Een aanbouw bij een prachtige villa | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een aanbouw bij een prachtige villa

Johan van Dijk Johan van Dijk
Uitbreiding Villa in Laren, 2 troeven in 1 Moderne mediakamers van Studio Inside Out Modern
Loading admin actions …

Als je aan een streek in Nederland denkt waar je de ene na de andere schitterende villa tegen kunt komen, denk je waarschijnlijk aan het Gooi. Prachtig gelegen in de driehoek tussen de steden Amsterdam, Utrecht en Amersfoort, is dit voor liefhebbers van architectuur en inrichting dan ook een waar walhalla. En als zo’n leuke villa op aantrekkelijke en verrassende wijze is verbouwd en uitgebreid, dan komen we graag een kijkje nemen. In Laren vinden we dit aantrekkelijke onderkomen. De interieurarchitecten van Studio Inside Out zijn verantwoordelijk geweest voor de (vergunningsvrije) verbouwing.

Een subtiele uitbreiding

Aanbouw achterzijde Moderne huizen van Studio Inside Out Modern Stenen
Studio Inside Out

Aanbouw achterzijde

Studio Inside Out

Je hoeft in dit geval geen gigantische uitbouw te verwachten, maar slechts een subtiele uitbreiding. Zo subtiel dat die bijna niet opvalt! En dat is vaak ook een van de voorwaarden bij een verbouwing zonder vergunning. En toch was dit extra beetje ruimte wel hard nodig om de nieuwe plannen voor het huis werkelijkheid te laten worden. Een uitbreiding in stijl die de interesse wekt!

Verlegd tuinpad

Aanpassing tuinontwerp t.b.v aanbouw Moderne tuinen van Studio Inside Out Modern Kwarts
Studio Inside Out

Aanpassing tuinontwerp t.b.v aanbouw

Studio Inside Out

Een verbouwing, ook als is die aan het buitenkant van het huis niet zo ingrijpend, kan er voor zorgen dat de tuin moet worden aangepast. In dit geval moest het tuinpad verlegd worden en is de rest van deze romantische tuin ook gelijk weer heerlijk opgeknapt. Een plaatje om van te genieten.

Onopvallend opvallend

Uitbreiding Villa in Laren, 2 troeven in 1 Moderne huizen van Studio Inside Out Modern Stenen
Studio Inside Out

Uitbreiding Villa in Laren, 2 troeven in 1

Studio Inside Out

Voor we een uitgebreide rondleiding krijgen door het vernieuwde interieur, laten we je nog even een detail zien van de uitbreiding. Je mag dit gerust onopvallend opvallend noemen: je ziet dat dit bouwdeel nieuw is en toch valt het niet heel erg op.

Leuke woonkamer

Woonkamer met nieuw meubilair en kleed en bestaand behang. Moderne woonkamers van Studio Inside Out Modern Hout Hout
Studio Inside Out

Woonkamer met nieuw meubilair en kleed en bestaand behang.

Studio Inside Out

Deze leuke woonkamer is ontstaan als gevolg van de verbouwing. En er is voor gekozen om elementen uit het bestaande interieur te combineren met nieuwe toevoegingen. Zo is de bank als het ware gewoon meeverhuisd. Je wordt hier getroffen door een aangename moderne stijl met een rustiek randje.

Doorkijkje

Uitbreiding Villa in Laren, 2 troeven in 1 Moderne eetkamers van Studio Inside Out Modern Aluminium / Zink
Studio Inside Out

Uitbreiding Villa in Laren, 2 troeven in 1

Studio Inside Out

In eerste instantie denk je dat dit doorkijkje een raam is met de spiegeling van een open haard. Maar als je beter kijkt dan zie je dat de haard ingebouwd is in dit dubbele raam! Wat een fantastisch idee om het zo uit te voeren.

Gezellige eetkamer

De keukentafel heeft alle verandering overleefd, maar is wel voorzien van nieuwe stoelen. En daarmee is een zeer gezellige eetkamer ontstaan. De combinatie tussen moderne en klassieke elementen is hier in een fantastisch evenwicht gebracht.

Oude serre

Nieuwe indeling met bestaand meubilair Moderne serres van Studio Inside Out Modern Hout Hout
Studio Inside Out

Nieuwe indeling met bestaand meubilair

Studio Inside Out

Waar eerder gegeten kon worden, is nu een prachtig plekje ontstaan om te zitten. De oude serre is namelijk veranderd in een aangename zithoek. Extra comfort is hier aangebracht in de vorm van een houtkachel. En het uitzicht op de intieme tuin is ook al zo inspirerend… Wat een heerlijk plekje om je met een boek lekker terug te trekken.

In de uitbreiding

Aanbouw aan zijkant villa Moderne mediakamers van Studio Inside Out Modern Tegels
Studio Inside Out

Aanbouw aan zijkant villa

Studio Inside Out

Misschien zit je je de hele tijd al wel af te vragen wat er nou in die uitbreiding gekomen is. Dit is het resultaat! Een bank die al aanwezig was heeft hier ook weer voor een leuk hoekje gezorgd om gezellig te kunnen zitten. En al zie je de tv niet, we hebben van de interieurarchitect begrepen dat dit nu als tv-kamer gebruikt kan worden.

Moderne keuken

Keuken aanpassing Moderne keukens van Studio Inside Out Modern Hout Hout
Studio Inside Out

Keuken aanpassing

Studio Inside Out

We kunnen het huis niet weer verlaten zonder je ook de moderne keuken even te laten zien. Ook weer een erg aantrekkelijk geheel met een vleugje rustieke charme. Een heerlijk geheel waar een gevorderde thuiskok zich helemaal thuis voelt. En ook hier kan een leuk plekje om te zitten, in dit geval aan de bar, natuurlijk niet ontbreken.

Aangenaam verrast door deze verbouwing? Ook bij deze villa heeft een uitbreiding voor een bijzonder inspirerend geheel gezorgd.

Wat vind jij de mooiste ruimte van dit vernieuwde huis? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!