Apart minimalistisch huis met een eigen wijngaard | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Apart minimalistisch huis met een eigen wijngaard

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van 藤森大作建築設計事務所 Modern
Loading admin actions …

Wanneer je een nieuw huis laat bouwen is het soms eenvoudig om ideeën en concepten te verzinnen, maar een juiste uitwerking is vers twee. Daarom is het goed om altijd met een expert te sparren, zo kom je altijd tot de juiste praktische uitwerking. Vandaag gaan wij je alvast inspireren met een prachtige woning in het land van de rijzende zon. De indeling is even apart als minimalistisch. Niet alleen de looks van de woning zijn opvallend, ook de omgeving is onalledaags. Precies een project dat homify graag aan je laat zien. De eigenaar had met de bouw van deze woning hele duidelijke ideeën, hij wilde leven in een ruimte met de ambiance van een gezellig grand café. Ook al weer zo´n typische gedachtegang, geen wonder dat deze woning uniek is! Dit alles wordt natuurlijk gecompleteerd door het geweldige uitzicht op de wijngaard! Laten we snel gaan kijken naar de ins en outs van de woning. Be inspired!

Landelijk

Deze woning oogt landelijk, maar bevindt zich toch in een stedelijk context. Hoe dat kan? Hij ligt aan een wijngaard, waar de bewoner eigenaar van is. Daarbij vormt deze wijngaard een prachtig landschap waar je vanuit de woning op neer ziet. Het strakke uiterlijk van de woning, hier te zien in het midden van de foto, past door zijn elementaire vormgeving goed in de omgeving. Juist door zijn moderne grijze look past hij perfect bij de sfeer van deze oude buurt. We werpen nog een laatste blik op deze excentrieke buitenruimte, om vervolgens de woning te betreden.

Interieur

Als je naar binnen stapt voel je je omgeven door een natuurlijke ambiance. Deze kamer heeft inderdaad de sfeer van een grand café, maar dan wel op de Japanse manier, met veel licht en heldere oppervlakken. De natuurlijke decoraties, de verschillende kamerplanten, mogen in deze ruimte niet ontbreken. Al die heldere, lichte elementen vragen om een tegenwicht, daarom is er gekozen voor een warme houtvloer. Dit is echte de kamer waarin je graag je gasten, familie, vrienden collega's, ontvangt. We reuken de geur van de verse koffie al door de ruimte trekken. Een sfeervolle plek! Samen met de juiste experts bouw jij je ideale thuis!

Eetkamer

Om heerlijk te kunnen dineren is deze grote eettafel geplaatst. Hier heb je voldoende ruimte om met meerdere mensen te genieten van een gezellige, heerlijke maaltijd. Ook qua daglicht zit je hier helemaal goed, want door de tafel voor ramen te zitten profiteer je maximaal van deze natuurlijke lichtbron. Deze kamer is ook een fijne plek om te werken of een beetje te relaxen. Het is dan ook niet toevallig dat de bewoner van deze woning geregeld hier aan zijn stukken schrijft. Vanuit deze eetkamer ben je snel buiten voor een frisse neus. Er is zelfs een hangmat, waarin je lekker uitpuffen na de noeste arbeid. Mooie ideeën voor je eetkamer vind je hier.

Sfeer

Deze eenvoudige wenteltrap van duurzaam hout en hoogwaardig staal is de verbinding naar de tweede verdieping. Dit is een van de mooiste plekken van de woning, omdat vanuit hier een prachtig uitzicht hebt op de omgeving. Het immense raam laat het interieur overstromen met daglicht. Een natuurlijke lichtbron waar een groot deel het interieur van profiteert. Links in de wand zien we een ventilatieopening, waardoor de lucht eenvoudig door de woning kan circuleren. Deze openingen vinden we op verschillende plekken in de woning.

Avondsfeer

We hebben tot nu toe de woning gedurende de dag kunnen bewonderen. Maar eigenlijk is de woning in de avond op zijn mooist. De sfeerverlichting verspreidt een warme gloed die het atrium vult met een zachte atmosfeer, waarin de natuurlijke decoratie prachtig naar voren komen. Het is vooral de geborgenheid die deze ruimte uitstraalt die hem zo mooi maakt. Terwijl de volwassenen gezellig natafelen spelen de kinderen op het terras. Het is niet voor niets dat deze ruimte de sociale kern van de minimalistische woning vormt. De woning heeft ons volkomen overtuigd! Blijf ons volgen voor de nieuwste trends en mooiste ideeën voor je ideale interieur. 

Dit unieke huis heeft veel verrassingen voor je in petto!

Wat vind je van deze Japanse woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!