Jaren '50 huis met een superstrak interieur! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Jaren '50 huis met een superstrak interieur!

Stoa. Stoa.
JAREN 50-HUIS | OM DE HOEK Moderne woonkamers van WEBERontwerpt | architectenbureau Modern
Loading admin actions …

In dit artikel gaan we kijken in een huis uit de jaren vijftig. Het gaat om een hoekhuis uit het jaar 1953 dat al jaren niet was niet gerenoveerd. Daarbij was het altijd een typisch jaren vijftig huis, ietwat donker en krap. Daar is recentelijk verandering in gekomen! Door het slopen van wanden en een gerealiseerde uitbouw is de gevel veel meer open geworden, waardoor het licht aan alle kanten de woning in kan stromen. Het resultaat is een modern interieur met een heerlijke lichtval! Kijk samen met ons mee naar deze schitterende resultaten!

Nieuw interieur om van te genieten

Hier in de nieuwe woning zien we goed wat de resultaten zijn van de verbouwing. Door de uitbouw is het echt een huis van deze tijd geworden. Toch is de oude gevel bewaard gebleven, want het huis is aan de voorkant niet veranderd. Het blijft dus een jaren 50 woning vanaf de straat gezien, en dat is goed, want behoud van architectuur is nodig en ook voor de aanblik van de wijk is dit een positief gegeven. Binnen is het zoals gezegd een wereld van verschil. Let maar op de strakke afwerking en de ruimtelijke, praktische indeling van deze binnenruimte. Je hebt alle ruimte om lekker te koken en daarna gezellig aan de grote tafel zitten!

Gezelligheid

Gezelligheid kent geen tijd en geen ontwerpstijl, want zoals we hier kunnen zien zorgt deze strakke houtkachel voor de verwarming van deze woonkamer. Het strakke design en de zwarte tint passen uitstekend in deze moderne setting. Of het nu zomer of winter is, hier heerst een onvervalste Nederlandse gezelligheid. Een expert helpt je bij het inrichten en verbouwen van je woonkamer. 

Uitbouw aan de achtergevel

Een grote verandering zien we aan de achtergevel. Hier is een uitbouw gekomen met supermooie en handige tuindeuren, waardoor je hier echt een eigentijdse buitensfeer hebt. De tuin is de geheime plek voor de bewoners waarin ze lekker kunnen relaxten. Deze woning heeft echt een ongelooflijke waarde vermeerdering gehad dankzij deze superupdate! Meer tuinideeën vind je hier

Modern

Deze close-up laat ons zien hoe moderne de achtergevel geworden is. Het grijs en de uitsnede van ramen spreekt ons zeer aan!

Licht en gezellig

Binnen is het lekker licht en heel gezellig. Leuk je huis ook op met accessoires en prullaria, maar houd het simpel. Hier zien we een mooie voorbeeld van een subtiele decoratie in het raamkozijn. De ramen en de wanden sluiten mooi op elkaar aan, zo vallen oud en nieuw samen in een harmonieuze stijl.

Jaren vijftig new style

Huizen uit de jaren vijftig zijn zeer snel gebouwd omdat er na de oorlog een woning te kort was, maar dit wil niet zeggen dat de kwaliteit van deze woningen niet goed is. Verder is het een wonderlijk gegeven, dat je een oude woning, toch al bijna zeventig jaar, gewoon een supergave update kunt geven zonder dat je het karakter van het pand schade aandoet. Hier buiten zien we hoe authentieke alles er nog uitziet. Het valt ook op dat de uitbouw totaal niet opvalt. Oud en nieuwe sluiten mooi op elkaar aan. Je hebt zoveel meer huis met zo’n uitbouw. Het is echt de moeite waard. Het kan niet lang duren of deze update wordt ergens hier in de straat herhaald, niet op precies dezelfde wijze natuurlijk, maar inspiratie gaat niet verloren. We zijn met deze foto aan het einde van de tour door het jaren 50 huis gekomen. Het was een inspirerende trip die ons heeft geleerd dat je overal een supergave twist aan kunt geven! We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden van topdesign! 

We nemen je graag mee naar een ander mooi project, een pakhuis werd volledig verbouwd tot een bijzondere loft, wat je ook doet: deze bijzondere woning mag je echt niet missen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!