De eengezinswoning met een droom van een badkamer! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De eengezinswoning met een droom van een badkamer!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van GRIMM ARCHITEKTEN BDA Modern
Loading admin actions …

Een architect vindt in feite het wiel elke keer opnieuw uit. Maar vaak is het zo dat er bij elk ontwerp weer verbeteringen worden aangebracht. Erg fijn voor de ervaring van de architect zelf, maar voor de opdrachtgever minstens zo leuk om van te genieten. Neem nou de experts van Grimm Architekten uit het Duitse Neurenberg. Ze hebben het concept van de eengezinswoning helemaal nieuw leven ingeblazen. En dat levert voor ons dan weer schitterende plaatjes op om naar te kijken. De omgeving is dan ook nog eens prachtig en dit huis maakt daar dan ook dankbaar gebruik van.

Een stoer huis

Als je bij deze woning aan komt rijden, dan zie je gelijk een stoer huis. Het grijze pleisterwerk geeft een modern en bijna minimalistisch karakter aan het geheel. Dat die leuke oude Kever op de oprit staat maakt het beeld helemaal compleet! De landelijke omgeving valt ook direct op. Het tuinontwerp is perfect aangepast op de woning en daarmee is dit huis helemaal klaar om bewoond te worden.

De entree

De entree van een huis is heel erg bepalend voor de eerste indruk die je krijgt. Dat geldt in eerste instanties voor de bewoners, want zij maken er elke dag gebruik van. Maar het is ook niet onbelangrijk dat je gasten direct aangenaam verrast worden door je huis. En al was het erg zonnig toen de fotograaf langs kwam, het is toch erg fijn dat je overdekt kunt staan bij de voordeur als het regent. Het wekt een beetje het idee van een veranda en geeft iets extra’s aan de uitstraling van de voorgevel. Het is dan ook zeker geen verkeerd idee om hier af en toe eens met een stoeltje buiten te gaan zitten! De eerste indrukken zijn goed, we zijn nu vooral erg benieuwd naar het interieur.

Overzicht van de leefruimte

Dit overzicht van de leefruimte geeft je gelijk heel veel indrukken. Het uitzicht op de grote tuin daar kun je ten eerste niet om heen. Wat heerlijk om op die prachtige beschutte plek van heerlijke zomerdagen te genieten. En ook in de winter als de sneeuwvlokjes neerdwarrelen dan is het bij de open haard zeer aangenaam om daar naar te kijken. Op het gebied van architectuur zie je dat het licht een zeer grote rol heeft gespeeld. De witte kleuren op de muren getuigen daar van en de grote ramen helpen daar natuurlijk ook goed aan mee. Erg leuk is ook de rustieke houten vloer die een fraai contrast vormt met de moderne vormgeving.

Open haard en woonkamer

De open haard hebben we net al even genoemd. Naast de aangename warmte, zorgt dit ook voor een leuke scheiding tussen de eetkamer en de woonkamer. Zo krijg je de indruk van aparte ruimtes en blijft het open effect ondertussen in tact.

Kleine badkamer

Het huis heeft de luxe dat het over twee badkamers beschikt. Voor een gezin ideaal natuurlijk! En ook als er mensen komen logeren dan is het handig dat je de gasten een eigen badkamer kunt laten gebruiken. De opbouw van de ruimte is best wel simpel, maar ziet er door het gebruik van natuursteen erg sfeervol uit.

De grote badkamer

De grote badkamer biedt een plaatje waar je het water van in de mond loopt. Niet veel mensen kunnen namelijk vanuit hun bad van zo’n fantastisch uitzicht genieten. Maar het bad zelf is de moeite ook heel erg waard! Heerlijk groot zodat je zelfs met twee personen er ruim in kunt badderen. En ook de manier waarop het bad is opgesteld mag gerust inspirerend genoemd worden. Een geslaagde bekroning op het huis!

Benieuwd geworden naar nog zo’n unieke gezinswoning? Neem hier dan ook een kijkje!

Bevalt dit huis je wel? We zijn benieuwd naar je reactie! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!