Verscholen in het groen ligt een unieke gezinswoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Verscholen in het groen ligt een unieke gezinswoning

Stoa. Stoa.
PH40 Moderne tuinen van JE-ARCHITECTEN Modern
Loading admin actions …

In dit artikel nemen we je mee naar een een woning verscholen in het groen. Het is een zeer zeldzame woning met een gevel waarin opvallende industriële elementen verwerkt zijn. Toch wijkt de woning af van de meer strakke en kunstmatig uitziende woningen, die we tegenwoordig vaak zien. Rondom de woning genieten we van een levendige tuin met allerlei mooi planten en bomen. Deze tuin, met daarom heen een hekwerk, zorgt voor de nodige privacy. We zijn erg enthousiast dat we jou deze woning kunnen laten zien. Echt een inspirerend modern huis! Kijk met ons mee naar de schitterende voorbeelden!

Bijzondere gevel

Het uitgesproken design maakt ons enthousiast! We vinden de houten kozijnen erg mooi, dat is ook meteen de eye-catcher van het huis. Maar waar zou een woning zonder dak zijn? Dus laten we dat dak even onder de loop nemen: het heeft een strakke look, die industriële tint en het heeft iets van een klassiek houten design dak, maar dan met een moderne twist. Rondom de woning zien we de tuin, dat is mooi om op uit te kijken vanuit je woonkamer, nog fijner is het dat deze bossages je de privacy bieden waar je van houdt. Nieuwsgierige blikken worden telkens in de kiem gesmoord! Een expert helpt je om je woning supermooi in te richten!

Mooie sfeer

Hier zien we de houten kozijnen van dichtbij, ze steken iets van de muur af waardoor er een mooi ruimtelijk effect ontstaat. Rond de woning ligt het gazon: een ideale plek om lekker samen te genieten van de zon. De witte gevel van de woning past er mooi bij. Met al deze schitterende elementen in de buitenruimte: gazon, kozijnen en gevel, wordt er een mooie sfeer opgeroepen. Een architect helpt je bij het ontwerpen van je droomhuis. 

Mooie lichtval

De zon schijnt hier sfeervol op de prachtige planten rond het huis. In deze woning kom je helemaal tot jezelf! Let ook even op het mooie overhangende dak. Echt sfeervol!

Woon- annex eetkamer

We staan hier binnen in de woon- annex eetkamer. Een gezellige inrichting begroet ons en zijn er nog lang niet achter wat de geheimen van deze unieke familiewoning zijn. Wat we wel weten is dat de familie dol is op muziek maken, want de twee gitaren staan daar duidelijk niet om hun decoratieve waarde. Links zien we de gezellig eettafel, omdat je daar lekker met het hele gezin aan kunt zitten. De lichtval is hier uitstekend, dat maakt dat de sfeer aan tafel direct goed is!

Moderne keuken

Het is de woning van het gezellige design, maar ook van de strakke sexy look. Hier zien we daar een goed voorbeeld van. De schuifdeuren van deze doorgang van de keuken naar de woonkamer zorgen echt voor een moderne look. Omdat je door de ramen heen kunt kijken houd je die ruimtelijke sfeer en transparantie in de woning. Een ander mooi gegeven in deze keuken is het keukeneiland. Zo wordt het extra verleidelijk om lekker samen met familie, vrienden of collega’s te koken en te genieten van een heerlijke maaltijd.

Minimalisme

Helemaal bovenaan in de woning treffen we een ruimte die bijzonder sterk afwijkt van de rest van de woning, hier heerst een minimalistische lay-out, wat deze kamer helemaal geschikt maakt om er een studeerkamer of logeerkamer van de maken, want de heldere tinten zorgen dat je hier lekker ontspant en dus goed kunt nadenken of lekker weg kunt dromen. Let ook even op de prachtige hanglamp aan het plafond, een perfecte toevoeging door de creatieve vormgeving. Met deze laatste foto zijn we aan het einde gekomen van de tour. Laat je vooral inspireren door het design dat we je lieten zien. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!