Dit appartement heeft de ideale mix van rustiek en modern! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Dit appartement heeft de ideale mix van rustiek en modern!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Mediterrane gangen, hallen & trappenhuizen van Civicocinquestudio Mediterraan
Loading admin actions …

Rustiek en modern in een ideale mix? Als je op zoek bent naar de perfecte balans, dan moet je bij dit prachtige appartement zijn! De Italiaanse interieurarchitecten van CIVICOCINQUESTUDIO hebben hiervoor het prachtige ontwerp gemaakt. En we weten nu al zeker dat het je niet teleur gaat stellen. Zeker als je weet hoe klein dit appartement eigenlijk is, dan valt je mond open van verbazing hoe ruimtelijk alles er uit is komen te zien. De hoogste tijd om dus af te reizen naar Italië, om dit inspirerende project te bekijken.

In de gang

In de gang van het kleine appartement word je gelijk al aangenaam welkom geheten door de heerlijke sfeer. Snap je gelijk wat we bedoelen met die ideale mix van rustiek en modern? Het moderne neigt trouwens haast naar het minimalistische doordat het geheel uitgesproken wit is waar het de kleuren betreft. De accessoires, meubels en verdere aankleding zorgen er echter voor dat het niet te kil en hol aandoet. In tegenstelling zelfs: je wordt warm ontvangen.

Blik richting de keuken

Een blik richting de keuken laat ook gelijk weer de gezelligheid en intimiteit van dit huis zien. Hier kun je ook goed zien hoe je op subtiele wijze kleur in je huis aan kunt brengen. Het leuke is dat je deze beige-achtige kleur overal weer terug ziet komen. Verder kun je ook zien dat voor een klein huis, de keuken behoorlijk compleet is ingericht.

Koken, eten en leven

De open keuken, eetkamer en woonkamer vormen een intiem en gezellig geheel. De plek om lekker te koken, te eten en te leven. Een heerlijke comfortabele plek waar je elke dag weer opnieuw lekker thuis kunt komen. Lekker neerploffen op de bank en genieten van je eigen huisje… Een groot huis hoeft niet altijd nodig te zijn, klein kan ook zo fijn zijn!

Slaapkamer

De slaapkamer is als het gaat om oppervlakte ook niet de meest grote, de uitstraling is er ook weer een om u tegen te zeggen. Erg handig om er voor te kiezen geen losse kasten te plaatsen, maar een kastenmeubel dat precies rond het bed past. Een ideale manier om al je kleding op te kunnen bergen! Op een leuke wijze wordt blauw hier als steunkleur gebruikt. En ook hier valt de intieme sfeer weer zo op.

Klapbedden!

Het grote bed is niet het enige in de slaapkamer. Er is namelijk ook een ‘klapbaar’ stapelbed te vinden. Zou dat bedoeld zijn voor kinderen of voor logees? Wat voor doel het ook dient, het is wel een superhandige oplossing om in een kleine woning meer slaapruimte te creëren. En zodra je het bed inklapt, is er niets meer van te zien.

Klapbed in detail

Nog even een detailfoto van het opklapbed. Wat een handig systeem is dit zeg! En als je goed kijkt, kun je ook heel duidelijk zien dat dit bed amper ruimte inneemt. Je zou het ook heel eenvoudig in de woonkamer kunnen plaatsen of in welke ruimte dan ook. Zeker ideaal voor de zolder!

De badkamer

De badkamer van het appartement is opvallend ruim! Douche, toilet, bidet en ruime wastafel: het is hier allemaal te vinden. Ook voor de wasmachine is nog ruimte gevonden. En de sfeer is hier op een zelfde leuke wijze als in de rest van het huis weer terug te vinden. Het blauw zorgt hier haast voor een maritieme sfeer en dat past dan weer perfect bij een badkamer. Een leuke kroon op dit inspirerende kleine huisje!

Wil je nog zo’n aantrekkelijk klein onderkomen bekijken? Dit huisje is dan ook geknipt voor jou!

Enthousiast geworden? Laat het ons weten! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!