Oude schuur krijgt tweede leven

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Oude schuur krijgt tweede leven

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Huizen door IQ Glass UK, Landelijk
Loading admin actions …

Wij bij homify houden ervan: oude gebouwen met karakter die een modern tweede leven krijgen en daarmee het beste van twee werelden combineren. En dat is ook precies wat er bij deze oude schuur gebeurd is. De professionals van IQ Glass UK hebben dankzij het plaatsen van een groot aantal enorme ramen en schuifdeuren van deze oude schuur een loft-achtig en modern geheel gemaakt. Laten we snel gaan kijken.

Schuifdeuren

 Huizen door IQ Glass UK, Landelijk
IQ Glass UK

Stable Barn

IQ Glass UK

Dankzij de schuifdeuren is er een fijne connectie van binnen en buiten. De grote ramen laten een overvloed aan daglicht naar binnen waardoor dit geen donkere schuur meer is, maar een ruimtelijk en licht geheel. Uiteraard hangen er gordijnen voor privacy, mocht dat nodig zijn.

Uitzicht

 Keuken door IQ Glass UK, Landelijk
IQ Glass UK

Stable Barn

IQ Glass UK

Eenmaal binnen zien we wat die grote ramen voor een uitzicht bieden. Het is niet alleen erg licht, maar het lijkt alsof de tuin onderdeel van de woonruimte is. Ondanks alle moderne zien we gelukkig ook nog het karakter van de oude schuur teruggekomen in de vorm van de blootgelegde steunbalken.

Vloer

 Gang en hal door IQ Glass UK, Landelijk
IQ Glass UK

Stable Barn

IQ Glass UK

Door de hele schuur ligt een prachtige tegelvloer, die mooi aansluit op de tegels die we buiten al zagen. Hierdoor ontstaat er ondanks al dat moderne toch nog een rustieke en landelijke sfeer. Als je goed kijkt, zie je ook nog een fraaie houten paneeldeur en achterin een muur bedekt met natuursteen.

Connectie met het huis

 Huizen door IQ Glass UK, Landelijk
IQ Glass UK

Stable Barn

IQ Glass UK

Op deze foto zien we goed dat de schuur onderdeel is van een groter geheel, aangezien het vastzit aan het oorspronkelijke woonhuis. Dat betekent dat er enorm veel ruimte is, en dat deze omgetoverde schuur pure winst is.

Zelf ook een grote verbouwing voor de boeg? Misschien kunnen deze professionals je een handje helpen. Inspiratie voor de inrichting kun je hier op doen. En in dit artikel laten we je nog een schuur zien die fraai is omgetoverd.

Wat vind je van deze schuur? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!