Huizen door Apriori Albero

Prachtige prefab huizen voor onder de 180.000 euro

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Een huis dat binnen drie maanden staat, een prachtig modern ontwerp combineert met de nieuwste techniek en ook nog eens heel goed betaalbaar is. Dat willen we toch allemaal? De professionals van Apriori Albero hebben het in huis. Al hun prefab huizen zijn in een mum van tijd gebouwd en kosten niet meer dan 180.000 euro. We laten jullie in dit artikel vijf geweldige voorbeelden zien.

Modern

Dit moderne prefab huis is 132 vierkante meter groot en heeft alles wat een moderne woning vereist, verdeeld over twee verdiepingen. We zien het gebruik van prachtige materialen zoals hout, beton en grote ramen. Kortom, een waar woongenot, snel in elkaar gezet en hartstikke betaalbaar.

Zadeldak

Wat bij deze prefab woning in het oog springt is natuurlijk het geweldige zadeldak, dat bijna helemaal tot aan de grond doorloopt. Dit huis van 123 m² telt drie grote slaapkamers, even veel badkamers en een grote woonkeuken/eetkamer. De combinatie van hout en witte stuc geeft deze woning een geweldige uitstraling.

Schuin dak

 Huizen door Apriori Albero
Apriori Albero

Dom 1 (VS – Italy)

Apriori Albero

Deze prefab woning heeft een opvallend verspringend schuin dak. Dankzij de grote ramen aan verschillende zijden is het overal in huis lekker licht. Ook hier zien we het gebruik van fijne en moderne materialen. En met 136 vierkante meter is dit huis zeer geschikt voor een familie.

Modern vs rustiek

 Huizen door Apriori Albero

Het volgende prefab huis is een mooie samensmelting van moderne architectuur en rustieke elementen. We zien veel glas en verschillende tinten hout, maar bijvoorbeeld ook een rustiek schoorsteen uit natuursteen. Ook hier zijn we weer een schuin dak aan twee kanten, hetgeen voor een spannende look zorgt.

Bijzonder dak

 Huizen door Apriori Albero
Apriori Albero

Dom 2 (VS_Italy)

Apriori Albero

Tot slot laten we jullie dit geweldige prefab huis zien, met toch wel het meest bijzondere dak van allemaal. Het loopt helemaal door tot aan de grond en aan de voorzijde dient het ook als overkapping van het balkon en het terras. Links zien we nog een soort dakkapel waardoor ook hier een fraai overdekt terras ontstaat.

Inspiratie voor je eigen prefab huis kun je hier op doen. Hulp bij het bouwen van je prefab huis kun je krijgen van deze professionals. En in dit artikel lees je nog meer handige tips over het bouwen van een prefab huis.

Welk prefab huis kies jij? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!