Witte muren en veel hout maken een liefdevol thuis! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Witte muren en veel hout maken een liefdevol thuis!

Stoa. Stoa.
modern  door MIDE architetti, Modern
Loading admin actions …

We kunnen boeken vol schrijven over stijlen, ideeën en concepten, maar het gaat bij het inrichten woning altijd om de essentie. En dat is het gevoel van thuis zijn. Stijl en inrichting spelen hierbij natuurlijk wel een grote rol. Daarom laten we je vandaag zien hoe je zelf een liefdevol thuis kunt maken door veel wit en houtkleur te gebruiken in je ontwerp. We nemen je mee naar een projecten van Mide Architecten, die een interieur gecreëerd dat zeer voor de nodige inspiratie zal zorgen. De diverse interieurelementen die we te zien krijgen vallen op door hun excellente stijl, waaruit een oog voor detail spreekt. Ook de hoogwaardigheid van het gebruikte materiaal is een ware zegen voor dit interieur. Als je van de Scandinavische stijl houdt, die warm, ontspannen en transparant is, dan moet je echt even met met ons mee komen voor een wandeling door de woning. Vang die inspiratie!

Licht en open

De woonkamer is een grote open ruimte, die volledig is aangepast aan behoeften van de bewoners. De grote raampartij rechts laat de keuken baden in het heldere daglicht. De sfeervolle gordijnen zorgen ervoor dat het licht niet te scherp is aan de ogen. Deze ruimte kenmerkt zich door een hoge mate van transparantie en openheid, precies een keuken waarin je voor je ontspanning kookt. Het was de wens van de bewoners om een beetje contrast in deze kamer te hebben, daarom is er gekozen voor de donkere keukenmeubels. Zo is de ruimte visueel in evenwicht.

Close-up

Als we het keukengedeelte van dichterbij bekijken valt het op hoe strak en efficiënt de indeling is. Er werd gekozen voor een zuiver ontwerptrant, waarbij de grepen op de kasten weggelaten zijn, dit zorgt voor een rustige visualiteit die aansluit bij de rest van de ruimte. Ook geometrische ontwerptaal springt in het oog. Dit alles vindt zijn basis in de hedendaagse gietvloer, met een crèmekleurige look. Het is een typisch keuze om de walnoten kasten te combineren met de monochroom witte, maar het resultaat mag er zijn! De verschillende spotjes laten de witte keukenkasten boven het aanrecht strek naar voren komen en creëren daarbij een prachtige lichtsfeer. Deze keuken voorziet je van alle moderne gemakken, op een uiterst stijlvolle manier.

Opbergruimte

De strakke stijl van de keuken is erg aantrekkelijk, maar er moet ook ruimte zijn om de nodige zaken op de ruimen. Ook dit is in deze ruimte mogelijk, want deze wand verbergt namelijk een handige pantry, waardoor je wel je spullen kwijt kunt (kookboeken, wijnflessen), maar het strakke ontwerp niet verstoord wordt. In de wand is een oven geïntegreerd, waardoor deze wand des te meer bijzonder is. We zeiden het al: deze keuken heeft alle moderne gemakken voor je in petto, dus ook de keukenapparatuur is high-end. Met een expert ontwerp je al snel je droomkeuken.

Trap

De woning heeft drie niveaus die bereikbaar zijn via fraai ontworpen trappen. In deze ruimte, een wijnkelder en kleed ruimte, treffen we een strakke trap met een transparante wand. Deze ruimte oogt als gegoten, want hij is superstrak qua vormgeving. Het is een ruimte die voor vele doeleinden geschikt is: muziekkamer, wijnkelder, kleedkamer en als thuisspa. Raadpleeg een expert hoe je thuis een spa kun realiseren. Let op de combinatie tussen de witte wanden, de grijze gietvloer en de houten trap. Deze kamer is echt een beauty! De mooiste ideeën en trends om je hal of trappenhuis in te richten kun je hier opdoen!

Slaapkamer

Deze slaapkamer is precies in lijn met het woonconcept van het huis. De eenvoudige lijnen zorgen voor een fijne visualiteit waarin een kalme ambiance tot stand komt. Echt een ruimte om volkomen in te ontspannen. De vloer is gemaakt van prachtige eikenhout, dat een schitterende match vormt met het houten bed. In een niche in de wand, hoe sfeervol, kun je je persoonlijke spullen neerzetten. Zo geef je deze Scandinavisch ingerichte kamer direct een persoonlijk touch. In de ochtend wordt je heerlijk door de zon gewekt, want het daglicht stroomt ongehinderd naar binnen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de kamer te verduisteren. It's up to you! 

Dit unieke woonhuis herbergt vele bouwstijlen. Klik hier voor een tour door de woning.

Wat vind je van deze heldere woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!