Traditioneel huis met bijzonder interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Traditioneel huis met bijzonder interieur

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van homify Modern
Loading admin actions …

Het is heel erg leuk om te kijken hoe over de hele wereld bijzondere huizen gebouwd worden. Dit project is ook erg interessant om naar te kijken. Aan de buitenkant zie je in eerste instantie niet zo veel bijzonders, maar zodra je binnen gaat kijken word je aangenaam verrast door het bijzondere interieur. De hoogste tijd om in gedachten op reis te gaan naar Azië en het werk van de Koreaanse architecten van Woodsun te gaan bekijken.

Overzicht van huis en omgeving

Moderne huizen van homify Modern

Op een fraaie locatie gesitueerd ligt dit ruime huis. Het huis als zodanig valt vooral op door het met hout beklede gedeelte van de begane grond. Het toegangspaadje vormt een leuk contrast met het huis zelf. De vorm van het huis zelf lijkt enigszins geïnspireerd op een chalet uit Oostenrijk of Zwitserland: het balkon en de houten bekleding helpen daar ook zeker aan mee.

Bijzondere voordeur

Moderne ramen & deuren van homify Modern

In eerste instantie denk je dat dit de toegang tot de sauna is, maar dit is de voordeur van het huis! Zo blijkt maar goed dat het bekijken van de details van het exterieur van dit huis hele bijzondere dingen laat zien. De voordeur is in een kleine inham gelegen en heeft een mooie natuurstenen stoep. De grote vraag is nu wat er allemaal achter de voordeur te zien is.

Landelijke woonkamer met een modern tintje

Moderne keukens van homify Modern

De ruime en hoge woonkamer ziet er erg landelijk uit. Niet in de laatste plaats natuurlijk doordat er veel gebruik gemaakt is van hout. Maar als je wat beter kijkt dan zijn er ook meerdere moderne accenten in de woonkamer en keuken aangebracht. De smalle ramen zorgen daar onder andere voor, maar dit komt ook zeker door de moderne verlichting en de retromeubels.

Unieke keuken

Moderne keukens van homify Modern

Pas als je in de keuken zelf staat dan valt op hoe uniek die is! Het smalle raampje boven het aanrecht in combinatie met de bijzondere tegeltjes maakt het keukenblok als zodanig al uniek. Maar het is toch vooral de houten constructie onder het plafond die deze ruimte iets heel erg bijzonders geeft. De vele verschillende houtsoorten die er gebruikt zijn geven nog eens extra elan aan deze keuken.

Nog meer hout

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern

De trap die naar de bovenverdieping leidt is ook van hout, net zoals de vloer en de deuren die op deze foto zichtbaar zijn. En ook hier zien we weer een houten constructie onder het plafond. Er zijn hier maar liefst vier verschillende houtsoorten te zien. Je kunt dat mooi of lelijk vinden, bijzonder is het in ieder geval wel!

Minimalistische badkamer

Moderne badkamers van homify Modern

In de badkamer zien we van al het hout niets terug. Een minimalistische stijl kenmerkt deze ruimte. Ook hier is het zelfde soort smalle raam als in de keuken en woonkamer toegepast. Ondanks het minimalistische aspect is deze badkamer compleet en sfeervol ingericht. Vooral het grappige bijenlampje trekt de aandacht!

Rustige slaapkamer

Moderne kinderkamers van homify Modern

Deze slaapkamer straalt een zelfde soort rust uit als de badkamer. Maar toch zien we hier wel weer de combinatie van verschillende houtsoorten terug! De muren die in een pasteltint geschilderd zijn zorgen voor een heel rustig beeld. Aan de inrichting te zien is dit een ideale slaapkamer voor een van de kinderen. Het bureau biedt voldoende gelegenheid om ongestoord te kunnen studeren.

Nog een kinderkamer

Moderne slaapkamers van homify Modern

Er wonen hier zo te zien meerdere kinderen, want ook deze slaapkamer is voor een kind ingericht. We zien hier een zelfde soort stijl en inrichting, maar dan met een net iets andere kleur op de muur.

Modern chalet

Moderne balkons, veranda's en terrassen van homify Modern

Bij een eerste blik op de voorgevel werd de vergelijking met een chalet al gemaakt. Uit deze detailopname komen die verwijzingen naar een chalet weer duidelijk naar voren. Een mooie nieuwe heruitvoering van een oud concept uit de architectuur!

Hou je van zo’n moderne uitvoering van een oud concept? Kijk dan ook een hier!

Huis, chalet, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, hout
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!