8 meubelstukken die je best kan missen!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

8 meubelstukken die je best kan missen!

TILL BEHNE TILL BEHNE
  door Joana & Manoela Arquitetura
Loading admin actions …

Door de jaren heen verzamel je nog wel eens wat. En soms is het lastig om je van dat soort zaken te ontdoen. Maar je interieur wordt er zeker niet beter van. Niet voor niets heet het: less is more. Iedereen mag natuurlijk doen met zijn interieur wat hij wil. Maar met dit artikel willen we je toch graag laten zien dat je bepaalde items echt wel kan missen.

Te simpel

Natuurlijk hoeft niet alles design te zijn in je huis. Maar je kunt beter één mooie stoel kopen dan een paar nietszeggende. Interieur items zonder karakter vormen al gauw een saai geheel.

Grote bijzettafel

 Woonkamer door m.frahat

Een grote bijzettafel bij de bank, het is een veel geziene combinatie. Maar het neemt veel ruimte in beslag en het beperkt de zitmogelijkheden.

Hemelbed

Sommigen zullen een hemelbed romantisch en sfeervol vinden. Maar in feite maakt het je slaapkamer kleiner en oogt het daarmee vol.

Vloerlamp

 Woonkamer door makasa

Uiteraard is verlichting een belangrijk aspect voor ieder interieur. Maar een lamp op de vloer is niet de beste optie. Het neemt ruimte in beslag en er zijn betere manieren om een kamer te verlichten.

Tafel in entree

Wees terughoudend met het inrichten van je entree of hal. Deze ruimte is snel gevuld, dus wees zuinig met het plaatsen van meubels. Een spiegel of een kleine kleine plank kan wel.

Meubels in de hoek

Als je je interieur groter wil laten lijken, vermijd dan het plaatsen van meubels in de hoeken van de kamer.

Bankstel

Nee, je hoeft niet je bankstel niet de deur uit te doen. Maar hoe meer zitplekken je wil, des te kleiner de ruimte wordt.

Minibar

 Terras door homify

Altijd al een minibar willen hebben? Bedenk goed of je dat echt wel nodig hebt. Als je er wel voor kiest, zorg dan dat het een minimalistische uitstraling krijgt.

Inspiratie voor een weloverwogen interieur kun je hier op doen. Kom je er zelf niet helemaal uit, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En in dit artikel geven we je nog een aantal handige decoratietips.

Wat kan jij eigenlijk best missen uit je interieur?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!