Zo maak je van de tuin een heerlijke plek om je terug te trekken | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Zo maak je van de tuin een heerlijke plek om je terug te trekken

TILL BEHNE TILL BEHNE
Shoffice Moderne garage van Platform 5 Architects LLP Modern
Loading admin actions …

Het is altijd fijn om een plek te hebben waar je je kan terugtrekken. Je even kan afsluiten van de rest van de wereld. Dat kan eigenlijk overal in huis zijn. Maar zeker ook erbuiten, in de tuin. In dit artikel daarom een aantal ideeën om van je tuin een geweldige plek te maken, waar je heerlijk kan terugtrekken.

Modern terras

Dit heerlijke en moderne terras is een fraai verlengde van de woonkamer, en daarmee een perfecte plekje om te verkeren. Zeker als het mooi weer is. Een aantal fijne plekken om te zitten, en er is een geïntegreerde barbecue, waardoor je maximaal kunt genieten.

Buitenbar

Bespoke garden cinema room with a bar Moderne garage van Crown Pavilions Modern
Crown Pavilions

Bespoke garden cinema room with a bar

Crown Pavilions

Ga je nog een stapje verder, kom je uit bij deze buitenbar. De ultieme plek om je terug te trekken met vrienden en een gezellig drankje te doen. Met mooi weer kunnen de schuifdeuren open, wordt het iets kouder gaan ze dicht en kan het feestje nog even doorgaan.

Hutje

Downland Shepherd Hut Moderne garage van Downland Shepherd Huts Modern
Downland Shepherd Huts

Downland Shepherd Hut

Downland Shepherd Huts

Wil je je echt even helemaal afsluiten van de buitenwereld? Dan is dit kleine huisje of hutje in de tuin perfect. Lekker beschut kun je je hier helemaal afzonderen met al het gewenste comfort. Ideaal voor schrijvers, dichters of andere creatievelingen.

Modern kantoor

Wil je een werkplek in de tuin waar je je prettig kan terugtrekken maar die er van binnen en van buiten geweldig uitziet en aansluit bij de rest van de woning, zoek niet verder. Deze geweldige eigentijdse uitbouw is functioneel maar ziet er vooral ook erg geweldig uit.

Verschillende niveaus

A private garden in West Hampstead, London Eclectische tuinen van Bowles & Wyer Eclectisch
Bowles & Wyer

A private garden in West Hampstead, London

Bowles & Wyer

Uiteraard hoef je niet altijd iets te bouwen, wil je een beschut plekje creëren. Dit kun je ook bereiken door verschillende niveaus te creëren. Bijvoorbeeld een verhoogd terras, of juist een verlaagd terras. Plekken war je je zonder al te ingewikkeld te doen even kan afzonderen.

Cabana of pergola

Weaves Blenheim Sofa Set featured with our Regent gazebo Moderne tuinen van Weaves Interiors & Outdoors Modern Synthetisch Bruin
Weaves Interiors & Outdoors

Weaves Blenheim Sofa Set featured with our Regent gazebo

Weaves Interiors & Outdoors

Tot slot deze laatste optie. De cabana of pergola is simpel neer te zetten maar heeft wel meteen resultaat. Het creëert een gemarkeerde zitplek waar je enigszins beschut voor de elementen lekker kan zitten en je ding doen.

Inspiratie voor een mooie tuin kan je hier op doen. Heb je zelf geen groene vingers, laat het dan aan een professional over. En in dit artikel geven wil je nog meer tips voor een prachtige tuin.

Waar zou jij je het liefste terugtrekken? Vertel het ons in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!