Verbouwen en inrichten met een budget van € 37.000,- | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Verbouwen en inrichten met een budget van € 37.000,-

Johan van Dijk Johan van Dijk
Klassieke woonkamers van Reformas Vicort Klassiek
Loading admin actions …

Als je wel eens verbouwd hebt of aan een grondige herinrichting bent begonnen, dan hoeven we je niet te vertellen dat je daarvoor geld nodig hebt. Van tevoren een budget of een begroting opstellen kan dan goed helpen om er voor te zorgen dat de kosten niet de spuigaten uitlopen. In dit geval bekijken we een huis dat verbouwd en opnieuw ingericht is met een budget van € 37.000,-. Dat lijkt misschien in eerste instantie een heel erg groot bedrag, maar als je ziet wat de Spaanse bouwonderneming Reformas Vicort voor dat geld allemaal gedaan heeft, dan denk je daar misschien wel anders over.

Lege woonkamer

Voor we deze woonkamer in volle glorie laten zien, willen we je even een indruk geven van de nog lege ruimte. Misschien ben je nu in gedachten al wel druk aan het inrichten! Het geheel ziet er nu als super sfeervol uit. Grotendeels modern, maar rustieke en vooral industriële elementen zijn in de structuur zeker niet te missen. Daar kun je zeker weten een prachtig eclectische woonkamer van maken!

De keuken

De keuken is hier nog een beetje leeg, maar al helemaal compleet. En wat een schitterend plaatje kun je hier zien! De beperkte ruimte is optimaal benut en door zowel het daglicht als lichte kleuren goed te gebruiken, krijg je toch een heel fraai ruimtelijk effect. Het moderne, bijna minimalistische geheel, heeft een bijzonder randje gekregen door de aparte tegels op de vloer.

Intieme sfeer

Waar de mogelijkheden net nog open lagen, kun je hier zien dat er is gekozen voor een hele intieme sfeer. Rustiek en landelijk is daarbij zonder enige twijfel het uitgangspunt geweest. De keuken vormt daarin een heel erg leuk afwisselend element. De woonkamer zelf is verder een plaatje geworden waar je heerlijk van kunt genieten. Thuiskomen kun je hier dan ook letterlijk en figuurlijk!

Eclectische slaapkamer

De keuken had een flinke eclectische inslag, de woonkamer weer wat minder, maar deze slaapkamer doet weer vrolijk mee met de eclectische inrichting. De kastenwand is namelijk zeer minimalistisch, terwijl het plafond en de muur overduidelijk landelijk en industrieel zijn. De inrichting zelf is dan weer compleet minimalistisch. En daardoor is een hele bijzondere diepte ontstaan in een ruimte die niet eens zo heel erg groot is. Het is in ieder geval een voorrecht om in zo’n mooie slaapkamer te mogen slapen, het lijkt namelijk wel een trendy hotel op deze manier.

Werkkamer

Deze werkkamer is de ideale plek om vanuit huis te werken of voor de kinderen om te studeren. Doorgaans is het daglicht op een plek als deze van groot belang, maar dat is hier door middel van verlichting heel erg goed vervangen. Door achter alle boekenplanken en het bureau verlichting aan te brengen, wordt het diepte-effect extra goed benut. En verder zie je hier ook weer dat prachtige authentieke plafond… Je zou toch bijna jaloers worden op de bewoners van dit schitterende huis!

Stoere badkamer

De badkamer laat niet zo veel authentieke elementen zien, maar is gewoon helemaal opnieuw opgebouwd. De kleine ruimte heeft een stoere uitstraling gekregen, maar heeft ook iets zachts. Een hele fraaie balans. Een leuke extra is de dubbele wastafel. Handig tijdens het spitsuur in de ochtend of juist leuk om samen de dag af te kunnen sluiten. Ook een leuk idee om te onthouden, is zo’n bosje bloemen in de badkamer. Het geeft net een beetje meer aan de uitstraling.

Ben je lekker geïnspireerd geraakt door dit huis? Voor iedereen die nog even verder wil kijken, raden we aan om ook dit Ideabook even op te zoeken.

Wat vind jij het leukste van deze woning? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!