Pallets en kisten, een sfeervolle inrichting voor weining

Stoa. Stoa.
palletmeubels, MR Pallets en Kisten MR Pallets en Kisten Landelijke slaapkamers
Loading admin actions …

Tegenwoordig is het oude weer helemaal hip, ook industriële objecten krijgen opeens een totaal andere functie, van de oude stoffige fabriek verhuizen ze naar onze woningen. Het oude wordt dus als het ware nieuw gemaakt. Retro is een modewoord en is in verschillende trends te zien. Waar je ook om je heen kijk het schitterende retro design is een belangrijke factor. Uit de industriële hoek komen de pallets en kratten, deze krijgen een nieuwe functie in onze woonkamers. Dit hergebruiken noemen we upcycling, het betreffende object blijft hierbij intact, en wordt in tegenstelling tot recycling niet vernietigd. Vandaag laten we je zien hoe je deze pallets en kratten als meubilair kunt gebruiken, zoals een tafel, boekenkast, bankje of stutten voor een bed. Zo maak je echt een designstatement! We gaan hier onder een aantal prachtige voorbeelden van MR Pallets en Kisten aan je laten zien, de experts op het gebied van deze upcycling mode. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Helder

Heb je een basic moderne slaapkamer en zoek je een bijpassend bed? Dan is idee echt iets voor jou. Het bed heeft een robuuste look en oogt zeer ingetogen. De pallets zorgen direct voor een industriële sfeer in de kamer, die mooi matcht met de lichte Scandinavische feel. In deze kamer rust je helemaal goed uit. Decoraties en prullaria zijn in deze kamer meer dan welkom, maar wees spaarzaam: het moet geen poppenkast worden, maar als je daarvan houdt is dat ook best. Het bed heeft een minimalische vormgeving, zo typerend voor industrieel design. Voor een student of starter is dit bed natuurlijk ideaal! Waarom? Omdat het zo voordelig is! Voor een zeer realistische prijs heb je al een handgemaakt bed. Een ware toevoeging aan je interieur.

Wijn is fijn

Wie houdt er niet van een goede wijn op z´n tijd? Vooral in de zomer is het heerlijk om in je tuin te zitten met wat vrienden, een kaasplank en een goede fles wijn. We stellen ons even voordat we in de tuin zitten, het is een zomeravond en de zojuist genoemde heerlijkheden komen ter tafel, het is dan wel fijn als je alle benodigdheden direct in een oogopslag kunt vinden. Deze pallet biedt deze mogelijkheden, want zowel de wijn als de glazen zijn hier mooi in uit te stallen. De witte kleur maakt het een geschikt rek om in een landelijke keuken te hangen. Een mooi ontwerp dat heel betaalbaar is. 

Schommel

Wie is er niet groot mee geworden, we hebben het natuurlijk over de schommel. Deze is extra bijzonder want hij is gemaakt van een pallet. Omdat hij aan diverse eisen moet voldoen, zoals een splintervrij oppervlak, is hij licht bewerkt. De lichte kleur die zo kenmerkend is voor pallets, wordt hier vervangen door een warme bruine kleur die goed past in rustieke tuinen. Jong en oud genieten van deze schommels. Ook als decoratief element doet onze schommel het goed, let maar op de combinatie tussen de witte touwen en de bruine schommel. In de avond nog even schommelen met de kleine, al dan niet met wat hulp, zijn momenten om nooit te vergeten.

Etagiere

De etagère zorgt voor veel sfeer in je tuin. De vorm van de pallet wordt handig gebruik om diverse bakjes aan te hangen, deze zijn bevestigd aan de pallet met een soort riempjes. Het totaaleffect is uniek, een mix van industrieel design en fleurige planten en bloemen. Ontwerp je eigen natuurlijke wand. Dit concept is ook zeer geschikt voor mensen die geen riante buitentuin hebben, maar het moeten stellen (en vaak heel tevreden zijn) met een balkon. Ook in een relatief kleine ruimte is deze etagère een topper!

Palletbank

Deze bank is gemaakt van pallets maar heeft een extra slimmigheid, namelijk kleine wieltjes onder de bank die hem makkelijk wendbaar maken. Zo kun de eenvoudig je kamer herdecoreren, iets wat om de zoveel tijd gebeurd, maar ook bij het frequentere stofzuigen zijn die wieltjes een gouden greep. De sfeervolle comfortabele kussens maken het plaatje compleet, in deze landelijke setting voel jij je helemaal thuis! Pallets zijn multifunctioneel, erg sterk en ogen zeer bijzonder. 

Tot zover de prachtige voorbeelden, we hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends en design. 

Zoek je prachtige ideeën voor je eetkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Een serre is om in te relaxen en genieten. Kijk hier voor een mooi voorbeeld!

DIY is een begrip in de designwereld. Hier vind je schitterende ideeën voor meubels die je zelf ook kunt maken!

Heb jij al industrieel/pallet/sloophout design in huis? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine