Woning met een schitterende landelijke sfeer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Woning met een schitterende landelijke sfeer

Stoa. Stoa.
Groorland Moderne tuinen van JE-ARCHITECTEN Modern
Loading admin actions …

Landelijk wonen is een ideaal voor veel mensen. Zo’n huis bezitten is een vaak voorkomende droom. Vandaag laten we je een woning zien die een landelijke feel heeft, maar toch niet afgelegen ligt. Deze vrijstaande woning maakt het wel heel gemakkelijk om te genieten van je vrije tijd. Kijk snel met ons mee naar deze leuke woning en doe de nodige inspiratie voor je eigen woning op. Be creative!

Heerlijk buitenleven

Groorland Moderne tuinen van JE-ARCHITECTEN Modern

Buitenleven is een van de meest relaxte dingen die je kunt beleven. Hier in de buitenruimte, de schitterende tuin, kun je alle ideeën uitproberen die je maar wilt. Een prima manier om weer beetje tot rust te komen na een week van hectiek op het werk. Dit terras doet het goed, niet waar? Precies de plek waar je in de zomer van een BBQ kunt genieten. Vrienden, familie en collega’s zullen blij verrast zijn als ze deze schitterende vrijstaande woning met gezellige tuin bezoeken. Links zien we de pergola, waaronder je beschutting voor de zon kunt vinden. Een expert helpt je bij het ontwerpen van je tuin.  

Landelijke feel

Groorland Moderne tuinen van JE-ARCHITECTEN Modern

Ja, dit ziet er heerlijk landelijk dit. Een zwarte houten wand, een sierlijk dakrand en een gazon met daarnaast een moestuin. Hier kun je al je fantasieën over het landelijke leven onderzoeken en uitleven. De stenen muur naast de woning geeft een extra sfeer aan deze tuin.

Interieur

Groorland Moderne woonkamers van JE-ARCHITECTEN Modern

Binnen houdt de landelijke sfeer niet op. Je kunt hier door de uitstekende lichtval genieten van een goed boek. Verschillende lichtopeningen zorgen dat het interieur baadt in het daglicht. In het plafond zitten ramen zodat er meer licht naar binnen valt, dat maakt echt het verschil!

Unieke sfeer

Groorland Moderne tuinen van JE-ARCHITECTEN Modern

Vanaf de straatzijde ziet de woning er schitterende uit: zwart, met dakpannen en witte kozijnen. Deze contrasten geven het vrijstaande huis een bijzondere look. De heg zorgt voor een gepast afstand tot het fietspad. Er staat ook een lantaarnpaal, erg handig om een beetje verlichting te hebben als je thuis komt, zeker na een avondje stappen. We worden erg enthousiast van deze woning.

Geweldig huis

Groorland Moderne tuinen van JE-ARCHITECTEN Modern

Dit ziet er toch fantastisch uit! Een romantische look waardoor we dwalen in onze fantasie over hoe mooi het moet zijn om hier te leven. Ook hier zorgt de heg voor de nodige privacy. Het is een woning met een aardig woonoppervlakte, niet te groot en niet te klein, waardoor er een intieme sfeer ontstaat. Een typische Hollandse woning waarin een grote mate van gezelligheid woont. Daarom zijn we erg blij dat we je kunnen inspireren met dit fantastische huis!

Laatste kiekje

Groorland Moderne tuinen van JE-ARCHITECTEN Modern

Naast de mooie afwerking van het exterieur en interieur zien we ook een praktische opzet. Rechts zien we een handige fietsenstalling die precies past bij de gevel van de woning. Cool ook dat het zwart-wit contrast gekozen is, dat zorgt voor een leuke edge. De rozenstruik ziet er in de lente supergaaf uit, deze groeit gestaag over de karakteristieke houten balken. We kunnen niet wachten hoe het er hier in de lente uitziet! Met deze laatste foto nemen we afscheid van de vrijstaande, landelijke woning. We hopen dat je geïnspireerd bent door dit huis en net zo enthousiast als wij. Blijf ons vooral volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën. 

We nemen je mee naar een ander project: een oud pakhuis dat recentelijk een nieuwe look gekregen heeft: het is een moderne woning geworden! Deze woning mag je echt niet missen!

O, en nu we toch bezig zijn, deze zou je ook echt even moeten checken!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!