Het kleinste kasteeltje van Engeland staat te koop en kost niet meer dan een flat in het centrum van Amsterdam:

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Het kleinste kasteeltje van Engeland staat te koop en kost niet meer dan een flat in het centrum van Amsterdam:

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Huizen door homify,
Loading admin actions …

Het kleinste kasteel van Engeland staat te koop! En als je denkt dat je daarvoor heel erg diep in de buidel moet tasten, dan heb je het mis. Voor nog geen € 600.000,- kun je eigenaar worden van dit schitterende plekje. Het kasteeltje, de tuin en het bijgebouw zijn zowel vanbinnen als vanbuiten een plaatje om te zien. Wij konden het natuurlijk niet nalaten om via een fotograaf de mooiste foto’s van dit bijzondere bouwwerk in bezit te krijgen. Reis dus maar snel via de digitale snelweg mee naar de overkant van de Noordzee om bij dit unieke complex een kijkje te nemen.

Een romantisch gezicht

 Huizen door homify,

Dit beeld neemt je toch direct mee naar vervlogen tijden? Wat een romantisch gezicht levert dit prachtige kasteeltje op! Het kleinste kasteel van het Verenigd Koninkrijk werd in de 19e eeuw gebouwd naar een ontwerp van een architect die naar verluid ook bij de verbouwing van het beroemde Buckingham Palace in Londen betrokken was. En dat staat dus te koop! Ook al is het geen grote villa, als je hier woont mag jij je met trots kasteelheer of –vrouw noemen.

Landelijke ligging

 Huizen door homify,

Zoals vrijwel alle kastelen, is ook dit huis landelijk gelegen. Een schitterende tuin omringt het kasteeltje en in de tuin is ook nog een aangenaam bijgebouw te vinden. Dat laatste is ideaal als gastenverblijf te gebruiken. En wie wil nou niet komen logeren op een kasteel?

Het bijgebouw

 Huizen door homify,

Het bijgebouw is van latere datum als het kasteel zelf, maar past in deze landelijke stijl natuurlijk perfect op dit kleine landgoed. Het is een garage die ook als stal gebruikt kan worden. Ideaal voor paardenliefhebbers! De bovenverdieping is het onderkomen dat als gastenverblijf gebruikt kan worden. Of als slaapkamer voor de kinderen. In het kasteel zelf is namelijk maar één slaapkamer te vinden.

De kasteelhal

 Gang en hal door homify,

De meeste kasteelhallen vallen op door hun imposante afmetingen, maar bij een kleine variant is de hal natuurlijk iets bescheidener. Maar het is daarom zeker niet minder mooi! De prachtige houten deur en de gietijzeren wenteltrap geven namelijk ook binnen een haast ridderlijk gevoel. De radiator verraadt dat er ook gewoon centrale verwarming aanwezig is. En dat is stiekem ook wel fijn. Je moet er namelijk ook niet aan denken dat de hele woning nog met de houtkachel verwarmt moet worden.

Slapen op zolder

 Slaapkamer door homify,

Op de zolder van het kasteeltje vind je deze romantische slaapkamer. Het is niet de meest hippe of aantrekkelijke stijl die je hier kunt vinden, maar dat is ook niet nodig. Slapen onder de prachtige oude balken is al een belevenis op zich. Door de prachtige ramen kun je uitkijken over je kleine landgoed.

In het gastenverblijf

 Slaapkamer door homify,

Het gastenverblijf laat duidelijk zien dat het een stukje nieuwer is dan het kasteel. In een fraaie landelijk-rustieke stijl is het ingericht. Heerlijk licht, met al net zo’n mooi uitzicht over de omgeving.

Compleet ingericht

 Woonkamer door homify,

Het gastenverblijf kan als zelfstandige woning dienst doen. Naast de slaapkamer is er een kleine keuken te vinden en een badkamer. Het fraaie eclectische interieur doet ontzettend sfeervol aan en past perfect bij deze plek. Wie wil hier komen logeren?

Fantastische tuin

 Huizen door homify,

In deze fantastische tuin kun je heerlijk vertoeven. Wie kan nou vanuit z’n ligstoel uitzicht hebben op een kasteel? Lekker genieten in je eentje of juist een tuinfeest in stijl organiseren. Het is hier allemaal mogelijk! En het staat dus nog steeds te koop… Wees er wel snel bij, want op het internet gaat dit kasteeltje viral. Het zou dus zo maar kunnen dat het vandaag of morgen al verkocht is.

Mocht dit kasteel nou toch niet zijn wat je precies voor ogen hebt, dan kun je ook altijd deze moderne variant nog bekijken.

Zie jij jezelf hier wel wonen? We zijn heel erg benieuwd naar je mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!