11 trucs die indruk maken op je gasten! | homify

11 trucs die indruk maken op je gasten!

Stoa. Stoa.
Sea Casa Another Design International Moderne woonkamers
Loading admin actions …

Een huiseigenaar zijn is niet perse alleen het huis voor jezelf comfortabel maken, want ook je familie, vrienden en collega’s moeten het naar hun zin hebben als ze bij je op bezoek zijn. In dit artikel laten we je 11 designertrucjes zien waarmee jij je woning die killer look kan geven! 

Het is echt niet moeilijk om ze op hun gemak te stellen met mooi design, met toffe ideeën komt het zeker goed. Het zit vaak in de kleine dingen, in de details. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

1. Schone, nette hal

Echt geen goede binnenkomer hoor: een hal die vol ligt met rommel en duidelijk een schoonmaakbeurt nodig heeft. Al is je woonkamer nog zo sfeervol ingericht, wanneer de eerste indruk van je woning niet goed is sla je de plank volledig mis. Op de foto zien we een goed voorbeeld van hoe het ook kan!

2. Kussens

Dit is een even oud als actueel idee: leg kussens in je huis, dan krijg je echt een gezellige woonkamer waarin je kunt genieten!

3. De verlichting

Het is erg belangrijk dat de verlichting van je woning goed is. Op deze manier ontstaat er een open sfeer waarin iedereen zich goed voelt. Er zijn verschillende lichtbronnen van belang in een design, we denken aan natuurlijk licht dat via de ramen naar binnenstroomt en kunstlicht dat je strategisch met spotjes en lampen kunt regisseren zodat de ambiance binnen warm en behaaglijk oogt. Een expert helpt je graag met het opzetten van een lichtplan.

4. Fris en open

Ja zo zien we het graag, deze woonkamer is lekker licht, want er schijnt veel daglicht naar binnen door de vele raampartijen. Voor het palet zijn zachte kleuren gekozen. Echt een plek waar je gasten zich heerlijk voelen!

5. Een schone badkamer

Deze badkamer ziet er gelikt uit. Een mooie schone en frisse badkamer is een must als je je gasten happy wilt houden!

6. Veel natuurlijk licht

Natuurlijk valt het direct op dat deze kamer een goede vibe heeft. Dat komt door al dat natuurlijke licht! Echt een fijne ruimte om te genieten van een goed boek en mooie muziek.

7. Een gezellige keuken

De inrichting van een kamer helpt heel erg mee om een juiste sfeer tussen de gesprekspartners te creëren. Aan deze tafel zit je lekker in de ochtend te ontbijten en in de avond is het de ideale plek voor een borrel.

8. Lekkere dingen

Lekkere dingen kunnen een feest maken of breken. We doelen hier op de smaakvolle lekkernijen die je voor je gasten aanschaft. Dus prop je kast vol met allerlei verboden snoeperijen en zorg voor een heerlijke, gezellige avond!

9. Interessante kunst en design

Met alleen een fijne sfeer en lekkere dingen kom je er niet, er moet ook iets te bepraten zijn op zo’n avond. Zorg gewoon voor wat interessante kunst en design in huis. Vanuit daar praat je dan honderd uit over andere onderwerpen, maar met de eerste topic van kunst en design trap je de avond af. Succes verzekerd!

10. Nette garderobe

Tree Hanger, coat hanger & Anyone stool in copper. Maze Interior Gang, hal & trappenhuisKapstokken & garderobes
Maze Interior

Tree Hanger, coat hanger & Anyone stool in copper.

Maze Interior

Zorg dat je gasten hun jassen, hoeden en schoenen kwijt kunnen. Deze tip hangt ook samen met de eerder genoemde: het netjes houden van je hal. Een praktische indeling van deze ontvangstruimte zorgt voor een ontspannen sfeer bij de gasten, zodat de avond lekker vlot en smooth kan beginnen.

11. Een comfortable logeerkamer

Als je alle bovenstaande tips hebt opgevolgd is het tijd voor de allerbelangrijkste: het bieden van een comfortabel logeerkamer. Als je gasten blijven overnachten is het fijn voor hen om in een mooie, nette kamer te slapen. Hier moeten ze zich volkomen comfortabel voelen. In deze lichte kamer op dit zachte bed moet dat zeker goed komen! 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast over deze tips als wij. Blijf ons volgen voor meer tof design!

Welke tips ga je toepassen? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!