatst. Leuk ook om in dit lichte en moderne geheel twee kleurrijke stoelen met klassieke inspiratie te zien.

Wachten op de tuin

View from kitchen Moderne keukens van guy taylor associates Modern Hout Hout
guy taylor associates

View from kitchen

guy taylor associates

De omgeving hebben we al meerdere keren onder de aandacht gebruikt. Het is alleen nog maar wachten op de zomer en op een aangename tuin en dan kan ook buiten heerlijk genoten worden. Het open concept van het huis leent zich ideaal voor de meest gezellige feestjes als het mooi weer is.

Minimalistisch trappenhuis

De minimalistische inspiratie in het interieur komt in het trappenhuis het beste naar voren. Gewoon een leuke plek om ook even te bekijken.

Oosters tintje

In deze slaapkamer met een Oosters tintje sluiten we de rondleiding af. Een leuk idee om door middel van het beddengoed een heel apart tintje aan deze ruimte te geven. En dat is dan weer een goed idee om voor je eigen slaapkamer te onthouden!

Wil je na het zien van deze leuke woning nog meer inspiratie op doen op het gebied van nieuwbouw? Dit Nederlandse huis mag je dan ook niet missen.

Aangenaam verrast door dit huis? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!