Deze 8 moderne entrees zullen je gasten imponeren | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Deze 8 moderne entrees zullen je gasten imponeren

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Taller Estilo Arquitectura Modern
Loading admin actions …

Je entree zegt veel over jou en je woning. Is je hal rommelig of ongezellig dan maakt dit zeker geen goede indruk op je bezoek. Maak van je hal een blikvanger met mooi behang, een bijzonder wandkleed of spiegels. Geen inspiratie? Neem ee kijkje in deze prachtige entrees. De ideeën pas je makkelijk toe in je eigen huis!

De interieurontwerpers die deze ruimtes hebben gecreëerd hebben zich duidelijk met hun cliënten geïdentificeerd en schitterende persoonlijke entrees ontworpen. 

1. Met veel spiegels

Klein of groot, je hal wordt zeker mooi met een aantal spiegels op de muur. Kies in plaats van de standaard vormen voor spiegels met retro tintje. Ze contrasteren goed met een modern interieur.

​2. Met een focus op planten

Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen van Pop Arq Minimalistisch

Kleur bekennen met groen is altijd goed. Zeker in een lange gang. Kijk eens rond in tuinwinkels om te zien welke planten je het beste bevallen. Heb je geen groene vingers kies dan voor planten die nauwelijks stuk te krijgen zijn zoals cactussen en vetplanten! Of laat je adviseren door een van onze interieurontwerpers.

3. Minimaal en chic

Als het gaat om gangen, is minder vaak meer. Dus haal de gang leeg en richt je op een mooi motief. In deze gang trekt de prachtige vloer alle aandacht. Vind je dit een beetje te veel van het goede dan krijg je een vergelijkbaar effect met een tapijt!

​4. Snel resultaat met behang

Behang is weer terug van weg geweest en geeft je hal snel en eenvoudig een prachtig uitstraling. Zelfs als je maar een klein stukje muur van behang voorziet, heeft zit al heel veel effect.

​5. Warm met een wandkleed

Een hal is een ideale plek voor een aantal prachtige wandkleden, omdat ze meestal niet in direct zonlichtentree mogen hangen. Een wandkleed geeft je hal meer warmte en sfeer en geeft iedere bezoeker een warm welkom. 

​6. Plezierig en interactief

Scandinavische gangen, hallen & trappenhuizen van homify Scandinavisch

Eengezinswoningen lijken altijd te worstelen met de gang, vooral omdat ze vaak stortplaatsen zijn voor jassen, sporttassen en andere accessoires. Maar je kunt er ook iets fantastisch van maken. Zorg voor voldoende opbergruimte om spullen in op te bergen en hang een mooi schoolbord aan de muur.  Hier kun je allerlei boodschappen op schrijven en zo blijft de gang altijd in beweging.

​7. Gepolijst

Gangen zijn vaak een beetje donker. Een geweldige manier om dat te bestrijden is door te investeren in extra verlichting, maar ook zilverkleurige meubels lichten de ruimte op. Zilverkleurige meubelstukken zijn niet alleen elegant en verfijnd, maar ze weerspiegelen ook het enige licht dat binnen valt.

Wit, licht en helder!

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Versat Modern

Wanneer al het andere faalt kun je altijd nog terug vallen op de klassieke witte hal. Wit geeft de hal een schone en frisse uitstraling die moeilijk te verslaan is.

Kijk ook eens in dit Ideabook voor nog meer inspiratie voor je hal.

Welk idee spreekt jou het meeste aan? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!