8 betaalbare tuinhuisjes die je niet mag missen... | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

8 betaalbare tuinhuisjes die je niet mag missen…

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
'The Crusoe Classic' - 6m x 4m Garden Room / Home Office / Studio / Summer House / Log Cabin / Chalet Moderne studeerkamer van Crusoe Garden Rooms Limited Modern
Loading admin actions …

Een tuinhuisje in de tuin, wie droomt daar nou niet van? Een plek waar je wat extra spulletjes op kunt slaan. Of een plek waar je kunt ontspannen, of een paar uurtjes per dag aan yoga kunt doen. Een tuinhuisje is alleen wel een behoorlijke investering, en daarom kiezen velen van ons er toch voor om er geen in de tuin te plaatsen. Gelukkig hoeft een tuinhuisje niet per se heel duur te zijn. Je kunt ze namelijk ook maken van oude container, zoals je in dit artikel kunt lezen. We hebben acht betaalbare tuinhuisje voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder om inspiratie voor je eigen tuinhuisje op te doen!

1. Rustiek, maar toch modern

'The Crusoe Classic' - 6m x 4m Garden Room / Home Office / Studio / Summer House / Log Cabin / Chalet Moderne studeerkamer van Crusoe Garden Rooms Limited Modern
Crusoe Garden Rooms Limited

'The Crusoe Classic' – 6m x 4m Garden Room / Home Office / Studio / Summer House / Log Cabin / Chalet

Crusoe Garden Rooms Limited

We beginnen met een modern houten tuinhuisje, die werd gemaakt van een container. Door de grote ramen komt er veel licht binnen en het hout staat mooi in een tuin met veel groen. Door de strakke lijnen kunnen we het huisje zeer modern noemen, een woonstijl die bij velen erg geliefd is.

2. Modern en licht

Garden room home office Moderne tuinen van The Swift Organisation Ltd Modern
The Swift Organisation Ltd

Garden room home office

The Swift Organisation Ltd

Als je dacht dat het vorige tuinhuisje al fijne grote ramen had, dan word je van dit tuinhuisje helemaal vrolijk. De kamerhoge ramen zijn rondom aangebracht, waardoor je overdag heel erg veel licht hebt. ’s Avonds kun je door de verlichting binnen in het huisje genieten van al het mooie wat je binnen hebt staan.

3. Mooie buitenruimte

Modern Garden Shed Moderne garage van Garden Affairs Ltd Modern Hout Hout
Garden Affairs Ltd

Modern Garden Shed

Garden Affairs Ltd

Van de oude container op de foto hierboven is een hele mooie buitenruimte gemaakt. Het tuinhuisje fungeert tevens als hek rondom de tuin.Voor het huisje zien we een paar mooie loungemeubels op het terras waar je zomers heerlijk kunt ontspannen.

4. Glaselementen voor het metselwerk

Canonbury Square Moderne garage van IQ Glass UK Modern
IQ Glass UK

Canonbury Square

IQ Glass UK

Deze oude container heeft een ware metamorfose ondergaan. Omdat het eigenlijk alleen maar bestond uit het metalen frame, het glas is later aangebracht. Het rode bakstenen muurtje kun je door het glas heen zien en zorgt voor een bijzonder effect.

5. Stacaravan met een tweede leven

Downland Shepherd Hut Moderne garage van Downland Shepherd Huts Modern
Downland Shepherd Huts

Downland Shepherd Hut

Downland Shepherd Huts

Op de foto hierboven zien we geen oude container, maar een stacaravan die een tweede leven heeft gekregen. En wat voor een! Binnen in het huisje zien we een prachtige romantische inrichting waardoor iedereen wordt uitgenodigd om te zitten in de tuin en het huisje te gaan zitten.

6. Het voordeel van oude container als tuinhuisje

Het is niet alleen betaalbaar en voordelig om een oude container als tuinhuisje te gebruiken. Er zijn nog een aantal voordelen. Deze hebben we hieronder even voor je op een rijtje gezet. Containers als tuinhuisjes zijn:

- bijzonder milieuvriendelijk; 

- kosteneffectief; 

- gemakkelijk te vervoeren; 

- makkelijk te monteren; 

- individueel in te richten.

8. Container met terras en zwembad

In het tuinhuisje op de foto hierboven is bijna geen container meer terug te zien. Het is gewoon een huisje bij een zwembad geworden. Het heeft een prachtige luifel waar je na het zwemmen kunt schuilen voor de felle zon. Met zo’n huisje en zwembad in de tuin heb je zomers in je eigen tuin het gevoel dat je op vakantie bent.

10. De binnenkant van een tuinhuisje

Het gaat natuurlijk niet alleen om de buitenkant van het tuinhuisje. Ook binnen wil je dat het er een beetje goed uitziet. Een tuinhuisje kun je helemaal naar eigen smaak inrichten, en het leuke is dat je het helemaal anders kunt inrichten dan je eigen huis. Zo kun je er wat gedurfder en creatiever te werk gaan dan in je woonkamer.

Wil je meer weten of tuinhuisjes? Lees dan ook dit artikel eens!

Ken jij nog mooie betaalbare tuinhuisjes die we niet hebben genoemd? Laat het ons weten in de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!