Slim, mooi en duurzaam: een zelfvoorzienend tuinhuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Slim, mooi en duurzaam: een zelfvoorzienend tuinhuis

Stoa. Stoa.
Loading admin actions …

Veel mensen hebben de droom een tuinhuisje te bezitten. Zo´n huisje wordt al snel een toevluchtsoord om het hectische leven even de rug toe te keren. Ideaal voor schrijvers en schilders, je vormt zo je eigen ruimte waarin je inspiratie op kan doen. Ook voor studenten of jongeren is een tuinhuis een droomplek, omdat deze het prettige gevoel van relatieve afzondering geeft. Je voelt je al snel op eigen benen staan, maar toch heb je nog een hulplijntje naast de deur. Wat je ook met zo'n tuinhuis doet, het biedt je alle vrijheid naast de deur van je woning. Vandaag nemen we je mee naar Engeland, waar we je een slim, mooi en duurzaam tuinhuis laten zien dat tevens zelfvoorzienend is. Ga met ons mee en doe de nodige inspiratie op!

Natuurlijke look

Moderne huizen van homify Modern

Het tuinhuis is niet alleen supermooi afgewerkt en slim ontworpen, maar het biedt ook de totale afzondering voor een goede studietijd of creatief proces. Als je zou willen zou je er dagen in kunnen verblijven, want het is van alle gemakken voorzien, zoals een volledig functionerende badkamer en keuken. Waar zie dergelijke faciliteiten nog meer in een tuinhuis? Het is een zeldzaam luxe uitgerust huisje. Ideaal voor opgroeiende kinderen, die zo alvast kunnen wennen aan het op eigen benen staan. De natuurlijke looks passen mooi bij de context van de tuin, maar laten we daarbij vooral de mooie grijze dakranden en kozijnen niet vergeten. Samen geven ze het tuinhuis veel kleur.

Andere zijde

Moderne balkons, veranda's en terrassen van homify Modern

Vanaf deze zijde krijgen we een mooie indruk van de ruimtelijke dimensies van de woning. Alles aan dit tuinhuis oogt beredeneerd en met passie ontworpen. Aan alle details is gedacht, niets is aan het toeval overgelaten. Het team van Blackstone zijn de geestelijk vaders en moeders achter deze geweldige gebouwen, die een grote aantrekkingskracht op ons hebben en daarbij beschikken over hoogwaardige faciliteiten. Het huisje is exact naar de wensen van de opdrachtgever gerealiseerd. Hoe heerlijk is het om je creatieve ideeën met een expert te kunnen uitwerken! De bewoners gebruiken dit tuinhuis waar hij voor bedoeld is, namelijk als logeerkamer en als atelier. Wat een heerlijk gebouw!

Strak

Moderne slaapkamers van homify Modern

De strakke ontwerptaal van het exterieur zien we terug in het interieur. In deze multifunctionele ruimte (keuken, slaapkamer en woonkamer) zorgt het ingetogen kleurenschema voor de nodige rust. Let ook even op de sfeervolle hanglamp, die geeft echt een huiselijke sfeer aan deze ruimte. Voor het daglicht is ook gezorgd, want het dak heeft een mooie opening, waardoor je in de nacht naar de sterren kunt kijken. De houtvloer is de basis voor deze ruimte en sluit nauw aan op het ecologische woonconcept, niet alleen qua looks, maar ook qua kwaliteit van het materiaal en de herkomst ervan.

Andere hoek

Moderne slaapkamers van homify Modern

Dit tuinhuis mag wel een tuinwoning genoemd worden, want je kunt er zo intrekken. Zeker studenten zouden hier goed kunnen verpozen. De efficiënte indeling van dit huisje maakt dat we een groot gevoel van ruimtelijkheid ervaren. In het bed ervaren we dit ook, want je kunt er lekker breeduit in liggen. Voor al het andere comfort is de heerlijk Engelse leesstoel met voetenbankje in het leven geroepen. Qua lichtsfeer zit je in deze tuinwoning ook zeer goed, want de verschillende ramen in de gevel zorgen dat het binnen lekker licht is. Zo heerst er altijd een opgewekte sfeer in deze Scandinavisch geïnspireerde kamer! Meer mooie ideeën voor je slaapkamer? Klik hier voor de inspiratie!

Werkplek

Moderne studeerkamer van homify Modern

Een student of schrijver heeft een goede werkplek nodig. Ook deze faciliteit is in ons tuinhuis aanwezig. Het design van het bureau en de stoel is lekker minimalistisch met een leuk contrast tussen het wit en de blanke houtkleur. Dit past weer goed bij de zuiver witte wanden en de grijze kozijnen van het raam. Het kleurenpalet in deze werkzone is, net als in de rest van het huisje, vrij ingetogen, maar daarbinnen vinden we een aantrekkelijke variatie. Een woning waaruit de Engelse stijl spreekt, maar dan wel met een minimalistische, Scandinavische twist. 

Een woonpaleis en de natuur gaan een harmonieus verbond met elkaar aan!

Hoe ziet je ideale tuinhuis eruit? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!