Een prachtige gezinswoning met twee gezichten | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een prachtige gezinswoning met twee gezichten

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van 주택설계전문 디자인그룹 홈스타일토토 Modern
Loading admin actions …

Een bijzonder familiehuis is leuk om te bekijken, maar als het dan ook nog eens letterlijk twee gezichten heeft, dan wordt het voor ons natuurlijk alleen nog maar interessanter! De Zuid-Koreaanse architecten van Homestyle Toto zijn er perfect in geslaagd om zoiets bijzonders te ontwerpen. En niet alleen de buitenkant is bijzonder, het eclectische interieur is ook op unieke wijze ingericht. En in tegenstelling tot wat je misschien uit het verleden weet van huizen in Zuid-Korea, is dit huis een prachtige vrijstaande woning in een landelijk gebied. De hoogste tijd voor een kijkje!

De intieme kant

In Korea zie je vaak huizen die dicht op elkaar staan en als er al een tuin is, dan is die heel erg klein. Dat is echter niet het geval bij deze woning! Vanuit de zeer ruime tuin heb je namelijk dicht mooie uitzicht op het huis zelf en de erg mooie omgeving. De kleine veranda is een leuk plekje om te kunnen zitten als de zon te fel is of de regen je het belemmert om in de tuin zelf te gaan zitten. Wat opvalt is dat deze kant van het huis een intieme uitstraling heeft. Je kijkt zo naar binnen en dat heeft iets heel persoonlijks.

De gesloten kant

Na een intieme kant, viel een gesloten kant uiteraard te verwachten. Privacy staat aan de straatzijde namelijk hoog in het vaandel. En dat geeft aan deze gevel een heel erg stoer uiterlijk. Erg fraai is ook om te zien hoe het moderne aspect van de woning afsteekt tegen de landelijke omgeving. Een robuust wit baken, waar een paar kleine oranje toevoegingen een leuke extra aan geven.

De keuken

We hadden al beloofd dat het interieur een fraai eclectisch beeld op zou leveren en deze eerste foto van de binnenkant van het huis stelt dan ook zeker niet teleur. De ruimte als zodanig oogt redelijk modern, de keuken voegt er een stoer industrieel tintje aan toe, terwijl de houten laminaatvloer voor een leuk rustiek tintje zorgt. Afgezien van de stijl is het ook zeer de moeite waard om te zien hoe de keuken is ingericht, een schitterend geheel!

Artistieke eetkamer

Naast de halfopen keuken vind je deze leuke eetkamer. Met de gekozen meubelen mag dat gerust een artistiek exemplaar genoemd worden. Vooral die leuke stoelen zorgen voor dat bijzondere beeld. De lichtinval door het smalle en hoge raam is hier prachtig en zorgvuldig uitgezochte verlichting neemt die functie over zodra het donker wordt.

Rustiek en landelijk

Eenmaal in de woonkamer komt de meer rustieke en landelijke kant van het huis duidelijk naar voren. Op bijzondere wijze zijn houten balken namelijk in het interieur verwerkt. En dat zorgt voor een plaatje om van te smullen! Verder zie je hier ook weer zo goed hoe heerlijk licht het in dit huis is, je wordt daar helemaal vrolijk van.

Hoogte

Een ruimtelijk effect in een woning creëren kan door met diepte te spelen, of in dit geval kun je beter zeggen hoogte. Boven de woonkamer is namelijk geen verdieping te vinden en daardoor kijk je rechtstreeks naar het dak. Daardoor lijkt de woonkamer gelijk een stuk groter.

Sfeervol met hout

We sluiten onze rondleiding af in deze slaapkamer. Hier zorgt hout ook weer voor een heel sfeervol effect. Een ruimte waarin je ook heerlijk licht wakker kunt worden. En die leuke verlichting die zie je hier ook weer terug. Wat een sfeer en wat een aangenaam huis voor een gezin. En daar zullen de bewoners het zeker mee eens zijn!

Wil je nog zo’n bijzonder huis bekijken? Dit artikel kan je dan ook heel veel moois laten zien!

Wat vind je van dit huis? We zijn benieuwd naar je reactie!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!