Top 5 van de week: Verbouwingen, renovaties en moderne villa's | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: Verbouwingen, renovaties en moderne villa's

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Modern landhuis te Vinkeveen Moderne tuinen van Building Design Architectuur Modern
Loading admin actions …

In de fotoserie hieronder hebben we de vijf meest gelezen artikelen van de afgelopen week op een rijtje gezet. Een handig overzicht voor diegene die wellicht één van de betreffende artikelen gemist heeft of voor diegene die nog even wilt nagaan welke onderwerpen er de afgelopen dagen besproken zijn. 

1. Voor & Na: Van versleten woning naar modern droomhuis

Op de eerste plaats treffen we ons artikel over de verbouwing en renovatie van deze woning uit 1990. Op de foto zien we het resultaat van de verbouwing. De experts van Studiozwart hebben de organisatie van het gebouw veranderd, hebben de gevels aangepast, een aanbouw geplaatst en het gehele interieur vernieuwd. Een ingrijpende renovatie die z'n vruchten heeft afgeworpen. Voor meer foto's en informatie kunt u hier terecht. 

2. Voor & Na: Verbouwing boerderij in Hoonhorst

Tibbensteeg Hoonhorst van Tim Versteegh Architect
Tim Versteegh Architect

Tibbensteeg Hoonhorst

Tim Versteegh Architect

In het Overijsselse Hoonhorst was Tim Versteegh Architect verantwoordelijk voor de verbouwing en reorganisatie van deze typische boerderij. We raden een ieder aan om het gehele artikel hier door te nemen omdat de oorspronkelijke vorm en indeling van de boerderij nogal afwijkend was. Bijzonder is bijvoorbeeld de manier waarop men de woning betreedt.

3. homify 360º: Modern landhuis in Vinkeveen

Tuinzijde - modern landhuis te Vinkeveen Moderne tuinen van Building Design Architectuur Modern
Building Design Architectuur

Tuinzijde – modern landhuis te Vinkeveen

Building Design Architectuur

Tussen Amsterdam en Utrecht, in Vinkeveen, realiseerden de experts van Building Design Architectuur deze moderne villa. De architecten combineerden klassieke stijlelementen, zoals het rieten dak, met meer moderne design- en interieurkeuze's. 

4. Rupert & Rupert: hedendaagse luxe design inrichting

Mercurius eettafel van RUPERT & RUPERT Eclectisch
RUPERT & RUPERT

Mercurius eettafel

RUPERT & RUPERT

Op de vierde plaats vinden we ons artikel over de stylisten van Rupert & Rupert terug. Dit familiebedrijf richt zich vooral op het luxe segment en dat wordt meteen duidelijk wanneer we de overige foto's van hun werk terugzien. Op de foto hierboven zien we daar een prachtig voorbeeld van. 

5. Woningaanbouw in Vleuten

Uitbreiding Vleuten Moderne huizen van CORPA Modern
CORPA

Uitbreiding Vleuten

CORPA

We sluiten deze top vijf af met het artikel over deze woningaanbouw in Vleuten. Het plaatsen van een aanbouw is een relatief eenvoudige en efficiënte manier om het woonoppervlakte te vergroten. Tegelijkertijd kan men zo verbeteringen in de plattegrond doorvoeren en de lichtinval in de woning vergroten. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!